Teretana Dream Gym

  • 2
5.00 | 1 ocena

O nama - TERETANA DREAM GYM


Teretana Dream Gym otvorena je 2006. godine sa ciljem da omogući idealne uslove za trening kako rekreativcima, tako i profesionalnim sportistima. U klimatizovanom prostoru koji obuhvata 350 metara kvadratnih smešteni su moderno opremljeni fitness centar i teretana koji velikom broju naših članova omogućavaju kvalitetan i prijatan trening.

Zahvaljujući visokom kvalitetu sprava za vežbanje i adekvatnoj klimatizaciji, teretana Dream Gym svim članovima nudi optimalne uslove treniranja, kako leti, tako i zimi. Pre i posle treninga našim članovima na raspolaganju su kompletno opremljena muška i ženska svlačionica, u kojoj ih očekuju ormarići za odlaganje stvari, kao i kupatila sa tuševima.

Teretana Dream Gym opremljena je najsavremenijim Technogym i Pannatta spravama za vežbanje koje će Vam omogućiti postizanje maksimalnih rezultata. Vrhunski trenažeri i kompletan kardio program garantuju uspešan kardio trening namenjen svima koji žele da zategnu svoje telo na pravilan način.

Od velikog broja sprava, posebno izdvajamo olimpijske šipke i tegove dostupne svima koji žele da vežbaju slobodno opterećenje. U teretani Dream Gym možete dobiti sve informacije i savete iz oblasti bodybuildinga i powerliftinga.

Zahvaljujući prostranoj sali od 100 kvadrata u teretani Dream Gym su dostupni i različiti grupni treninzi. Bilo da je Vaš izbor pilates, yoga ili klasični aerobik, svi naši grupni programi su pažljivo osmišljeni kako bi pružili maksimalnu efikasnost.

Ako želite da se oslobodite suvišnih kilograma, zategnete i ojačate mišiće, teretana Dream Gym je pravo mesto za Vas. Posetite nas i budite ponosni na savršen izgled Vašeg tela!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09h-23h
subota od 11h-21h
nedelja od 11h-19h

Teretana Dream Gym, Mladena Mitrića 8-12, Čukarica, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
SPORT I KULTURA Teretane
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Teretana Dream Gym
  • Teretana Dream Gym,
  • Teretana Dream Gym Čukarica,
  • Teretana na Čukarici,
  • Teretana Dream Gym radno vreme,
  • Dream Gym Beograd,
  • Dream Gym teretana