Vozači obično žele da dobiju gumu za automobil koja ima dobre performanse, a pri tome i razumnu cenu, to jest skladno izbalansiranu u odnosu na kvalitet. Ako tako razmišljate, slobodno odaberite Taurus gume.

Letnje Taurus gume

Pročitaj više

Izaberite neku od vulkanizerskih radnji gde mozete kupiti TAURUS GUME

Beograd

Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara Pozovi

Mutata Auto Bulevar se bavi prodajom guma za sve tipove vozila (putnička, teretna i građevinska). U ponudi ćete naći gume najboljih svetskih proizvođača: Michelin, Dunlop, Goodyear, Tigar, Lassa, Sava, Riken, Hankook, Pirelli, StarFire, Cordi...
Pročitaj više

Auto gume Panter
Auto gume Panter
Darvinova 23a
Voždovac Pozovi

Auto centar Panter pruža Vam kompletne vulkanizerske usluge veoma kvalitetno. Radimo sa auto gumama 20. Stručnost i profesionalizam su naše glavne odlike....
Pročitaj više

Auto gume Marso gume
Auto gume Marso gume
Đorđa Kratovca 17
Voždovac Pozovi

Kompanija Marso doo bavi se prodajom svih vrsta auto guma i pneumatika za putnička, teretna i poljoprivredna vozila...
Pročitaj više

Vozači obično žele da dobiju gumu za automobil koja ima dobre performanse, a pri tome i razumnu cenu, to jest skladno izbalansiranu u odnosu na kvalitet. Ako tako razmišljate, slobodno odaberite Taurus gume.

Letnje Taurus gume

Letnje pneumatike ovog brenda karakteriše gazeća površina napravljena od smese koja omogućava izvanredno držanje na vlažnoj podlozi. Guma ima dezen sa tri obimna kanala i robusna ramena, što će vam sve osigurati bezbednu, dinamičnu i udobnu vožnju.

Zimske Taurus gume

Za pristojnu svotu novca dobijate gumu odličnog kvaliteta. Šara je jaka i usmerena, te kao takva pogodna za sve zimske uslove vožnje. Inače, Taurus je Michelinov proizvod, i pravi se u širokom opsegu dimenzija i brzinskih indeksa.

Taurus gume od 13’

Taurus gume se mogu pohvaliti sjajnom izradom, ali i još boljom cenom. Kada dođe vreme da kupite nove zimske pneumatike, sve što smo naveli u tekstu iznad, čini gume ovog brenda kao vaš prvi izbor.

Taurus gume od 14’

Proizvođači pneumatika se mogu pohvaliti činjenicom da svakodnevno rade na poboljšavanju performansi guma, tako da je svaka sledeća serija bolja od one prethodne. Kod Taurus guma, robusni blokovi dezena u centralnom delu i ramenima, omogućiće vam agresivniju vožnju na pravcu i u krivinama.

Taurus gume od 15’

Ove gume poseduju odlične karakteristike pri različitim vremenskim uslovima, odnosno na suvom ili vlažnom kolovozu, a takođe pružaju i bolju otpornost na akvaplaning, zahvaljujući uređenju bočnih i uzdužnih kanala, kao i velikom broju lamela.

Taurus gume od 16’

Taurus gume vam garantuju sjajno kočenje na suvoj i mokroj podlozi. O kvalitetu dodatno govori i činjenica da su ovi pneumatici proizvod fabrike Tigar Pirot, koji su bili namenjeni izvozu na tržišta Francuske, Mađarske i Nemačke, ali su sada postali dostupni i na domaćem tržištu.

Taurus gume od 17’

Zimska oprema je obavezna u periodu od novembra do aprila. To bi značilo da treba da imate zimske gume, ali i lance za sneg u prtljažniku. Ipak, zakon vas ne obavezuje da morate da koristite zimske gume sem kada je na kolovozu sneg, led ili poledica, međutim, one se uvek preporučuju, jer se često dešava da temperatura preko noći ode u duboki minus. Tada će vozilo sa letnjim gumama biti tretirano kao da ima težu tehničku neispravnost, platićete kaznu i biti isklučeni iz saobraćaja.

