Kontakt podaci za vašu firmu

Evergreen cafe poslastičarnica

  • 2
5.0 | 5 ocena
Neka svaki Vaš dan ili proslava budu slatki, izaberite caffe poslastičarnicu Evergreen koja već deset godina uspešno posluje u Šapcu. Samo kod nas možete naručiti čiz kejk, keks tortu i Evergreen tortu - sve nagrađivane zlatnim medaljama n...
Pročitaj više
Kneza Lazara 13
Šabac

Poslastičarnica EL Barco

  • 1
4.8 | 4 ocena
Poslastičarnica El Barco iz Šapca svojim majstorski napravljenim poslasticama ulepšaće svaki Vaš radostan događaj ili proslavu....
Pročitaj više
Vlade Jovanovića 21
Šabac

Poslastičarnica Punto

  • 1
5.0 | 2 ocena
Poslastičarnica Punto iz Šapca sa tradicijom postojanja preko dvadeset godina predstavlja prvu otvorenu srpsku poslastičarnicu na teritoriji Mačve i Pocerine i pruža usluga spremanja svih vrsta torti i kolača za sve svečanosti i prilike....
Pročitaj više
Masarikova 124
Šabac

Hart poslastičarnica

  • 1
5.0 | 1 ocena
Ukrasite svako Vaše slavlje najukusnijim tortama i kolačima koje po Vašoj želji izrađuje poslastičarnica Hart iz Šapca. Vrhunski kvalitet proizvoda koji traje već 15 godina garantuje upotreba najkvalitetnijih sastojaka, bez ikakvih aroma, ...
Pročitaj više
Gospodar Jevremova 49, Karadjordjeva 64
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Torta za dan zaljubljenih je jedan zaista lep detalj, bez obzira da li muskarac jednu takvu tortu pokloni devojci ili devojka zasuce rukave pa napravi jednu pa je onda zajendo pojedu.
Jovana Milinkovic
Najbolje su torte za dan zaljubljenih zbog toga sto su nekako ljudi tokom tog dana uglavnom optereceni sa nekim drugim stvarima tako da i ne obracaju dovoljno paznje na to kakvog su one zapravo izgleda i ukusa.
Filip Milutinovic
Po svemu sudeci, ukoliko se bas za ove torte odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Sve drugo je inace onda mnogo losije resenje ukoliko mene licno pitate.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovo i vise nego dobre torte. bez njih se zaista ne moze.
Mihajlo Nastasovic
Samo da znate da su ovo i vise nego ozbiljne torte od cijeg kvaliteta zaisat ne postoji nista ozbiljnije od toga.
Simona Vucinic
Po pitanju torti za dan zaljubljenih veoma je vazno da odmah znate da je kvalitet nesot sto je i vise nego potrebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Po pitanju ovih torti, kvalitet je nesot sto vam sigurno i vise nego zavise od njega. Naravno, nije zlato sve sto sija. Ne mor atorta nuzno da bude lepa ali je bitno da bude ukusna.
Marta Dencevic
Po meni je ovo cista patetika.
Janko Zivanovic
Naravno da od ovih torti ne postoji lepsi poklon ali ipak treba da budete umereni u unosenju kalorija.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, ovo su i vise nego posebne torte. Po tom pitanju je moguce da cete moci da se bas pozitivno iznenadite.
Petar Jankovic
Ukoliko mene licno pitate, mogu samo da vam kazem da su torte za dn zaljubljenih ipak nesto sto je manje i vise svima potrebno.
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je da po pitanju ovakvih torti, bas treba da pronadjete neko dobro mesto u koje mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, po ovom pitanju samo treba da posmatrate neku poslasticarnicu i da vidite zapravo kako ona posluje i koliko je to dobro.
Jana Stankovic
Ukoliko planirate da napravite neku kvalitetnu tortu za dan zaljubljenih, samo treba da posetite poslaticarnicu Robot i zaista nista vise oko toga nemate da brinete.
Biljana Brankovic
Ukoliko planirate da kupite torte za dan zaljubljenih, ipaj ej po tom pitanju dobro resenje da se posavetujete sa nekom dobrom i kvalitetnom poslasticarnicom kakva je Camy.
Marko Petrovic
Lepo bi bilo kada bi savki muskarac na svoj nacin obradovao svoju damu za dan zaljubljenih nekom lepom vecerom ili mozda nekom lepom ukusnom cokoladnom tortom.
Dusan Markovic
U svakom slucaju, torta z adan zaljubljenih treba da bude savremenog izgleda i u nju svaka devojka treba odmah da se zaljubi cim je vidi prvi put.
Ljubinka Sreckovic
Torta za dan zaljubljenih je jedan zaista lep detalj, bez obzira da li muskarac jednu takvu tortu pokloni devojci ili devojka zasuce rukave pa napravi jednu pa je onda zajendo pojedu.