Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Bez bojlera život bi bio nezamisliv. Topla voda je neophodna kako u kupatilu, tako i u kuhinji. Neki ljudi su ovaj problem rešili tako što su ugradili jedan centralni bojler koji snabdeva vodom ceo objekat, dok većina više voli da ima zasebne bojlere - u kuhinji i u kupatilu.

Kod ugradnje bilo čega, prvo je potrebno da se uradi demontaža, tj. skidanje starog uređaja. Tako je i u slučaju bojlera. Možda mislite da je demontaža laka, ali to uopšte nije slučaj. Naime, često su stare sanitarije i uređaji, tako jako pričvršćeni za pod, zid ili plafon, pa ih je veoma teško odvojiti, a da se pri tome ne načini neka šteta.

Kada se demontaža uspešno obavi, neophodno je da se sve montira i poveže, onako kako to nalažu pravila struke. Ova pravila mogu da znaju samo majstori, jer se time bave svakoga dana. Cena usluge ugradnje akumulacionog bojlera je vrlo realna i svima prihvatljiva, a tačan iznos ćete saznati onda kada pozovete majstore da dođu na vašu adresu i vide šta sve tačno treba da se odradi.

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: Ugradnja bojlera Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 038063
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane