TV nosači nam omogucuju veliku autonomiju prilikom postavke televizora. Davno je prošlo vreme kada su televizori stajali na raznim komodama, unutar prostora u regalima i slično, tako da je sada moderno i praktično da TV aparati budu montirani na zidu, uz pomoć nosača za TV.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi u cijoj se ponudi nalaze TV NOSACI

Izaberite neku od firmi gde možete kupiti TV NOSAČE

Beograd

Velteh Pro
Velteh Pro
Gusinjska 2 (ugao sa Bulevarom kralja Aleksandra)
Zvezdara
Beograd Pozovi

Firma Velteh Pro bavi se veleprodajom audio-video i auto-opreme vodećih svetskih proizvođača, kao i uređaja vlastitog brenda VELTEH. Pored toga, klijentima nudimo kompletnu logistiku prilikom isporuke, tehničku podršku, kao i marketing uslu...
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma

TV nosači nam omogucuju veliku autonomiju prilikom postavke televizora. Davno je prošlo vreme kada su televizori stajali na raznim komodama, unutar prostora u regalima i slično, tako da je sada moderno i praktično da TV aparati budu montirani na zidu, uz pomoć nosača za TV.

U našem tekstu saznajte sve što bi moglo da vas zanima o TV  nosačima, gde da ih nabavite, po kojim cenama kao i druge korisne i zanimljive informacije.

Držači za TV

Kada postavite TV na zid, vi time štedite dosta prostora, a ujedno dobijate mnogo ugodniji vizuelni doživljaj. Ono o čemu bi trebalo voditi računa jeste da odaberete pravi model držača u odnosu na TV koji posedujete.

TV nosač za televizore

Ako ste u nedoumici koji TV nosač da odaberete, uvek možete da se obratite firmama koje se nalaze oglašene ispod našeg teksta, i stručno i ljubazno osoblje će vam rado izaći u susret sa svojim savetima.

TV nosač za Samsung televizor

Samsung TV je verovatno najzastupljeniji u mnogim domaćinstvima, jer ga bije glas da je i najbolji. Na web prezentacijama prodavnica TV opreme možete da pogledate razne modele TV nosača  za Samsung.

TV nosač za Sony televizore

Internet prezentacije su osmišljene tako da su artikli predstavljeni u slici i reči, dakle kroz fotografije i kratke tekstualne opise.

Jasno su naznačene cene za TV nosače za Sony televizore, koje možete jednostavno da uporedite sa drugim modelima.

TV nosač za Philips televizore

Moderni televizori su veoma male težine, kao i izuzetno tanki, što ih čini veoma prikladnim da se montiraju na zid. Na taj način dobijate veoma prostran i dobro iskorišten prostor.

TV nosač za Beko televizore

Kada kupite TV nosač, tada aparat nećete ni primećivati onda kada nije uključen. Sve to govori u prilog praktičnosti TV nosača.

TV nosač za Fox televizore

Najbolji način da vidite sve modele TV nosača na jednom mestu, jeste da pogledate web prezentacije firmi koje se bave njihovom prodajom. Od momenta uplate, potrebno je obično oko dva radna dana da artikal stigne na vašu adresu.

TV nosač za LG televizor

Postoje različiti tipovi zidnih nosača za TV. Oni mogu biti osnovni, odnosno fiksno montirani, kao i nosači sa neograničenom fleksibilnošću dok gledate program.

TV nosač za Grunding televizor

Kod odabira TV nosača, najpre razmislite o tome koje uslove želite da on ispunjava. Da li želite da prilagodite TV aparat tako da možet da pratite TV program iz različitih uglova a da pri tome stoji uz zid kada nije u upotrebi?

TV nosač za Toshiba televizore

Spomenimo fiksni nosač za TV. Ovo je najjednostavnija i najpovoljnija varijanta. Montira se na udaljenost od oko tri centimetara od zida, ne može da se prilagođava ugao gledanja, odnosno TV aparat stoji paralelno sa zidom.

TV nosač za Panasonic televizore

Postoji i nagibni nosač za TV. To znači da se može prilagoditi okomiti ugao, što govori da je olakšano gledanje TV uređaja koji je montiran iznad optimalnog nivoa gledanja.

TV nosač za VOX televizor

Imamo i nagibni okretni nosač za TV. Kupićemo ga kada želimo da TV bude pod određenim uglom, da bismo dobili savršen pogled.

TV nosač za Vivax televizor

Nagibni okretni nosač je praktičan za upotrebu u onim prostorijama gde postoji više od jednog mesta sa koga se uobičajeno prati program.

I na kraju, tu su i zglobni nosači, koji osiguravaju veliku fleksibilnost.

TV nosači – cena:

Cene nosača za TV se kreću od 2000 dinara, pa sve do 12000 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst