O nama - PHILOXENIA TRAVEL TURISTIČKA AGENCIJA


AKCIJA!

Avgust u Pefkohoriju!

Philoxenia Spa hotel, na 50m od mora, specijalni popusti I uslovi za porodice, otvoreni bazen sa đakuzijem, teretana, kutak za igru dece sa nadzorom, polupansion (doručak švedski sto, večera bife sa 4-5 linija kvalitetnih jela, sa obiljem priloga, salata deserta, voća…)!

Smeštaj u 1/2 sobama, od 1-10. avgusta umesto 1.004 evra - akcijska cena 853 evra za dve osobe sa polupansionom!

Smeštaj u 1/3 sobama, od 1-10. avgusta umesto 1.220 evra - akcijska cena 1.037 evra za dve osobe sa polupansionom!

Vila Estia, odvojena spavaća soba sa francuskim ležajem I druga prostorija sa kuhinjom I ležajem za treću odraslu osobu ili dvoje manje dece, na 100 m od mora, renovirana 2017, u blizini restorana, kafića, supermarketa. Idealna za roditelje sa decom do 12 godina. Od 01.08.-10.08. - umesto 889 evra - akcijska cena 756 evra!

Philoxenia village, studio sa dva francuska ležaja, kuhinjom, terasom, bazenom, dvorištem u hladu maslina. Idealno za porodice. Od 01.08.-10.08. - umesto 769 evra akcijska cena 653 evra!


Turistička agencija Philoxenia Travel nakon dugogodišnjeg uspešnog poslovanja u Beogradu, otvorila je svoju poslovnicu i u Novom Sadu. Agencija radi kao predstavništvo Philoxenia Kourkoudialos doo iz Grčke i bavi se direktnom prodajom smeštajnih kapaciteta koji se nalaze u vlasništvu istoimene porodice.

Philoxenia Travel je jedna od prvih turističkih agencija koja je domaćim turistima otkrila lepote popularnog letovališta Pefkohori na prvom prstu poluostrva Halkidiki, gde se i nalaze naši smeštajni kapaciteti. Osim letovanja, agencija organizuje i boravak zatvorenih grupa (ekskurzije, team buildinge, kongrese), sportske pripreme, kulturne manifestacije i otvorena je za nove ideje i kontakte.

Zbog svojih prirodnih lepota, kao što su: prijatna klima, čisto prozirno more, duge peščane plaže i prelepe borove šume po kojima je i dobio ime, Pefkohori je postao omiljeno srpsko letovalište, koje objedinjuje tradiciju i modernost, grčko gostoprimstvo i savremene standarde. Glavni objekat, Philoxenia Spa hotel poseduje tri decenije dugu tradiciju i nalazi se u centru Pefkohorija, na 50m od plaže.

S obzirom da Philoxenia Spa hotel pripada porodici Kourkoudialos uređen je tako da može da izađe u susret potrebama i željama svih članova porodice. Za maksimalnu sigurnost i udobnost tokom boravka u našem hotelu, gostima su na raspolaganju mnogobrojni sadržaji i usluge, bez ikakve doplate: lekar 24/7, sef, bazen, SPA, teretana, kutak za animaciju dece i još mnogo toga...
Ostali objekti apartmanskog tipa, Vila Estia i Philoxenia Village, ne zaostaju u kvalitetu i mogu da koriste sve prateće sadržaje hotela, kao i mogućnost ishrane u restoranu hotela Philoxenia SPA. Nezaboravan provod svakako garantuje krstarenje brodom King Aleksander koje otkriva najlepše morske slike i nove perspektive uživanja, provoda, saznanja...

Philoxenia Travel turistička agencija Novi Sad poseduje svoje smeštajne kapacitete i na ostrvu Tasos, koje zbog guste i sveže mediteranske vegetacije nazivaju “Smaragdno ostrvo”. Pored odlične lokacije na samoj obali mora, Beach Hotel Ka.Pa.Hi je prepoznatljiv po prijatnom ambijentu, porodičnoj atmosferi, ljubaznom osoblju i mnogobrojnim dodatnim sadržajima za sve članove porodice.

Uživajte u grčkom gostoprimstvu iz prve ruke uz pomoć turističke agencije Philoxenia Travel Novi Sad koja je na domaćem tržištu prisutna preko 20 godina. Stručni, profesionalni i ljubazni tim agencije stoji Vam na raspolaganju za sve informacije oko kreiranja Vašeg putovanja iz snova.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-19h
Subota od 10-14h
Nedelja ne radimo

Philoxenia Travel turistička agencija, Kralja Aleksandra 12/I sprat, TC Pariski magazin, Novi Sad

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Philoxenia Travel turistička agencija
  • Philoxenia,
  • Philoxenia Travel,
  • Philoxenia Travel Novi Sad,
  • Philoxenia Travel turistička agencija Novi Sad,
  • turistička agencija u Novom Sadu,
  • Philoxenia Travel turistička agencija radno vreme