Novi taxi Šabac

3.2 | 46 ocena
Ulica: Stojana Boškovića 3
Grad: Šabac
Novi taxi Šabac
Telefon: 015/

O nama

Novi taxi usluge taxi prevoza

Za kratko vreme smo pridobili dosta klijenata koji redovno koriste naše usluge. Trudićemo se i dalje da održimo nivo i podignemo naše usluge na stepenik više.

Pozovite nas na navedene telefone i zakažite vozilo.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  10.07.2021 09:26

  Zovem novi taksi pre neki dan, kaže vozilo je na adresi za 5, 6 minuta, prođe 10 ja pozovem, pitam šta se dešava, kaže taksista je pomešao ulicu, stiže za koji minut. Prođe još 10 minuta, opet zovem, kaže vozilo stoji kod galeba, a ja pozvala 2km dalje.. Opet pre neko jutro zovem na taksi stajalište, kaže 10-12 minuta, ja čekam, žurim na posao, zovem pitam gde je, kaže sad će mi javiti, zove i kaže taksista je imao kvar, morate zvati neki drugi taksi mi više slobodnih nemamo. Pitam ja je l problem da se to javi jer sad kasnim na posao zbog njih, prekine mi vezu. To su najskorija dešavanja, a bilo ih je još dosta. Zaista ne znam je l problem u dispečerkama koje prognoziraju vreme dolaska vozila neznajući kakvo je stanje na ulicama, da li je gužva, da li se taksista nalazi u blizini adrese ili pošalju nekog svog sa drugog kraja grada, samo znam da su nam taksi udruženja u Šapcu jako loše organizovana i svako ko može da izbegne vožnju taksijem, neka izbegne.

  Neregistrovan korisnik
  04.07.2020 23:44

  Vodite računa taxi br 12 vozač je krajnje bezobrazan mene je danas "zavrnuo" za 500 din i napravio me ludom a koliko sam čula nisam jedina kojoj je ukrao kusur.