Sirmium Travel

  • ?
5.00 | 1 ocena
  • Ulica: Trg Nikole Pašića bb
  • Grad: Sremska Mitrovica
Firme u blizini

O nama - SIRMIUM TRAVEL


Turistička agencija Sirmium Travel svim ljubiteljima putovanja nudi veliki izbor aranžmana za Vaš odmor i putovanje iz snova. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u oblasti turizma možemo da Vam ponudimo atraktivna putovanja, kreirana u skladu sa Vašim željama i potrebama. Takođe, bavimo se organizovanjem ekskurzija za učenike osnovnih i srednjih škola.

Ukoliko maštate o idealnom odmoru, prelepim peščanim plažama i suncu, pođite na putovanje u Grčku, zemlju gde su rođene demokratija, civilizacija i kultura. Turistička agencija Sirmium Travel nudi Vam veliki broj aranžmana za hotelski i apartmanski smeštaj na Halkidikiju, Olimpijskoj i Solunskoj rivijeri.

Iz naše ponude posebno izdvajamo letovanje u Crnoj Gori, sa najpovoljnijim smeštajem u malom idiličnom mestu, Đenovićima. Zahvaljujući idealnoj lokaciji na ulazu u Bokokotorski zaliv, i na osam kilometara od Herceg Novog, Đenoviće karakteriše prelepa mediteranska klima koja omogućava pet meseci kupališne sezone.

Obala je tokom dana prilagođena za kupanje i sunčanje, a noću postaje ugodno šetalište sa raznovrsnom ugostiteljskom ponudom. Svima koji se odluče da svoj odmor provedu u ovom prelepom mestu nudimo mogućnost plaćanja aranžmana na rate preko administrativne zabrane.

Agencija Sirmium Travel već dugi niz godina uspešno organizuje đačke ekskurzije i putovanja za učenike osnovnih i srednjih škola. Veliki broj ostvarenih ekskurzija, neograničen broj dečijih osmeha, zadovoljnih roditelja i učitelja, dokaz su kvalitetnog rada agencije i merilo našeg uspeha.

Kvalitet, pouzdanost i ljubaznost našeg stručnog i profesionalnog osoblja, kao i godine uspešnog rada, učinuli su da steknemo poverenje velikog broja klijenata koji su posredstvom naše agencije imali priliku da upoznaju nove destinacije, kulture i ljude.

Radno vreme:
Ponedeljak – Petak od 09h-17h
Subota od 09h-14h

Sirmium Travel, Trg Nikole Pašića bb, Sremska Mitrovica
E-mail: sirmiumtravel@gmail.com

Iskustva i preporuke posetilaca

08.09.2015 10:39
Jovana Djordjevic

Turistička agencija Sirmium Travel nudi veliki izbor aranžmana.Upravo sam se vratila sa letovanja u Olimpskoj regiju i prezadovoljna sam smeštajem i uslugom. Sve preporuke!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sirmium Travel
  • Sirmium Travel