Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Torte za Dan zaljubljenih
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Torta Čoko malina (1kg)

Akcija -31% 1000 Din.
Torta Čoko malina (1kg) - 1.000 din! Torte i kolači Tortini!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torta Čoko malina (1kg)

Akcija -31% 1000 Din.
Torta Čoko malina (1kg) - 1.000 din! Torte i kolači Tortini!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

SUPER CENA! Saher torta (po kg)

Akcija -23% 999 Din.
SUPER CENA! Saher torta (1 kg)  po ceni od 999 din samo u Poslastičarnici Milka! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torte za Dan zaljubljenih

Kad malo bolje razmislimo, svi smo mi barem pomalo zaljubljeni, a da toga možda i nismo svesni. Ako smo malo više nego obično ljubazni sa prodavačicom u megamarketu, ili stalno primećujemo promenu boje kose naše frizerke, možda se nekoj dami čini da je taksista koji je vozi svakog jutra na posao uvek perfektno namirisan i razgovorljiv, ili službenik na šalteru, koji je obično strog, sa vama je nekako fin, i to vam posebno prija... zapitajte se da li je Amorova strela na putu ka vama.

 

 

Vidite, sve su to male ljubavi, koje se dešavaju svakoga dana, i čine naš život zanimljivijim. A Dan zaljubljenih, svakako nam služi da proslavimo najlepše osećanje na svetu a to je – ljubav.

Torte za Dan zaljubljenih u obliku srca

Torte i ljubav – to nekako prirodno ide zajedno. Jer, i torta je slatka i ljubav je slatka. A torta u obliku srca – pa tu vam ne treba ni ona najlepšsa rečenica na svetu od dve reči, a to je „Volim te“. 

Razmislite – gajite simpatije prema nekome, ne znate dotičnoj osobi to da pokažete ili se ustežete da priznate svoja osećanja. Naš savet: izaberite Sveti Valentin, ili Dan zaljubljenih, koji pada svake godine 14. februara, i u akciju, tako što ćete svojoj simpatiji pokloniti tortu u obliku srca. Sve će joj biti jasno.

Torte za Dan zaljubljenih – ukusi

Najpopularnija je varijanta čokoladne torte u obliku srca, mada u obzir dolaze i svi drugi ukusi, kao što je voćna torta, plazma ili kinder torta. Naravno, sve u zavisnosti šta „objekat“ vašeg obožavanja voli. 

Možete uvek kombinovati, i u čokoladnu tortu dodati voće, jagode ili maline, na primer, jer čokolada i voće se tako lepo „ljube“ u svakoj torti. 

Sa druge strane, možete izabrati i voćnu tortu koja je prelivena čokoladom. Tako da greške ne može da bude. 

Torte za Dan zaljubljenih – dekoracija

Dekoracija na tortama se obično vrši fondan masom, šlagom, čokoladom, marcipanom, a vrlo lepo se mogu ispisati i neke reči poput „Volim te, Kristina“ ili „Samo ti, Marko“. 

Možete izabrati i razne figurice, 2D ili 3D, koje će dati finalni pečat lepoti vašeg slatkog poklona na Dan zaljubljenih. 

 

 

Torte za Dan zaljubljenih – dostava

Torte se obično prave na isti dan kada će se vršiti i dostava, kako bi svi sastojci ostali sveži a dekoracija na torti postojana. Naravno, dostava će se obaviti na adresi koju vi budete dali, tako da vaša draga ili dragi, neće moći sakriti svoje emocije, kada im dostavljač izabrane poslastičarnice pozvoni na vrata i uruči ovaj slatki ljubavni poklon.

Torte za Dan zaljubljenih – cena:

Cena po kilogramu se kreće od 1250 do 1700 dinara, u zavisnosti koja vrsta torte je u pitanju. Dekoracija se dodatno naplaćuje i cena za tu uslugu je od 800 dinara pa naviše, što je uslovljeno veličinom torte i vašim željama u pogledu dizajna. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate poslastičarnice ispod teksta.

