Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Testera za beton
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Testera za beton

Za početak ovog teksta, navešćemo jednu kratku definiciju toga šta je beton u stvari: reč je o građevinskom materijalu, koji se dobija od cementa, vode i agregata (a to su uglavnom šljunak i pesak). Nakon mešanja i ugrađivanja, beton se učvršćava, i to se događa zbog jednog hemijskog procesa koji se naziva hidratacija.

testera za beton

 

U toku obrade betona, često se javlja potreba da se beton iseče ili da se probuši i slično. U našem tekstu saznajte više o dijamantskim testerama, koje su najbolji alat koji se koristi u ovu svrhu.

Dijamantska testera za beton

Beton je drugim rečima, kameni materijal, zbog toga što cement i voda reaguju i učvršćuju sve komponente koje se nalaze u toj smeši. Postoje razni sekači betona.

Testera za sečenje betona

Armirani beton se seče dijamantskim krunama, koje su veoma visokog kvaliteta. Njihova namena je za profesionalnu upotrebu, i koristi se kod građevinarskih, zidarskih, instalacionim i završnim radovima.

Testera za sečenje kamena

Kamen nalazi svoju primenu kako u eksterijeru, tako i u enterijeru. Da bi se uspešno izvršio proces obrade, neophodno je da se kamen reže i buši, a za to služe testere. One su veoma praktične za rad, i odlikuje ih visoka preciznost.

Dijamantska testera za kamen

Dijamantska testera za kamen se koristi kod obrade kamena, mermera, granita, ali se može upotrebljavati i za keramiku. Kkoristi se za armirani beton, za izradu otvora, i slično. Upotreba je profesionalna i koristi se na gradilištima i preduzećima koja obavljaju ovakvu vrstu poslova.

Testera za kamen

Dijamantska kruna za armirani beton može da bude prečnika na primer 82 milimetara. Što se tiče tehničkih specifikacija, one bi bile: krunica za brušenje, prečnik cilindra od 82 mm, fiksiranje.

testera za beton prodaja

 

Testera za granit

Granit nalazi svoju čestu primenu u domaćinstvima, kao i u eksterijeru. Na primer, sve su popularnije radne ploče koje su izrađene od granita, jer je on postojan, čvrst, dugotrajan, izdržljiv, a pored svega toga, ima i veoma lep i dopadljiv estetski izgled.

Dijamantske testere za granit

Osim upotrebe u enterijerima, granit se koristi i kao podna obloga. Prostor ispred kuće, a vrlo često i predvorja, holovi, hodnici, kao i velike površine u raznim javnim objektima mogu da budu obložene granitom.

Testera za mermer

Kao i granit, i mermer je široko rasprostranjen. Ima istu primenu, tako da se upotrebljava za oblaganje podova, ali i za kuhinjske radne površine. U odnosu na granit, mermer je nešto mekši i nežniji, ali ga zato odlikuje vrhunski estetski izgled.

Testera za sečenje asfalta

U ponudi firmi koje se bave prodajom alata za obradu kamena, nalaze se i testere za sečenje asfalta. Više o tome možete da saznate na web prezentacijama, gde su istaknuti proizvodi i navedene su sve karakteristike.

Testera za beton cena

Cena dijamantskih kruna za armirani beton, prečnika 82 mm, kreće se u proseku oko 9000 dinara, mada postoje i skuplji modeli. Koliko ćete novca da izdvojite zavisi najviše od karakteristika testera za beton.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.