Taurus gume od 18’

Ako kojim slučajem, izazovete saobraćajnu nezgodu, i napravite materijalnu i nematerijalnu štetu, istu ćete morati da platite iz svog džepa. Naime, ako niste poštovali zakon, i vozili ste sa letnjim gumama preko zime i po snegu, osiguranje nije dužno da isplati novac. Iznosi koji se plaćaju u tim slučajevima, znaju da pređu i nekoliko miliona dinara, što svakako ne može da se upoređuje sa nabavkom novih zimskih Taurus guma, čime ste sebe rešili glavobolja i briga, a osigurali bezbednu i ugodnu vožnju.

Taurus gume – cena:

Visina, širina i prečnik gume, kao i sezona kojoj su namenjene, faktori su koji utiču na to koliko ćete novca izdvojiti za Taurus pneumatike. Za zimske gume treba platiti između 4100 din. i 14370 dinara, dok za letnje Taurus gume cene su u u proseku oko 9900 dinara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Uros Vukicevic
  23.10.2018 10:51

  Kada pricamo o kvalitetnim Taurus gumama, onda je sigurno samo to da one moraju dobro i povoljno da se plate. Sve van toga je cista zabluda. E sad, ukoliko vam je potrebno po tom pitanju neko kvlaitetno mesto, onda je najbolje da posetite Rodu.

  Filip Milutinovic
  14.09.2017 07:47

  Tacno je da su taurus gume odlicnog kvlaiteta ali ako malo bolje pogledate realno kakve su tacno cene u pitanju onda vam sve moze biti jasno. Potrebno je ipak da se pre nego sto donesete takvu jednu odluku unapred detaljno raspitate oko svega.

  Jovana Milinkovic
  05.05.2017 11:35

  Mogu samo fa kazem da postoje gume koje su u ovj prici daleko boljeg kvaliteta nego mnoge druge gume.

  Mihajlo Nastasovic
  21.04.2017 01:47

  Ako nesto valja u celoj prici onda su to Taurus gume koje su zaista nesto posebno.

  Lea Stankovic
  07.04.2017 01:45

  Po pravilu, sot se ovih guma tice, sigurno ce kvalitet pre ili kasnije da dodje do izrazaja.

  Todor Markovic
  23.03.2017 07:42

  Po meni su ove gume naravno i vise nego dobrog kvaliteta. Sve drugo je samo po meni jedno cisto gubljenje vremena.

  Simona Vucinic
  09.03.2017 09:16

  Ovo su gume narocito dobrog kvaliteta.

  Janko Zivanovic
  05.03.2017 03:08

  Uvek po pitanju ovih guma kvalitet treba da vam bude prvi na pameti.

  Marta Dencevic
  04.03.2017 04:05

  Sto se ovih guma tie, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je mnogo manje bitno.

  Petar Jankovic
  14.02.2017 02:15

  nisam do sada imao iskustva sa ovim gumama, ali ako je vec uditi po nazivu, ne bi trebale da budu lose.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 08:01

  Koliko mi se samo cini, taurus gume su po pravilu gume koje su odlicnog kvaliteta, ako je suditi bar po nazivu.

  Ivan Stojanovic
  18.01.2017 10:37

  Mogu samo da kazem da su ovo i vise nego posebne gume i da jednostavno ipak nisu za svaciji dzep.

  Nikolina Pantelic
  29.12.2016 08:58

  Taurus gume su odlicne gume ali ako mene pitate ipak nisu za svaciji dzep.

  Marko Petrovic
  13.12.2016 08:11

  Licno mislim da je po ovom pitanju potrebno ipak da gledate i malo cenu pa da se pitate, da li se sve to isplati.

  Jana Stankovic
  25.11.2016 07:52

  Po pitanju taurus guma, samo treba da posetite radnju Mihailovic i vise zaisat neista po tom pitanju ne treba da brinete.

  Biljana Brankovic
  08.11.2016 10:48

  Kada pricamo o kvalitetnim Taurus gumama, onda je sigurno samo to da one moraju dobro i povoljno da se plate. Sve van toga je cista zabluda. E sad, ukoliko vam je potrebno po tom pitanju neko kvlaitetno mesto, onda je najbolje da posetite Rodu.

  Dusan Markovic
  16.09.2016 10:37

  U ovom trenutku u Beogradu postoji veliki izbor sto se tice guma. Sve su to gume vrhunskog kvaliteta u koji je najbolje da se licno uveritite ukoliko posetite neko od proverenih mesta u Beogradu.