Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Svileni tepisi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Svileni tepisi

Kakvu atmosferu će imati naš dom, umnogome zavisi od tepiha koji se u njemu nalaze. Kupovina tepiha nije mala investicija, i zbog toga dizajneri enterijera savetuju da se kod ovog ulaganja ne štedi novac, jer kvalitet, komfor i udobnost koju dobijate pravim izborom tepiha, zaista nema cenu.

svileni tepisi

 

Svileni tepisi za dnevnu sobu

Kada nam neko dolazi u goste, obično će sesti u našu dnevnu sobu. Osim toga, i porodica najviše voli da se okuplja upravo u toj prostoriji, jer se tu uvek vodi živ razgovor, gleda se TV program i slično.

Zbog toga je jako važno na koji način će dnevna soba biti dekorisana. Potrebno je voditi računa da njome vladaju relaksirajući tonovi, ali koji ne uspavljuju, već pozivaju na aktivno druženje i veselu atmosferu.

Pri tome, bitno je da se slaže boja zidova sa bojom nameštaja, a potom i zavese sa tepisima... Zaključujemo da je potrebno dosta ukusa i veštine da bi se dnevna soba opremila tako da deluje kao lepa i harmonična celina.

Ukoliko se odlučite za svilene tepihe, vaš dnevni boravak će biti vrlo otmen i sa stilom.

Svileni tepisi za spavaću sobu

Spavaću sobu krase mirni tonovi, jer nam taj prostor služi da se opustimo i utonemo u dubok san, nakon napornog radnog dana, prepunog obaveza. Svileni tepih daće notu elegancije ovom prostoru, a potrebno je da vodite računa da se takva vrsta tepiha uklapa sa ostatkom nameštaja koji već postoji.

Svileni tepisi prodaja

U doba elektronske komunikacije nije neophodno da obiđete čitav grad da biste našli svileni tepih po svom ukusu, koji će zadovoljiti sve vaše želje, potrebe i zahteve. Saloni tepiha imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su prikazani modeli svilenih tepiha.

svileni tepisi cena

 

Pored fotografije, tu je i kratak tekstualni opis, gde su navedene osnovne karakteristike svilenog tepiha: veličina, boje u kojima je dostupan i slično. Ako se odlučite na poručivanje, potrebno je samo da artikal dodate u korpu, i da nakon toga izvršite plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. Tepih možete da platite i pouzećem kada pristigne na vašu adresu.

Svileni tepisi cena

Cena svilenih persijskih tepiha zavisi od njihove veličine, kao i od toga da li su ručno čvorovani ili su rađeni fabrički. U tom smislu, raspon cena je od 190 000 din. sve do 2 300 000 dinara.

Svileni tepisi iskustva

Zanimljivo je da tepisi imaju i svoju sentimentalnu vrednost, pored one praktične, a to je da služe dekoraciji prostora, zvučnoj i toplotnoj izolaciji, očuvanju podnih obloga... Naime, pošto kupovina svilenog tepiha nije mala investicija, obično se takav tepih prenosi kroz generacije, pa na taj način stiče tu svoju emotivnu vrednost za porodicu.

Prilikom izbora, uvek imajte na umu da je tepih gospodar prostora i da će na određen način povezati sve ostale elemente u domu, tako da se dobija skladno uređena celina.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone tepiha koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

06.08.2018
Sinisa Peric

Svileni tepisi daće notu elegancije svakom prostoru, a potrebno je da vodite računa da se takva vrsta tepiha uklapa sa ostatkom nameštaja koji već postoji.

15.05.2017
Janko Zivanovic

Sto se ovih tepiha tice, samo treba da znate da je sve to nesto sto posebno treba da se plati.

26.04.2017
Ljubinka Sreckovic

ukoliko se bas za jnih odlucite, sigurno se necete pokajati.

13.04.2017
Petar Jankovic

Kako god da okrenete, svileni tepisi su zaista nesto sto je posebno.

30.03.2017
Nikolina Pantelic

Koliko mi se samo cini, ovo su tepisi koji nikako nisu jefitni.

15.03.2017
Ivan Stojanovic

Ja bas o ovim tepisima ima i vise nego lepo misljenje.

23.02.2017
Jana Stankovic

Po meni su ovi tepisi zaista i vise nego dobro resenje.

07.02.2017
Marko Petrovic

Ovo je u svakom slucaju za mene jedna posebna umetnost. To jednostavno tako funkcionise.

27.01.2017
Biljana Brankovic

Sto se ovih tepiha tice, linco mislim da je samo potrebno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.

10.01.2017
Dusan Markovic

Samo je vazno da sto se tice ove vrste tepiha, treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili, sigurno se necete pokajati.