Tension tattoo & piercing studio

4.4 | 10 ocena
Ulica: Tihomira Ostojića 1a
Grad: Novi Sad
Tension tattoo & piercing studio
Mobilni: 069/

O nama

TENSION TATTOO AND PIERCING STUDIO

Možete da budete kao svi drugi, ali i potpuno jedinstveni. Jedan od načina da iskažete svoju originalnost jesu tetovaža i pirsing.

Za sve ljubitelje slikovitog izražavanja koje je uvek neponovljivo i samo Vaše, na raspolaganju su vrhunski majstori tetovaža i pirsinga studija Tension Tattoo Novi Sad.

Sa preko 10 godina iskusutva, kreativnost i umeće stalno se usavršavaju, a hiljade tetovaža i stotine zadovoljnih klijenata govore o istinosti ovih tvrdnji. U Tension Tattoo studiju možete uraditi sve - od jednostavnih, ličnih i umetničkih do intimnih i ekstremenih tetovaža svih oblika, boja i veličina, tehnikom po izboru.

Radimo svim stilovima i na svim delovima tela, a posebno smo ponosni i na uslugu koju možete naći samo kod nas, poznatu pod imenom skarifikacija, odnosno crtanje žiletom po koži.

Usluge tattoo and piercing studija Tension Tattoo su:

 • tetoviranje (dot work, apstrakcija, trash polka, realizam, surrealizam, old school, new school, kolor realizam, skarifikacija..)
 • tetoviranje trajne šminke
 • tetoviranje obrva
 • pokrivanje starih tetovaža
 • osvežavanje i popravka starih tetovaža
 • pirsing na usnama (Monroe pirsing, Madonna, Medusa, Jestrum, Horizontal lip, Vertical labret, Labret, Dahlia, Cyber bites, Angel bites, Canine bites, Dolphine bites, Spider bites, Shark bites, Snake bites..)
 • pirsing na uvetu (Industrial piercing, Forward helix, Tragus, Lobe, Upper lobe, Anti tragus, Conch, Snug, Orbital, Helix, Outer conch..)
 • pirsing na nosu (Third eye pirsing, Bridge, Nasallang, Austin bar, Rhino, High nostril, Nostril, Septril, Septum..)
 • Eyebrow piercing (pirsing na obrvama)
 • Nipple piercing (pirsing na bradavicama)
 • intimni pirsing
 • svi body pirsinzi

Za one koji tačno znaju šta žele, ali i za one koji još nisu dovoljno upoznati sa terminologijom i mogućnostima, najbolja adresa je Tension Tattoo studio za pirsing i tetovažu Novi Sad. Dođite po svoju omiljenu tetovažu, pirsing ili po savet i konsultacije. Ispričajte nam svoju priču, a mi ćemo je pretvoriti u trajne slike.

Vrhunski higijenski uslovi, mogućnost ispunjenja baš svih želja i dostupnost kada god to Vama odgovara, glavne su karakteristike piercing and tattoo studija Tension Tattoo. Ali, to nije sve! Tension Tattoo Studio nudi i posebne popuste na tetovaže sa nacionalnim obeležjima, teksta na ćirilici, narodnih izreka i slično. Privilegije imaju i oni koji rade identične tetovaže, kao i mnogi drugi, jer stalno imamo različite akcije.

Klijentima koji nisu iz Novog Sada dajemo i specijalan popust u visini autobuske karte!

Dostupni za sve vrste dogovora 24 sata na dan, jer - tetovaže nisu samo naš posao, to je način života! Nazovite za detalje.

Radno vreme: non - stop 00 - 24h

Adresa: Tihomira Ostojića 1a, Novi Sad

Instagram:

Web: www.tension.rs (u izradi)

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Inked Planet, Futoška 12, Novi Sad
  Tattoo Art Studio Mjolnir, Železnička 13, Novi Sad
  Tattoo Twins, Dunavska 13, Novi Sad
  Veles tattoo, Kraljevića Marka 17, Novi Sad
  Tattoocream tatto studio, Cankareva 26, Novi Sad
  Idi na vrh strane