Dodaj firmu

Coffee & Tea - Iznajmljivanje profesionalnih aparata za kafu

0.0 | 0 ocena
Član 1 godinu

ŽELITE DA IZNAJMITE APARAT ZA KAFU ?

Bilo da se profesionalno bavite ugostiteljstvom ili imate firmu gde svojim zaposlenima želite da obezbedite ukusnu kafu, mi iz firme Coffee & Tea tu smo za vas da vam pružimo kompletnu podršku. Na odnovu dogovora o saradnji uz iznajmljeni aparat za kafu obezbedjeno je tekuće održavanje kao i servisiranje istog.

DA LI SE IZNAJMLJIVANJE APARATA ZA KAFU NAPLAĆUJE I KOLIKO KOŠTA?

Iznajmljivanje aparata za kafu se ne naplaćuje. Potrošnjom kafe koju kupujete kod nas obezbedjujete pravo na korišćenje i servis iznajmljenog aparata. Što je potrošnja kafe veća stičete mogućnost za korišćenje kavalitetnijeg aparata. Što se servisiranja tiče servis je besplatan. Izuzetno kod malih potrošača, ukoliko ugostiteljski objekat koristi ispod 3 kg kafe mesečno dužan je da plati servisiranje aparata za kafu.

KO IMA MOGUĆNOST DA IZNAJMI PROFESIONALNI APARAT ZA KAFU ?

Profesionalne aparate za kafu iznajmljujemo isključivo ugostiteljskim objektima kao što su restorani i kafići. Preko nas možete obezbediti i sve što je potrebno za proizvodnju i serviranje, Kafa, šećer, šolje, salvete…
Manje aparate za kafu mogu iznajmiti sve firme. Takvi aparati koriste ćalde i kapsule.

POD KOJIM USLOVIMA FIRMA MOŽE IZNAJMITI APARAT ZA KAFU?

Ovde se radi o manjim aparatima za kafu koji najčešće troše takozvane ćalde. Firma dobija aparat i servisiranje istog u periodu od 2 godine. Obaveza firme koja iznajmljuje aparat je da naručuje minimum jednu kutiju ćaldi mesečno što je 150 komada.

DA LI FIZIČKO LICE MOŽE IZNAJMITI APARAT ZA KAFU?

Ne, fizičko lice ne može iznajmiti aparat za kafu jer se sa fizičkim licem ne može napraviti ugovor o saradnji. Naše aparate za kafu mogu iznajmiti jedino pravna lica, a dogovor o saradni se sklapa na period od 2 godine.

Idi na vrh strane