Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Postavljanje cevi za bojler

Svaki bojler ima cevi ili creva. Osnovni delovi jednog bojlera su kazan, grejač, termostat... Creva mogu da budu fleksibilna ili obična. Ono što majstori uvek savetuju, to je da ne puštate sasvim vrelu vodu, jer na taj način stradaju cevi, tj. creva. Kada se to desi, onda voda počinje da kaplje, i neophodno je da se uradi postavljanje novih cevi za bojler.

Da li možemo sami da radimo zamenu cevi za bojler?

Svaki domaćin želi da bude i majstor u svojoj kući, iako to nije uvek dobra ideja. Zamena cevi za bojler se čini kao relativno laka intervencija, i ona to i jeste, ali za stručna lica, koja taj posao obavljaju svakoga dana.

Kada ljudi rade sami ono što bi trebalo da prepuste vodoinstalaterima, tada se često događa da moraju da pozovu majstore da odrade korekcije, jer nije sve u redu, voda negde kaplje, curi i slično.

Tada se gubi dosta vremena, živaca, pa čak i novca, jer se jedan isti posao radi po dva puta. Za tim nema potrebe, pa pozovite ekipu vodoinstalatera koja će doći onda kada to vama najviše odgovara, i to može da bude vikend, praznik, godišnji odmor... Majstori su dostupni 24/7, 365 dana u godini.

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: Ugradnja bojlera Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 030829
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane