Kontakt podaci za vašu firmu

Dermatološki Laser Centar Diva

  • 1
5.0 | 1 ocena
Pružamo Vam dermatovenerološke preglede kožnih promena, ukljućujući i infekcije kože i izrasline. Lečimo problematičnu kožu, i sve kožne bolesti kod dece. Višedecenijsko iskustvo u dermatološkoj i kliničkoj praksi garancija je stručnosti i k...
Pročitaj više
Vladimira Popovića 52
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Milsim da je trihotilomanija reakcija kojom bi po najbolje mogli da se pozabave psiholozi, posto podrazumeva manifestaciju cupanja sopstvenih dlaka.
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, prvi i veoma vazna korak na planu lecenja trihotilomanije je da uradite dobro prve rezultate odnosno osnovnu analizu. Ako vec i pronadjete neku proverenu dermatolosku ordinaciju, samo treba da gledate koliko ce to unapred da vas kosta posto svi umeju da budu bezobrazno skupi.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, samo treba da znate da je trihotilomanija nesto sto bi posebno debelo trebalo da se plati kako god da okrenete.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju kako god da okrenete, ona nije ni malo jednostavna. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto se tice trihotilomanije, odmah treba da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve druge stvari po meni i nisu bas toliko vazne kao sto bi se mozda na prvi pogled moglo uciniti.
Lea Stankovic
Po mom misljenju je mnogo problema sa njom i mene tu nista ne moze da zacudi.
Mihajlo Nastasovic
Po mnogo cemu je ovo problem koji uglavnom na pojedine nacine moze bez nekih vecih problema da se plati.
Simona Vucinic
Moram da budem iskrena i da kazem da prvi put cujem za ovu bolest.
Todor Markovic
Problem sa njom je pre svega u tome sto mora da se dosta plati. Sve drugo je cisto gubljenje vremena po meni.
Marta Dencevic
Tesko da se trihotilomanija moze na jedan pravi nacin srediti u Beogradu.
Janko Zivanovic
Sto se ovoga tice, samo treba da potrazite neko strucno lice i vise nista dalje oko otga ne treba da brinete. Sve drugo je daleko bolje resenje.
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovo je tretman koji u Beogradu moze da se resi bez nekih vecih problema. Sve drugo traba da vas daleko manje cudi.
Petar Jankovic
Koliko se samo meni cin, ovo nije zahvat koji je bas jefitin. Maad je ulaganje u zdravlje u danasnje vreme velika investicija.
Nikolina Pantelic
Ako mene pitate, ovo je bas jedan opaka bolest i sa njom se realno nije previse tesko igrati.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, ovo je bolst koja nije toliko cesto i ukoliko vam se desi onda vam koza moze biti poprilicno ostecena. bas iz tog razloga je bitno da po ovom pitanju pronadjete neko provereno mesto.
Jana Stankovic
Po ovom pitanju, samo treba da se posavetujete sa dermatoloskom ordinacijom Xenia Doctors.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je vec potreba kvalitetan tretman sa trihotilomanijom, onda je definitivo najbolje da se oko toga posavetujete sa nekim strucnim licem kao sto je primera radi Kolom Natura.
Marko Petrovic
Ukoliko uspete da otkrijete i eliminisete uzrok trihotilomanije, onda ste u svakom slucaju na najboljem mogucem putu da resite uspesno taj problem.
Dusan Markovic
Da, ali u svakom slucaju jedno od osnovnih pitanja koje se postavja je to sta je zapravo pravi uzrok takvog ponasanja. Zbog toga je u svakom slucaju najbolje da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Ivana Petrovic
Milsim da je trihotilomanija reakcija kojom bi po najbolje mogli da se pozabave psiholozi, posto podrazumeva manifestaciju cupanja sopstvenih dlaka.