Dodaj firmu

Koje sve vrste tepiha postoje i koje su njihove prednosti?

Koje sve vrste tepiha postoje i koje su njihove prednosti?

Kada opremate svoj dom ili poslovni prostor, kada postavite nameštaj i uradite uređenje doma, na kraju možete izabrati i postaviti tepihe koji se najbolje uklapaju u vaš dom. Održavanje tepiha možete poveriti profesionalcima, a to su tepih servisi Novi Sad, koji se razumeju u teksturu i vrste tepiha i koriste adekvatna sredstva za pranje kao i posebne tretmane za ispiranje i sušenje tepiha.

Veoma je važno da ne budete brzopleti i da dobro promislite oko izgleda i teksture vaših novih tepiha, kao i o njihovom održavanju. Neki tepisi su manje, a neki više zahtevni za održavanje. Određene vrste tepiha, kao što su vuneni tepisi su veoma osetljivi i potrebno im je posvetiti puno pažnje prilikom pranja i sušenja, kao i tretiranja određenim hemijskim sredstvima.

Potrebno je i da sagledate svoje svakodnevne navike i potrebe kao i da li živite sami ili sa decom, jer osetljive vrste tepiha poput vunenih i svilenih nisu adekvatni za život sa decom zbog rizika od prosipanja, prljanja i fleka.

Kao što znate postoje veoma ekonomični tepisi, ali i veoma kvalitetni skupi tepisi. Jedino što je važno jeste da procenite koji tip tepiha odgovara vašem načinu života i enterijeru. Tepisi od najlona i poliestera su veoma izdržljivi i trajni i imaju korektnu cenu, dok su veneni i svileni prirodniji i lepši na dodir, ali zahtevaju poseban tretman i pažnju, kako se ne bi uflekali, jer ova vrsta tepiha ne trpi agresivne tretmane pranja, već se mora posebno tretirati.

Kada izaberete profesionalni tepih servis, možete biti sigurni da su vaši tepisi u sigurnim rukama, čak i oni koji su veoma osetljivi.

Tepisi će oplemeniti vaš dom ili poslovni prostor i dati im toplinu, a sam dizajn može u potpunosti promeniti izgled vašeg prostora.

Firme povezane sa tekstom

Dubinsko pranje S&G


Novi Sad

Tepih Servis MiTaN

Rimski Šančevi, Salaš 150
Novi Sad

Tepih servis AMIGO WASH

Mašinsko dubinsko pranje tepiha, nameštaja i automobila sa obezbeđenim sušenjem u komori i uz veoma povoljne cene - Amigo Wash.
Pročitaj više

Danila Kiša 25
Novi Sad

Dubinsko Pranje NS i okolina

Dubinsko mašinsko pranje tapaciranih površina nameštaja, automobila, čišćenje klima uređaja.. Izlazak na teren, garancija kvaliteta!
Pročitaj više


Novi Sad
Star clean Tepih servis
Feješ Klare 55
Novi Sad

Nakon detaljnog dubinskog pranja tepiha u Star Clean servisu vaš tepih biće bolji nego nov, očišćen od svih nečistoća, dezinfikovan i mirišljav još dugo.

Stevke tepih servis
Ilirska 54
Novi Sad

Stevke servis za dubinsko pranje tepiha i nameštaja nalazi se u Novom Sadu i stoji Vam na raspolaganju za kvalitetno i brzo uslužno pranje i sređivanje objekata.

Lila tepih servis
Kraljevića Marka 39
Novi Sad

Tepih servis „Lila“ nalazi se u Novom Sadu. Nudi kvalitetne usluge mašinskog pranja tepiha, dubinskog pranja nameštaja i unutrašnjosti automobila. Preuzimanje i dostava je besplatna.

Tim Clean usluge dubinskog pranja

Novi Sad
Dubinsko pranje Wolf

Novi Sad
Idi na vrh strane