Dodaj firmu

Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje

4.8 | 47 ocena
Član 12 godina

Bojler u kupatilu

Bojler je većini ljudi uključen non stop, tokom svih 24 časa dnevno, a razlog je što je topla voda neophodna u svakom trenutku. Zbog toga, često nastaje prava panika kada se bojler pokvari, odnosno neki njegov deo.

Da li ste nekada razmišljali o tome šta čini bojler, i šta se najčešće kvari? Pre svega, bojler je jedan veliki kazan, jer mu je to glavni deo. I kada pomislimo na bojler, mi zapravo mislimo na kazan. Kazan može da bude izrađen od emajla, ali i da bude pocinkovan ili da je od nerđajućeg čelika, tj. prohroma. U prvom slučaju, dobićete garanciju od godinu dana, dok je stvarno vreme tokom kojeg ćete moći da koristite bojler, oko dve do tri godine. U slučaju pocinkovanog kazana, garancija je oko pet godina, a realno vreme korišćenja je oko sedam, osam godina. I na kraju, prohromski bojler je najtrajniji, njega možete upotrebljavati možda i oko dvadeset godina, ali je potrebno da redovno menjate grejač, pošto je sklon da skuplja kamenac. Garancija na bojlere sa prohromskim kazanom je od deset do petnaest godina.

Bilo koja intervencija da je potrebna kod vašeg bojlera, možete da pozovete ekipu vodoinstalatera i oni će biti kod vas u roku od sat vremena. Dolazak ekipe se ne naplaćuje.

Kategorija: Vodoinstalater Beograd
Podkategorija: Ugradnja bojlera Beograd
Objavljeno: 05.10.2020.
# ID Oglasa: 035146
Firma: Servisni instalater Beograd - vodoinstalater i odgušenje
Website: www.vodoinstalater-odgusenje.rs
Idi na vrh strane