Piquadro kožni novčanici

 • 1
5.00 | 3 ocena
 • Ulica: Bulevar Mihajla Pupina 4 (lok. 17, T.C. Ušće), Jurija Gagarina 16 (lok. 206, T.C. Delta city), Beograd
 • Opština: Novi Beograd
 • Grad: Beograd
 • Telefon: 011/Prikaži broj

O nama - PIQUADRO KOŽNI NOVČANICI


Kompanija Piquadro kao vodeći svetski proizvođač poslovne i putne galanterije nudi Vam veliki izbor proizvoda izrađenih od najkvalitetnijih materijala. Između ostalog, u našoj ponudi nalaze se kvalitetni i moderni kožni muški i ženski novčanici, kao i druga galanterija.

Piquadro svoje proizvode izvozi u više od 40 zemalja sveta, a svake godine se pojavi nekoliko novih linija proizvoda modernog izgleda i u najaktuelnijim bojama. Pored najvećih svetskih i evropskih gradova, najkvalitetniji ženski i muški novčanici sada su dostupani i u prodavnicama Piquadra u Beogradu.

Kožni novčanici Piquadro izrađeni su od najkvalitetnije kože koja se nabavlja samo od proverenih i ekskluzivnih italijanskih dobavljača. Piquadro novčanici prepoznatljivi su po kvalitetu i inspiraciji drevnih italijanskih majstora, jer su u njima sjajno ukomponovane sa tri osnovne vrednosti koje karakterišu ovaj brend: dizajn, funkcionalnost i tehnologija.

Kožni novčanici svakako su najelegantniji i najdugotrajniji novčanici koji postoje. Naravno, njihov izgled i funkcionalnost zavise od kvaliteta kože, preciznosti izrade, kao i maštovitosti onoga ko ih dizajnira. Naš tim vrhunskih dizajnera razvija najsavremenija rešenja, uz konstantan razvoj materijala i praćenje trendova, pronalazeći inspiraciju sa različitih polja, kao što su dizajn, automobilska industrija i moda.

Muški i ženski kožni novčanici Piquadro izrađeni su od kože vrhunskog kvaliteta, uglavnom iz Toskane, čija je drevna tradicija izrade kože najpoznatija i najprestižnija u svetu, a karakterističan miris kože svedoči o njenom nivou uglađenosti. Pažljive ruke vrhunskih majstora koje rade sa strašću i veštinom, proveravaju debljinu, mekoću i doslednost kože. Sve to čini Piquadro jedinstvenim i ekskluzivnim brendom koji možete pronaći u našim prodavnicama u Beogradu.

Obzirom da u novčaniku nosite ne samo novac, već i dokumenta, kartice i druge vrednosti, najbolje je da Vaš kožni novčanik bude zaista jak i kvalitetan. Muški novčanici i ženski novčanici Piquadro izrađeni su od najfinije kože u velikom broju boja i dezena, predstavljajući izuzetan dodatak Vašem izgledu, kako u poslovnom, tako i u slobodnom vremenu.

Piquadro novčanici prepoznatljivi po svom kvalitetu i funkcionalnosti, od sada se mogu naći u našim maloprodajnim objektima u Beogradu. Pored novčanika, brend Piquadro u svojoj ponudi ima najekskluzivnije ženske tašne, muške poslovne tašne, akt tašne, putne torbe i kofere, kaiševe, futrole, kišobrane, nesesere, priveske i drugu poslovnu i putnu galanteriju.

Muški novčanici prodaja u Beogradu
Funkcionalni ženski novčanici izrađeni od najkvalitetnije kože
Kožni novčanici maštovitog dizajna i oblika

Sve to čini Piquadro jedinstvenim i ekskluzivnim brendom koji možete pronaći u našim prodavnicama u Beogradu:

DELTA CITY SHOPPING MALL, Jurija Gagarina 16, I sprat, lokal 206

UŠĆE SHOPPING CENTER, Bul. Mihajla Pupina 4, prizemlje, lokal 017

FASHION PARK OUTLET Inđija, Bulevar Vojvode Putnika bb, lokal 46

Iskustva i komentari posetilaca

13.05.2017 05:10
Zoran Josipovic
Obzirom da u novcaniku nosite ne samo novac,vec i dokumenta,kartice i druge vrednosti, najbolje je da vas kozni novcanik bude zaista jak i kvalitetan.Muski novcanici i zenski novcanici Piquadro izradjeni su od najfinije koze u velikom broju boja i dezena.
14.03.2017 04:42
Milos Bozovic
Piquadro je veoma poznat ako ne i najpoznatiji u ovoj bransi.Zato i ne treba trositi reci na njihov kvalitet i ponudu.Svako kod drzi do sebe i prati modne trendove kupice sebi neki od njihovih modela novcanika.
19.10.2016 08:40
Ana Milosavljevic
Savrseni kozni novcanici za sve prilike od najkavlitetnijih koznih materijala.Idealni za poklon jacem polu.Uvek svog muza obradujem nekim novcanikom iz piquadra a on se uvek odusevi.Za prave muskarce savrseni poklon,sve preporuke.
08.06.2016 09:14
Lazar Ristic
Savrsen poklona za dragu osobu.Kozni novcanici Piquadro izradjeni su od najkvalitetnije koze koja se nabavlja samo od proverenih i ekskluzivnih italijanskih dobavljaca.Piquadro novcanici prepoznatljivi su po kvalitetu.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TRGOVINA Torbe i tašne
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Piquadro kožni novčanici
 • piquadro kozni novcanici,
 • rukavice,
 • kožne rukavice,
 • muške rukavice,
 • ženske rukavice,
 • elegantne rukavice,
 • rukavice beograd,
 • kožne rukavice prodaja,
 • piquadro rukavice,
 • piquadro beograd