Ugradnja bojlera Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ugradnja bojlera
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Adaptacija kupatila - sa materijalom

Akcija -53% 399 Din.
Adaptacija kupatila - sa materijalom - 399 eur! Vodoinstalater DUŠKO!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Ugradnja bojlera

Svakome od nas se ponekad dogodilo da bojler procuri. Da bi život normalno funkcionisao, moraćemo kupiti nov bojler i zameniti stari. Samu ugradnju, prepustićemo stručnom licu, jer to nije jednostavan posao, iako se možda učini da jeste.

 

                       

 

Bojlere ćemo najčšeće naći sa zapreminama od 5, 10, 30, 50, 80 litara ili protočne bojlere. Najvažniji element kod svakog bojlera je kazan. Vrste kazana mogu biti emajlirani, inox ili plastični. 

Zamena bojlera

Klasične kupatilske bojlere čine oni koji imaju emajlirane ili prohromske (inox čelik) kazane. U zavisnosti od potrebe za određenom količinom tople vode, kao i od kvaliteta bojlera, zavisiće i to za kog proizvođača kao i za bojler kakvih karakteristika ćete se odlučiti. Detalj na koji svi obraćamo pažnju jeste potrošnja električne energije, a to je ujedno i najvažnija stvar kod potrošnje vode. 

 

 

 

Ukoliko je bojler veće zapremine, naravno da je veća i potrošnja struje. Prema nekim istraživanjima koja su rađena na ovu temu, za četvoročlanu porodicu, i njihove svakodnevne potrebe, dovoljan je bojler od 50 litara. 

Sama montaža novog bojlera, najpre podrazumeva demontažu starog. Potom se postave nosači na zid, koji će držati vaš novi bojler. Kada se bojler okači na zid, potrebno je spojiti ga sa izvorom električne energije. Potom se bojler spaja na vodovodnu mrežu. Na kraju se montiraju fleksibilna creva. Ostalo je samo da majstor vaš novi bojler napuni vodom. Kada potekne voda, to je znak da je bojler pun, i da može da se uključi. 

Ugradnja bojlera – iskustva

Tvrda voda je najveći neprijatelj svakog bojlera. Stoga je potrebno u par godina jednom očistiti bojler od kamenca, da vam ne bi stradao grejač. Dobro je odabrati bojler koji spolja ima termostat za regulaciju temperature. 

Bojleri cena

Za demontažu starog i montažu novog bojlera, potrebno je izdvojiti od 3000 do 3500 dinara.

Zamena grejača i čišćenje od kamenca, prosečna cena oko 2500 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Ukoliko trazite vodoinstalatera koji bi mogao da vam pruzi iskljucov kvalietnu uslugu ugradnje bojlera, onda je najbolje da se slobodno obratite vodoinstalateru Dejan, koji sediste ima na Vozdovcu.
Filip Milutinovic
Kako god da okrenete nije ugradnja bojlera nesto previse skupa. Samo je problem u tome sto bi zaista posebno trebala da se plati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Lea Stankovic
Ugradnja bojlera je ipak vrsta ugradnje koja bi posebno trebala da se plati. Druge stvari koliko samo mogu da cujem nisu ni malo naivne. Kada pogledamo realno, sigurno je samo to da nikako ne treba da bude kako treba.
Mihajlo Nastasovic
Koliko samo mogu da vidim, uvek je bilo da za ovo mogu da se izdvoje velike pare.
Simona Vucinic
Sigurno je kako god da okrenete, ona nesto posebno skupo.
Todor Markovic
U svakom slucaju je ugradnja bojlera nesto sto treba i mora da se lepo plati.
Marta Dencevic
U svakom slucaju je ona nesto sto dosta kosta.
Janko Zivanovic
Kako god da okrenete, ona je nesto sto treba ipak da se debelo plati.
Ljubinka Sreckovic
U svakom slucaju je ona nesto sto nije previse skupo ali nije ni previse jeftino.
Petar Jankovic
Ma i obican majstor ovo moze da vam uradi bez problema, bez da s nesto posebno brinete dalje oko ovoga.
Nikolina Pantelic
Ovo je ipak nesto sto moze bas onako dosta da kosta. Ako se opredelite za tako nesto sigurno se necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Ubedljivo najbolje resenje je da vam bojler ne bude u kupatilu.
Jana Stankovic
Po pitanju ugradnje bojlera, samo traba da se opredelite za agenciju Evgu i po tom pitnaju se vise nista zaisat necete pokajati.
Biljana Brankovic
Ugradnja bojlera naravno da nije puno teska ali je zato biton da se sa strujom sve uradi kako treba kako ne bi prespojilo u nekog ubilo. Zato je po tom pitanju za vas dobro resenje Evga.
Marko Petrovic
Ipak smatram da ne biste trebali da sami ugradite bojler kako ne biste napravili neku veliku stetu. Najbolje je da taj posao prepustite nekom strucnom elektricaru.
Dusan Markovic
Po meni, bojler mora da vam ugradi neki strucan majstor. Pre svega, ugradnja bojlera nije mala stvar posto se direktno povezuje sa strujom.
Stojance Ristovski
Ukoliko trazite vodoinstalatera koji bi mogao da vam pruzi iskljucov kvalietnu uslugu ugradnje bojlera, onda je najbolje da se slobodno obratite vodoinstalateru Dejan, koji sediste ima na Vozdovcu.