SUPER CENA! Torta Symphony (po kg)

Akcija -23% 999 Din.
SUPER CENA! Torta Symphony (1 kg) po ceni od 999 din samo u Poslastičarnici Milka! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

SUPER CENA! Švarcvald torta (po kg)

Akcija -29% 999 Din.
SUPER CENA! Švarcvald torta (po kg) - 999 din! Poslastičarnica Milka!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Torta sa šlagom po SUPER ceni!

Akcija -24% 990 Din.
Torta sa šlagom po SUPER ceni! - 990 din! AS TORTE!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Torta za dan zaljubljenih je jedan zaista lep detalj, bez obzira da li muskarac jednu takvu tortu pokloni devojci ili devojka zasuce rukave pa napravi jednu pa je onda zajendo pojedu.
Jovana Milinkovic
Najbolje su torte za dan zaljubljenih zbog toga sto su nekako ljudi tokom tog dana uglavnom optereceni sa nekim drugim stvarima tako da i ne obracaju dovoljno paznje na to kakvog su one zapravo izgleda i ukusa.
Filip Milutinovic
Po svemu sudeci, ukoliko se bas za ove torte odlucite, pre ili kasnije se sigurno necete pokajati. Sve drugo je inace onda mnogo losije resenje ukoliko mene licno pitate.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su ovo i vise nego dobre torte. bez njih se zaista ne moze.
Mihajlo Nastasovic
Samo da znate da su ovo i vise nego ozbiljne torte od cijeg kvaliteta zaisat ne postoji nista ozbiljnije od toga.
Simona Vucinic
Po pitanju torti za dan zaljubljenih veoma je vazno da odmah znate da je kvalitet nesot sto je i vise nego potrebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Po pitanju ovih torti, kvalitet je nesot sto vam sigurno i vise nego zavise od njega. Naravno, nije zlato sve sto sija. Ne mor atorta nuzno da bude lepa ali je bitno da bude ukusna.
Marta Dencevic
Po meni je ovo cista patetika.
Janko Zivanovic
Naravno da od ovih torti ne postoji lepsi poklon ali ipak treba da budete umereni u unosenju kalorija.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mene licno tice, ovo su i vise nego posebne torte. Po tom pitanju je moguce da cete moci da se bas pozitivno iznenadite.
Petar Jankovic
Ukoliko mene licno pitate, mogu samo da vam kazem da su torte za dn zaljubljenih ipak nesto sto je manje i vise svima potrebno.
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je da po pitanju ovakvih torti, bas treba da pronadjete neko dobro mesto u koje mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.
Ivan Stojanovic
Ako mene pitate, po ovom pitanju samo treba da posmatrate neku poslasticarnicu i da vidite zapravo kako ona posluje i koliko je to dobro.
Jana Stankovic
Ukoliko planirate da napravite neku kvalitetnu tortu za dan zaljubljenih, samo treba da posetite poslaticarnicu Robot i zaista nista vise oko toga nemate da brinete.
Biljana Brankovic
Ukoliko planirate da kupite torte za dan zaljubljenih, ipaj ej po tom pitanju dobro resenje da se posavetujete sa nekom dobrom i kvalitetnom poslasticarnicom kakva je Camy.
Marko Petrovic
Lepo bi bilo kada bi savki muskarac na svoj nacin obradovao svoju damu za dan zaljubljenih nekom lepom vecerom ili mozda nekom lepom ukusnom cokoladnom tortom.
Dusan Markovic
U svakom slucaju, torta z adan zaljubljenih treba da bude savremenog izgleda i u nju svaka devojka treba odmah da se zaljubi cim je vidi prvi put.
Ljubinka Sreckovic
Torta za dan zaljubljenih je jedan zaista lep detalj, bez obzira da li muskarac jednu takvu tortu pokloni devojci ili devojka zasuce rukave pa napravi jednu pa je onda zajendo pojedu.