Poison Ivy Tattoo & Piercing Studio

4.7 | 27 ocena
Ulica: Nušićeva 3
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Poison Ivy Tattoo & Piercing Studio
Telefon: 011/
Mobilni: 069/
www.poisonivytattoo.com

O nama

POISON IVY TATTOO & PIERCING STUDIO

Tattoo & Piercing Studio Poison Ivy je profesionalni studio koji se nalazi u samom centru Beograda. U prijatnom ambijentu našeg studia dočekaće Vas tattoo majstor Iva Miladinović, koja je otvaranjem ovog studia ostvarila san o kome je maštala još u ranom detinjstvu, kada je shvatila šta znači reč tetovaža.

Kao i svako dete počela je naravno sa škrabanjem na papiru, crtanjem hemijskom po rukama svojim i tuđim, lepljenjem sličica, odnosno lažnih tetovaža iz žvaka, vodenim bojama, da bi kasnije na red došle tempere i platno. Nakon dugog školovanja i studiranja dizajna, crtanja i slikanja, lutanja od tehnike do tehnike, Iva je shvatila da sebe jedino može u potpunosti da preda tetoviranju, jer smatra da jedino u toj profesiji ostavljate trag na nekom ko će Vas pamtiti do kraja života.

Zahvaljujući poznanstvu, kasnije prijateljstvu sa našim poznatim tattoo umetnicima Majom i Damirom, Iva Miladinović je svoju karijeru započela u “Damir tattoo” studiu, prvo kao posmatrač, zatim kao asistent, a potom i kao majstor. Neizmernu sreću je osetila kada je od njih dobila na poklon svoju prvu tattoo mašinicu, što je značilo da je spremna za samostalni rad.

Nakon divne saradnje i četiri godine provedene u ovom prestižnom studiu, poslovni put je odveo u drugi poznati tattoo studio “Sinđel centar”, gde je stekla dosta prakse i brojne prijatelje, koji su je između ostalog obučili i za piercing. Nakon dve godine saradnje sa Sinđelom, Iva je rešila da krene krupnim koracima dalje i donela najvažniju odluku u svom životu, da otvori svoj prvi samostalni tattoo i piercing studio u Beogradu.

Tattoo majstor Iva Miladinović rado će saslušati Vaše predloge i dati sve neophodne savete u cilju poboljšanja Vaše ideje kako bi ona izgledala tehnički savršeno. Takođe, ponudiće Vam odgovore na sva Vaša pitanja po pitanju svega što je vezano za tetoviranje, crtanje i izradu dizajna za Vaš tattoo.

Posebnu pažnju u našem radu poklanjamo sterilnosti, tako da koristimo isključivo pribor za jednokratnu upotrebu koji se otvara direktno pred klijentom. Pošto tetovaža predstavlja neizbrisiv trag, tattoo majstor Iva Miladinović je uvek tu da Vas sasluša, razume, posavetuje, nacrta i na kraju istetovira motiv koji želite, u koji ste sigurni i za koji ste spremni da imate do kraja života na svom telu.

Garantujemo Vam da ćete u Poison Ivy Tattoo & Piercing studiu dobiti, pre svega, kvalitet, sterilnost, preciznost, autentičnost, originalnost i sam vrhunac umetnosti, kao i inspiraciju za još tetovaža i piercing-a. I još nešto. Prijatnu i lepu saradnju!

Tattoo & Piercing Studio Poison Ivy, Nušićeva 3, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  27.11.2020 12:56

  Odlican Tattoo studio na Terazijama

  Sanja Kekic
  26.04.2017 11:55

  Garantujem vam da cete u Poison Ivy Tattoo i Piercing studiu dobiti,pre svega, kvalitet,sterilnost,preciznost,autentičnost,originalnost i sam vrhunac umetnosti,kao i inspiraciju za jos tetovaza i piercinga.I jos nesto,prijatnu i lepu saradnju.

  Lazar Ristic
  11.02.2017 12:08

  Posebnu paznju u radu poklanjaju sterilnosti,tako da koriste iskljucivo pribor za jednokratnu upotrebu koji se otvara direktno pred klijentom.Posto tetovaza predstavlja neizbrisiv trag,tattoo majstor Iva Miladinovic je uvek tu da vas saslusa,razume, posavetuje.

  Firme u blizini

  Tattoo house, Vojvode Savatija 18, Zvezdara, Beograd
  Damir Tattoo, Paštrovićeva 8a, Čukarica, Beograd
  Laser i tattoo studio Bilionera, Đorđa Kratovca 27, Voždovac, Beograd
  11th Hour Tattoo studio, studio za tetovažu, Bulevar Despota Stefana 101, IV sp.st. 12a, Palilula, Beograd
  Tattoo studio Džoni, Dalmatinska 72-74, Palilula, Beograd
  Mean machine tattoo studio, Cvijićeva 113/1, Palilula, Beograd
  Braca Tattoo, Marsala Birjuzova br.18-20, Stari grad, Beograd
  Be Like Now tattoo & piercing studio, Južni bulevar 37b, (Milorada Mitrovića 8), Vračar, Beograd
  InkQueen - Tattoo Platz, Makedonska 4, Stari grad, Beograd
  Tattoo studio Crown, Nemanjina 40, lok. 4, Savski venac, Beograd
  Idi na vrh strane