Tco Tahograf Servis

 • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - TCO TAHOGRAF SERVIS


TCO TAHOGRAF SERVIS je jedna od vodećih radionica za pregled, kalibraciju tahografa i graničnika, kao i popravku tahografa. Posedujemo tradiciju dugu preko 17 godina, kao i sva neophodna ovlašćenja od strane Agencije za bezbednost u saobraćaju i proizvođača tahografa VDO.

Sa željom da zadovoljimo sve zahteve kupaca i pružimo im vrhunski kvalitet usluge, u našem radu koristimo najsavremeniju tehnologiju iz oblasti podešavanja i kontrole analognih i digitalnih tahografa. Takođe, konstantno ulažemo u obuku i usavršavanje naših kadrova, kao i poboljšanje njihove bezbednosti na radu.

TCO TAHOGRAF SERVIS doo pruža sledeće usluge:

 • -ugradnja, pregled, kalibracija (baždarenje) digitalnih i analognih tahografa
 • -ugradnja, pregled, kalibracija (baždarenje) graničnika brzine
 • -servisiranje tahografa


Naša radionica za popravku tahografa, ovlašćena od strane renomiranog proizvođača tahografa VDO, nudi Vam brzo, kvalitetno i pouzdano servisiranje uređaja. U našem radu koristimo najsavremeniju opremu, kao i isključivo originalne delove i davače impulsa za servisiranje tahografa. Zahvaljujući visokom nivou stručnosti naših kadrova, TCO TAHOGRAF SERVIS nudi Vam najviši kvalitet usluge.

Pored servisa, možemo Vas snabdeti tahografskim listićima, termo rolnama za digitalne tahografe i uslugom kopiranja i obrade podataka sa digitalnih tahografa, kao i uređajima za daljinski prenos podataka sa tahografa.

Još jedna delatnost našeg servisa je obuka tehničara za dobijanje licence od strane Agencije za bezbednost u saobraćaju. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i usavršavanju naših tehničara, TCO TAHOGRAF SERVIS je stekao priznanje VDO Mentor Training za Srbiju i Crnu Goru.
Obuka se izvodi na svim tahografima koji imaju odobrenje tipa i mogu da se koriste u Republici Srbiji. Naši predavači poseduju sve neophodne reference izdate od strane VDO, kao i radno iskustvo preko 17 godina.

Osim obuke tehničara, TCO TAHOGRAF SERVIS organizuje obuke vozača kako i na koji način da koriste digitalne tahografe, kao i poznavanje propisa u unutrašnjem i međunarodnom saobraćaju. Obuka je interaktivnog karaktera, uz pomoć stimulatora, kako bi vozači mogli i praktično da upravljaju tahografom. Nakon uspešno završene obuke, vozači dobijaju i zvanične VDO sertifikate.


TCO TAHOGRAF SERVIS, Auto put E-70 - Beograd-Šid bb, Novi Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

12.06.2017 08:53
Lazar Ristic

Njihova radionica za popravku tahografa,ovlascena od strane renomiranog proizvodjaca tahografa VDO,nudi vam brzo,kvalitetno i pouzdano servisiranje uredjaja.U svom radu koriste najsavremeniju opremu.

31.03.2017 09:28
Zoran Josipovic

Tco Tahograf Servis organizuje obuke vozaca kako i na koji nacin da koriste digitalne tahografe,kao i poznavanje propisa u unutrasnjem i medjunarodnom saobracaju.Obuka je interaktivnog karaktera,uz pomoc stimulatora.

20.12.2016 06:14
Andrija Atanaskovic

Ako vam je potrebna redovana kalibracija tahografa ovo je mesto sa renomeom jer vec nekoliko godina oni su vodeci servis u gradu.Ugradnja i servisiranje po veoma povoljnim cenama u kratkom vremenskom roku.

19.06.2016 10:36
Goran Sarenac

Kao jedan od najpouzadanijih servisa pruza vam sledece usluge ugradnja,pregled, kalibracija,bazdarenje digitalnih i analognih tahografa,ugradnja,pregled,kalibracija granicnika brzine,servisiranje tahografa.

11.09.2015 01:08
Dragica Pavlović

Tco Tahograf Servis je jedan od najpouzdanijih saradnika moje špediterske firme. Rade sve kada je u pitanju ugradnja tahografa, pregld tahografa, baždarenje digitalnih tahografa, servisiranje tahografa i popravka tahografa. Svakome bih ih preporučila

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Vozila Tahograf servis
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Tco Tahograf Servis
 • Tco Tahograf Servis,
 • Tco Tahograf Servis radno vreme,
 • ugradnja tahografa,
 • pregld tahografa,
 • baždarenje digitalnih tahografa,
 • servisiranje tahografa,
 • popravka tahografa