Body Piercing Queen

  • 1
5.00 | 3 ocena
  • Ulica: Terazijski prolaz bb
  • Opština: Stari grad
  • Grad: Beograd
  • Mobilni: 063/Prikaži broj

O nama - BODY PIERCING QUEEN


U našoj radnji ćete naići na stručno osoblje za pružanje usluga bušenja odnosno body piercing-a. Dobićete i savete oko nege vašeg piersinga a pored toga vam nudimo i širok asortiman nakita od hirurškog čelika i srebra. Ovo uslugom se bavimo već 2 godine i imamo veliki broj zadovoljnih korisnika.

Pored prodaje nakita I pruzanja usluga body piercing-a,trgovinska radnja “Queen” bavi se prodajom satova poznatih nemačkih, italijanskih i japanskih brendova po veoma povoljnim cenama kao što su Casio, Q&Q, Timestar, Charles Delone, OMAX, Digi tech – Magnum, King Quartz...

Naši satovi sadrže „Miyota“ kvarcni mehanizam. Q&Q je japanski brend koji pravi firma Citizen watch dok su Charles Delon, OMAX i Kontakt italijanski brendovi. Pored navedenih brendova u našoj radnji možete naći i sjajne satove nemačke firme Digitech kao i vrhunske Casio satove.

Pored bogate ponude kvalitetnih satova nemackih,italijanskih I japanskih brendova,Trgovinska radnja “Queen” bavi se I prodajom nakita od srebra.

U našoj radnji ćete naći srebro u kombinaciji sa kristalima, poludragim kamenjem iz uvoza ali i nakit naše unikatne izrade, italijansko brendirano srebro Fabroso, srebro sa Swarowski kristalima i cirkonima, filigransko srebro, nakit „Antika“ kao i italijansko emajlirano srebro.

Hiljadama godina poludrago i drago kamenje korišćeno je za ukrašavanje i kao simbol moći. Svakoga privlači drago kamenje. Blistavost je ono na šta većina ljudi pomisli kad čuje reč „kristal“. Ali kristali nisu cenjeni samo zbog lepote već svako od njih ima i isceljiteljska svojstva. U našoj radnji naići na pravo carstvo kristala...drago, poludrago kamenje u kombinaciji sa srebrom je naš izbor. Unikatno izrađeno nakit kao i nakit sa svih kontinenata je asortiman koji mi nudimo. Sačekaće Vas ljubazno i edukovano osoblje koji će Vam pomoći da izaberete kristal koji Vam odgovara. Što više znate o kristalima utoliko su efikasniji. Kristali su DNK zemlje i hemijska oznaka za evoluciju. Oni predstavljaju skup različitih minerala a aplikovanjem na koži postižu svoju isceliteljsku moć. Naše osoblje će Vam pomoći oko izbora najboljeg kristala za Vaš organizam. Kako su to kristali u kombinaciji sa srebrom, njihovo dejstvo je znatno pojačano jer srebro aktivira kristale a i samo ima antiseptičko svojstvo. Pored velikog izbora nakita sa poludragim kamenjem nudimo i veliki izbor drugog srebrnog nakita u kombinaciji sa emajlom, pozlatom, markazitom, cirkonima...

Dobro došli u našu radnju „Queen“ gde ćemo Vam pomoći da izaberete sjajan poklon kako za sebe tako i za Vaše voljene

Iskustva i komentari posetilaca

11.02.2017 12:02
Sandra Marinkovic
U njihovoj radnji cete naci srebro u kombinaciji sa kristalima,poludragim kamenjem iz uvoza ali i nakit njihove unikatne izrade,italijansko brendirano srebro Fabroso,srebro sa Swarowski kristalima i cirkonima,filigransko srebro.
09.04.2015 01:19
Габи С.
Koliko kosta busenje jezika? HVALA UNAPRED!
25.05.2014 07:31
str Queen
Cena vam je 1000 din a u to je uracunata i mindjusa
22.04.2014 03:43
Aki
Mozes li mi reci koliko kosta pirsing pupka? Busenje + mindjusa? :)
25.03.2014 12:42
Ivana
Bušila sam pupak kod njih i odlicni su!Devojka mi je odradila piercing brzo i precizno a i zarastanje je prošlo u najboljem redu,naravno uz pridržavanje saveta koje sam dobila.Sve pohvale!
28.02.2013 12:50
marko
Koliko kosta pirsing na obrvi ???? Hvala u napred
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Tetoviranje i pirsing
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Body Piercing Queen
  • body piercing queen,
  • queen body piercing,
  • queen,
  • body piercing queen beograd