Vozači obično žele da dobiju gumu za automobil koja ima dobre performanse, a pri tome i razumnu cenu, to jest skladno izbalansiranu u odnosu na kvalitet. Ako tako razmišljate, slobodno odaberite Taurus gume.

Letnje Taurus gume

Pročitaj više

Izaberite neku od vulkanizerskih radnji gde mozete kupiti TAURUS GUME

Beograd

Auto gume - Mutata Auto Bulevar
Bulevar kralja Aleksandra 501
Zvezdara

Mutata Auto Bulevar se bavi prodajom guma za sve tipove vozila (putnička, teretna i građevinska). U ponudi ćete naći gume najboljih svetskih proizvođača: Michelin, Dunlop, Goodyear, Tigar, Lassa, Sava, Riken, Hankook, Pirelli, StarFire, Cordi...
Pročitaj više

Auto gume Panter
Darvinova 23a
Voždovac

Auto centar Panter pruža Vam kompletne vulkanizerske usluge veoma kvalitetno. Radimo sa auto gumama 20. Stručnost i profesionalizam su naše glavne odlike....
Pročitaj više

Auto gume Marso gume
Đorđa Kratovca 17
Voždovac

Kompanija Marso doo bavi se prodajom svih vrsta auto guma i pneumatika za putnička, teretna i poljoprivredna vozila...
Pročitaj više

Vozači obično žele da dobiju gumu za automobil koja ima dobre performanse, a pri tome i razumnu cenu, to jest skladno izbalansiranu u odnosu na kvalitet. Ako tako razmišljate, slobodno odaberite Taurus gume.

Letnje Taurus gume

Letnje pneumatike ovog brenda karakteriše gazeća površina napravljena od smese koja omogućava izvanredno držanje na vlažnoj podlozi. Guma ima dezen sa tri obimna kanala i robusna ramena, što će vam sve osigurati bezbednu, dinamičnu i udobnu vožnju.

Zimske Taurus gume

Za pristojnu svotu novca dobijate gumu odličnog kvaliteta. Šara je jaka i usmerena, te kao takva pogodna za sve zimske uslove vožnje. Inače, Taurus je Michelinov proizvod, i pravi se u širokom opsegu dimenzija i brzinskih indeksa.

Taurus gume od 13’

Taurus gume se mogu pohvaliti sjajnom izradom, ali i još boljom cenom. Kada dođe vreme da kupite nove zimske pneumatike, sve što smo naveli u tekstu iznad, čini gume ovog brenda kao vaš prvi izbor.

Taurus gume od 14’

Proizvođači pneumatika se mogu pohvaliti činjenicom da svakodnevno rade na poboljšavanju performansi guma, tako da je svaka sledeća serija bolja od one prethodne. Kod Taurus guma, robusni blokovi dezena u centralnom delu i ramenima, omogućiće vam agresivniju vožnju na pravcu i u krivinama.

Taurus gume od 15’

Ove gume poseduju odlične karakteristike pri različitim vremenskim uslovima, odnosno na suvom ili vlažnom kolovozu, a takođe pružaju i bolju otpornost na akvaplaning, zahvaljujući uređenju bočnih i uzdužnih kanala, kao i velikom broju lamela.

Taurus gume od 16’

Taurus gume vam garantuju sjajno kočenje na suvoj i mokroj podlozi. O kvalitetu dodatno govori i činjenica da su ovi pneumatici proizvod fabrike Tigar Pirot, koji su bili namenjeni izvozu na tržišta Francuske, Mađarske i Nemačke, ali su sada postali dostupni i na domaćem tržištu.

Taurus gume od 17’

Zimska oprema je obavezna u periodu od novembra do aprila. To bi značilo da treba da imate zimske gume, ali i lance za sneg u prtljažniku. Ipak, zakon vas ne obavezuje da morate da koristite zimske gume sem kada je na kolovozu sneg, led ili poledica, međutim, one se uvek preporučuju, jer se često dešava da temperatura preko noći ode u duboki minus. Tada će vozilo sa letnjim gumama biti tretirano kao da ima težu tehničku neispravnost, platićete kaznu i biti isklučeni iz saobraćaja.

Taurus gume od 18’

Ako kojim slučajem, izazovete saobraćajnu nezgodu, i napravite materijalnu i nematerijalnu štetu, istu ćete morati da platite iz svog džepa. Naime, ako niste poštovali zakon, i vozili ste sa letnjim gumama preko zime i po snegu, osiguranje nije dužno da isplati novac. Iznosi koji se plaćaju u tim slučajevima, znaju da pređu i nekoliko miliona dinara, što svakako ne može da se upoređuje sa nabavkom novih zimskih Taurus guma, čime ste sebe rešili glavobolja i briga, a osigurali bezbednu i ugodnu vožnju.

Taurus gume – cena:

Visina, širina i prečnik gume, kao i sezona kojoj su namenjene, faktori su koji utiču na to koliko ćete novca izdvojiti za Taurus pneumatike. Za zimske gume treba platiti između 4100 din. i 14370 dinara, dok za letnje Taurus gume cene su u u proseku oko 9900 dinara. *Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

Uros Vukicevic
23.10.2018 10:51

Kada pricamo o kvalitetnim Taurus gumama, onda je sigurno samo to da one moraju dobro i povoljno da se plate. Sve van toga je cista zabluda. E sad, ukoliko vam je potrebno po tom pitanju neko kvlaitetno mesto, onda je najbolje da posetite Rodu.

Ostavite komentar
Ocenite firmu