Autopolis - tehnicki pregled i registracija vozila

5.0 | 1 ocena
Ulica: Kruzni put 1
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Autopolis - tehnicki pregled i registracija vozila
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.autopolis.rs

O nama

AUTOPOLIS – TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA


Društvo za usluge “Autopolis” osnovano je 2004. godine i pruža sve vrste usluga pri registraciji i osiguranju vozila. Od 2007. godine sa radom počinje i naša linija tehničkog pregleda motornih vozila, čime se zaokružuje kompletna usluga.

Od samog osnivanja naš cilj je da na tržištu budemo prepoznatljivi po vrhunskom kvalitetu usluge. Da smo u tome uspeli govori i veliki broj klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju: Eurosalon, M.P.A. Petrović, Mopex, Mak trade, Areon, Delta Generali, St. George, Hexalab, Agro Tehnix, Miteco, Tehnoin, Tantrade i mnogi drugi.

“Autopolis” pruža sledeće usluge:

Ukoliko želite da registrujete Vaše vozilo bez čekanja i silnih redova, pružamo Vam kompletnu uslugu registracije vozila, po sistemu “ključ u ruke”. To podrazumeva pripremu dokumenata, izvršenje uplate i registraciju Vašeg vozila, bez odlaska u SUP. Ukoliko se odlučite da nam poverite Vaše poverenje, nudimo Vam profesionalnu i efikasnu uslugu, a za sve naše klijente smo spremili i prigodne poklone, kao što su osveživač za auto Areon fresh, a po potrebi i ramovi za tablice.

Tehnička ispravnost vozila je veoma važan faktor bezbednosti saobraćaja i samo tehnički ispravno vozilo može biti registrovano. Od decembra 2007. godine, ovlašćeni smo od strane MUP-a za vršenje tehničkog pregleda motocikala, putničkih vozila i teretnih vozila do 5 tona, kao i vozila sa pogonom na sva četiri točka. U našem radu koristimo najsavremeniju opremu marke Hofmann, a naš stručni tim poseduje sva neophodna znanja o propisima pri vršenju tehničkog pregleda vozila.

Zahvaljujući saradnji sa vodećom osiguravajućom kućom u oblasti osiguranja motornih vozila – Generali osiguranje, u mogućnosti smo da Vam ponudimo sledeće vrste osiguranja:

 • Obavezno osiguranje od auto odgovornosti
 • Delimičan kasko
 • Kasko osiguranje
 • Osiguranje putnika
 • Zeleni karton
 • Putno zdravstveno osiguranje
 • Životno i penziono osiguranje

Naši menadžeri osiguranja, koji poseduju licencu Narodne banke Srbije za obavljanje poslova osiguranja, uvek Vam stoje na raspolaganju kako bi u skladu sa Vašim zahtevima i potrebama, pronašli najbolje osiguranje za Vas.

Troškovi za registraciju vozila, kada se sve sabere, nisu ni malo zanemarljivi, tako da Vam “Autopolis” nudi mogućnost da naše troškove, kao i troškove registracije i osiguranja vozila platite gotovinski ili na rate, čekovima građana svih naših banaka i Poštanske štedionice, platnim karticama: Dina, Maestro, Master Card, Visa, Visa elektron, kao i putem administrativne zabrane Erste banke na 12 mesečnih rata, uz kamatu od samo 1, 5%.


Ukoliko se odlučite da registrujete Vaše vozilo kod nas, uštedećete sebi vreme i novac.
Mi ćemo sve završiti najbrže, najpovoljnije i sve u jednom danu!

“Autopolis” - tehnički pregled i registracija vozila, Kružni put 1, kod tunela “Stara Straževica”, Resnik, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Ilija Radovic
  20.12.2016 06:24

  Ukoliko zelite da registrujete vase vozilo bez cekanja i silnih redova,oni vam pruzaju kompletnu uslugu registracije vozila,po sistemu kljuc u ruke.To podrazumeva pripremu dokumenata,izvrsenje uplate i registraciju vaseg vozila,bez odlaska u sup.

  Firme u blizini

  STTS tehnički pregled vozila, Vitanovačka 44b, Voždovac, Beograd
  Tehnicki pregled G-Force, Slovenska 6, Autokomanda, Beograd, Savski venac, Beograd
  Tehnicki pregled Henex, Stefana Prvovencanog 28 (Dusanovac), Dobanovacki put 44 (Altina), Zrenjaninski put 98a/2 (Krnjaca), Zemun, Beograd
  Tehnički pregled Zeleni Talas, Ratka Mitrovića 169, Čukarica, Beograd
  Tehnicki pregled AC Krug, Voždovački kružni put 17a, Voždovac, Beograd
  Tehno Contact team tehnicki pregled vozila, Grčića Milenka 49, Voždovac, Beograd
  Tehnicki pregled Milano centar, , Voždovac, Beograd
  Tehnički pregled Auto Kuća Boki, Pirandelova 2a, Zvezdara, Beograd
  BG tehnički pregled, Vodovodska 173b, Čukarica, Beograd
  Auto Centar Kocić - Tehnički pregled, Pilota Mihajla Petrovića 75, Rakovica, Beograd