Kontakt podaci za vašu firmu
Ultimate Nutrition Da li ste dovoljno informisani?Danas više nego ikada važno je informisati korisnike Dietary supplement - dijetetski dodatak u ishrani kako bi sami mogli da razlikuju šta je to visokokvalitetan, a šta nekvalite...
Pročitaj više
Vojvode Stepe 20
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

Zdenko Targuš Zdenko Targuš
POŠTOVANIJA ŽIVIM U OSIJEKU, HRVATSKA...ZANIMA ME DALI MOGU NARUČITI TESTOSTERON, OD VAS...U HRVATSKOJ GA NEMA U PRODAJI,...HVALA...
Miodrag Kostic
Svakom novom pocetniku u bodibildingu ne savetujem da se na svoju ruku igra sa testosteronom posto efekti mogu biti fatalni. Ukoliko vec zelite da koristite ovaj suplement, onda je najbolje da posetite proverenu prodavnicu.
Ivana Petrovic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju je testosteron nesto sto treba dobro i debelo da se plati, ukoliko vec mislite da ga kupite kvalitetnog.
Petar Jankulovski
Sto se mene licno tice, testoteron je veoma vazan. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Marina Zivkovic
U svakom pogledu je ovo posebna vrsta testosterona. Ukoliko se z anjega odlucite, sigurno je samo to da se necete pokajati.
Stojance Ristovski
Sto se mene licno tice, testosteron je nesto sto mora debelo da se plati. Sve drugo je manje vazno.
Jovana Milinkovic
Koliko se samo meni cini, testosteron je ipak u danasnje vreme i vise nego vazan u zivotima pojedinih sportista. Mada, zaisat treba dobro da razmislite pre neke njegove velike upotrebe.
Milen Jovanovic
Licno mislim da je ipak testosteron nesto sto predstavlja cistu hemiju i sot u svakom slucaju treba dobro da se plati.
Lea Stankovic
Licno bih pre uvek zabranio unosenje ovih medikamenata.
Filip Milutinovic
Licno mislim da je testoreron za mnoge idealno resenje. Ako se za njega odlucite sigurno se necete pokajati.Samo je naravno bitno da imate dovoljno novca.
Simona Vucinic
Smatram i ovako svog muza dovoljno muzevnim tako da zaista nema neke potrebe da testosteron dodatno konzumira.
Mihajlo Nastasovic
Testosteron po mom misljnju spada vec u kategoriju teske hemije, tako da se ja sa tim u svakom slucaju nikada ne bih igrao.
Marta Dencevic
Testoteron je vec cista hemija. Zbog toga je on namenjen na prvom mestu profesionalcima a ne amaterima. zaista mislim da ne treba niko ko krene u teretanu da ocekuje neke brze rezultate. Najbolje je da polako ali sigurno napredujete.
Todor Markovic
Testosteron je muski polni hormon i bas iz tog razloga strogo treba da vodite racuna oko njegove pravilne primene.
Ljubinka Sreckovic
Realno govoreci, po ovom pitanju je ubedljivo najbolje da proverite neko kvalitetno mesto kao sto je to primera radi Dietfood.
Nikolina Pantelic
Idealno bi bilo kada biste se po pitanju testosterona i njegovog pravilnog unosa, posavetuvali sa nekim strucnim licem kao sto su primera radi zaposleni koji rade u Ultimate Nutrition.
Jana Stankovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetan testosteron, onda u svakom slucaju treba da posetite WVS i da se bas tamo licno uverite u kvalitet.
Biljana Brankovic
Ma, skoro sam potpuno sigurna da je testosteron nesto sto daje posebnu snagu i muskost svima koji ga koriste.
Janko Zivanovic
Nikako ne biste trebali da se igrate po pitanju mesta na kojem planirat da kupite ove dijetske suplemente. Po tom pitanju smatram da je idealno mesto Diastar.
Petar Jankovic
Testoteron je muski polni hormon i mnogi bodibilderi ga vestacki sebi ubrizgavaju kako bi dobili brz rast misicne mase i mogli vise da vezbaju.
Marko Petrovic
Nepravilna upotreba razinm suplemenata u treningu moze da bude stetna po covekov organizam i da u najgorem slucaju dovede do smrti. To se narocito odnosi na testoteron. Zbog toga mi zaista nije jasno zbog cega pojedini ljudi odlucuju da pocnu da ga konzumiraju.
Dusan Markovic
Ivan je u potpunosti u pravu za komentar koji je napisao. Licno znam coveka koji je negde na crno kupio testosteron, poceo da oseca neke negativne efekte i na kraju je zavrsio u bolnici i umro.
Ivan Stojanovic
Svakom novom pocetniku u bodibildingu ne savetujem da se na svoju ruku igra sa testosteronom posto efekti mogu biti fatalni. Ukoliko vec zelite da koristite ovaj suplement, onda je najbolje da posetite proverenu prodavnicu.