Kosovska 43, Stari grad, Beograd
Ocena firme
0.00 | 0 ocena
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Trajna šminka pre i posle - kozmetički salon JIM din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Pošaljite upit za cenu

Upit

Uspešno ste poslali upit.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati.

Hvala!

Trajna šminka pre i posle - kozmetički salon JIM

Trajna šminka

Trajna šminka je zapravo vrsta tetovaže kojom se boje unose pod kožu ,ali za razliku od klasične tetovaže, boja vremenom postaje svetlija.
Radi se specijalnim aparatima i specijalnim bojama koje su odobrene od svetske zdravstvene organizacije, a sprovodi u sterilnim uslovima, što podrazumeva korišćenje sterilnih igala, kao i boja koje se koriste.
Osobe kojima se preporučuje trajna šminka su najčešće one koje imaju proređene obrve ili im obrve ne rastu na mestima koja bi bila idealna za njihov oblik oka i lica.
Osobama koje imaju retke trepavice, pa se tankom linijom na kapku i ispod njega, trajnom šminkom optički dobije njihova gustina, kao i osobama koje nemaju pravilan oblik usana, pa se iscrtavanjem ivice usana dobije željeni oblik.
Trajna šminka omogućiće da ne brinete kako ćete izgledati nakon buđenja, plivanja, i ubrzaće vašu pripremu za izlazak iz kuće. Međutim, prava je stvar da se trajna šminka odradi tako da samo oštro oko može da primeti da je imate.
Efekat trajne šminke treba da bude takav da ne izgledate kao našminkana osoba, već kao osoba kojoj šminka nije potrebna.
Slične objave drugih firmi
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Profesionalni sminkeri