O nama - VELEPRODAJA I MALOPRODAJA TEKSTILA BLACK & WHITE


Veleprodaja Black & White D.O.O. osnovana je 1984. godine. Danas je lider u Srbiji i regionu u oblasti trgovine modnom i dekorativnom metražom. Iza nas je 33. godine iskustva i predanog rada, koje su rezultirale uspešnom saradnjom sa više od 2500 stalnih kupaca, među kojima su maloprodaje, veleprodaje, proizvođači, ugostiteljski objekti, i mnoga druga preduzeća i javne ustanove.

Pored veleprodaje, u našem maloprodajnom objektu možete naći tkanine vrhunskog kvaliteta, u dezenima i bojama po poslednjim svetskim trendovima, kao i dekorativnim tkanine i gotove proizvode od tekstila za kuću, među kojima su mnogi komadi unikati koji su rađeni samo za nas.

Odnedavno se u sklopu naše veleprodaje nalazi i vezionica koja nudi usluge izrade veza na svim vrstama tekstila, kao i izradu programa za vez.

Stalnim uvidom u promene trendova na tekstilnom tržištu, redovnim posetama međunarodnih sajmova tekstila i kontinuiranom saradnjom sa dobavljačima i kupcima, omogućili smo da u našoj veleprodaji i maloprodaji uvek možete naći sezonske materijale, aktuelnih dezena i boja. Pored toga, na našem lageru ima preko 1000 različitih modnih i dekorativnih tkanina, u raznim bojama i dezenima, koje Vam nudimo u kontinuitetu.

Modne tkanine:
Trevira, sve vrste satena, muslin, viskoza, svila, skuba, razne vrste tila, čipke, modni organdin, šljokice, keperi, puplini, žerseji i likre, teksas, pamučni saten sa elastinom, strečevi, štofovi, brokati, modni pliš, velur za kapute, spandeks, skaj, srpsko platno, postava, flizelin itd.

Dekorativne tkanine:
Posteljna platna i damasti za posteljine, kuhinjske krpe na metar, vafl za krpe, vafl za bade mantile, razne vrste kanafasa, buldan, pamučni i poliesterski damasti za stolnjake, damasti za stolnjake sa teflonom, dekorativne tkanine za nameštaj i baštenske garniture, ligenštul platno, mebl štofovi, draperi, dekorativni organdin, taft, razne vrste zavesa, trake za zavese, kićanke, magneti za zavese, olovo za zavese, rolo platno, amerikan, panama za vez (leakril), angin (inlet), industrijska krpa itd.

Gotovi proizvodi:
Gotove posteljine, 3D posteljine, peškiri, bade mantili, prekrivači, ćebad, stolnjaci, nadostolnjaci, raneri, salvete, ukrasne jastučnice, bombona jastuci, kuhinjske krpe, kecelje itd.

Postoji mogućnost dogovora za dostavu robe za veće porudžbine, a vršimo i slanje robe brzom poštom.

Preduzeće Black & White nalazi se na dve lokacije u Beogradu:

Veleprodaja - Autoput za Novi Sad 81, Zemun
Tel. +381 11 3169031, 3169032, 3755811
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08:00-16:00h
subota od 08:00-15:00h

Maloprodaja - Jurija Gagarina 151B, lokal 18, Novi Beograd
Tel. +381 11 3181795
Radno vreme: ponedeljak – petak od 08:30-20:00h
subota od 09:00-16:00h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TRGOVINA Tekstil
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Maloprodaja tekstila Black & White
  • veleprodaja i maloprodaja tekstila Black and White,
  • veleprodaja i maloprodaja tekstila Black and White Novi Beograd,
  • maloprodaja tekstila Black and White,
  • maloprodaja tekstila Black and White Novi Beograd,
  • veleprodaja tekstila Black and White,
  • veleprodaja tekstila Black and White Novi Beograd,
  • Black & White Novi Beograd