Uno Travel

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - UNO TRAVEL


Turistička agencija ˝UNO TRAVEL˝ osnovana je 1996. godine sa sedištem u Sremskoj Mitrovici, a osnivači i zaposleni su turistički radnici, diplomirani turizmolozi sa decenijskim iskustvom u turizmu. Sa ponosom ističemo da se nalazimo na najlepšem trgu u gradu – Žitni trg 20. Od samog početka svoga rada opredelili smo se za slogan : ˝MI SMO VAŠ PRVI I PRAVI TURISTIČKI PUTOKAZ˝, koji stalnim povećanjem zadovoljnih putnika opravdavamo i potvrđujemo. Zadovoljni smo i mi što nas naši putnici ne doživljavaju kao trgovinu-prodavce za prodaju turističkih usluga,nego kao svoj turistički servis u kojem mogu dobiti proverene turističke informacije, ali i prijateljske savete, preporuke i najpovoljnije uslove za realizaciju svojih turističkih usluga. Kroz svakodnevne kontakte i saradnju sa svojim klijentima, međusobno smo naučili puno jedni od drugih i što je najvažnije, kroz kvalitetnu realizaciju turističkih usluga, izgradili međusobno poverenje i sigurnost. Za kvalitet turističkih usluga za vas se brine profesionalan i iskusan tim agencije, koja je ispunila sve zahteve Licence Ministarstva turizma. Član je udruženja turističkih agencija Srbije YUTA. Pored poverenja naših vernih klijenata, kvalitet našeg rada cene i naše kolege, vodeći organizatori turističkih aranžmana, sa kojima beležimo višedecenijsku uspešnu saradnju, pa sa zadovoljstvom ističemo da smo predstavnici za Srem i Sremsku Mitrovicu sledećih agencija-organizatora turističkih putovanja:

ARGUS TOURS , ATLANTIC TRAVEL , ASTRA TRAVEL , ASTRA TOURS , BARCINO TRAVEL , BIG BLUE , BRAVO TOURS , BELVI TRAVEL ,VIVA TRAVEL , GRAND TOURS , ELNOS TOURS , FILIP TRAVEL , KARPATI , KON TIKI , KALODOUKAS , KOMPAS , MARKETTOURS , MILLENIUM , MONIX , MONTESOL , MATICO TRAVEL , NS TRAVEL , ODEON WORLD & TRAVEL , OMNITURS , PERLA TRAVEL , PUTNIK , PLANA TOURS , ROBINSON , SANI TRADE&TOURS , S.A.B INTERNATIONAL , SABRA TRAVEL , SRBIJA ŠUME i drugih. To nam omogućava ispunjenje raznovrsnog spektra vaših turističkih želja. Pored inicijativnih aranžmana agencija razvija i receptivni turizam, gde naši licencirani vodiči u saradnji sa institucijama kulture grada dočekuju sve brojnije turiste.

Očekujemo Vas i zahvaljujemo se što ste nas po kvalitetu rada i saradnje izabrali i prepoznali kao svoj turistički brend.

Iskustva i komentari posetilaca

12.08.2015 12:00
Ružica Manojlović
Uno travel je najpovoljniji kada su u pitanju avio karte i autobuski aranžmani! Preporuka sve destinacije
04.08.2014 09:26
Uno
Hvala Branko.
02.08.2014 01:34
Branko
Dobra ponuda za letovanje.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Uno Travel
  • uno travel,
  • uno travel sremska mitrovica,
  • banjski turizam,
  • uno travel grcka,
  • hotelske rezervacije sremska mitrovica,
  • receptiva,
  • izleti