KMG Travel turisticka agencija

KMG Travel turisticka agencija ima visegodisnje iskustvo na turistickom trzistu Srbije. U svojoj ponudi ima putovanja na najpoznatije evropske i svetske destinacije. Posebno se isticu krstarenja Sredozemljem i Mediteranom.

KMG Travel turisticka agencija otvorena je za svaku vrstu saradnje i mogucnost organizovanja individulnih i porodicnih putovanja. KMG Travel turisticka agencija ima izuzetno povoljne cene putovanja i mogucnost placanja na vise mesecnih rata.

Iskustva i preporuke posetilaca

22.06.2017 06:02
Saska Milic

Ovim putem zelim da javno ispljujem agenciju KMG travel u Karadjordjevoj i da vam svima preporucim da je apsoluno izbegavate. Jako su neprofesionalni i drski. Rezervisala sam karte za Atinu, dva puta zvala da proverim da li je sve ok i da li imaju karte.Odmah sutradan sam otisla da uplatim i podignem karte, nije ih bilo. Nisu odradili nikakvu rezervaciju, dakle sire dezinformacije. Radnice su jako drske i bezobrazne, nisu mi ponudile nikakvo resenje, informisanost nula. Nemojte bacati novac na njih i njihovu neprofesionalnost. Topla preporuka za izbegavanje! Pozdrav

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Turisticke agencije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu KMG Travel turisticka agencija
  • Turisticka agencija,
  • turisticke agencije u Beogradu,
  • KMG Travel turisticka agencija cene putovanja,
  • turisticka agencija KMG Travel putovanja,
  • novi beograd turisticka agencija KMG Travel radno vreme