Svileni tepisi su jako popularni. Kakvu atmosferu će imati naš dom, umnogome zavisi od tepiha koji se u njemu nalaze. Kupovina tepiha nije mala investicija, i zbog toga dizajneri enterijera savetuju da se kod ovog ulaganja ne štedi novac, jer kvalitet, komfor i udobnost koju dobijate pravim izborom tepiha, zaista nema cenu.

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete naci ponudu za SVILENE TEPIHE

Beograd

Global tepisi
Global tepisi
Ratarski Put 33a
Zemun Pozovi

Global tepisi po prvi put u Srbiji nudi najveći izbor persijskih i orijentalnih tepiha iz Irana, Indije, Pakistana, Nepala. U našoj ponudi nalazi se preko 5.000 tepiha visokog kvaliteta koje nabavljamo direktno od proizvođača sa dugogodišnj...
Pročitaj više

Tepih mix
Tepih mix
Pozovi

Tepih Mix je online salon tepiha dostupan u celoj Srbiji, nastao u gradu Nišu, sa najdužom tradicijom. U ponudi su tepisi i staze različitih vrsta, izuzetno kvalitetni i sa najboljim odnosom cene i kvaliteta....
Pročitaj više

TepArt
TepArt
Mačvanska 33/1
Vračar Pozovi

Ukoliko tragate za idealnim tepihom za Vaš dom, firma TepArt je prava adresa za Vas. Kod nas Vas očekuje veliki izbor ručno rađenih tepiha vodećih italijanskih proizvođača: LINIE DESIGN, ABC carpet & home, SITAP koji će oplemeniti Vaš dom....
Pročitaj više

Svileni tepisi su jako popularni. Kakvu atmosferu će imati naš dom, umnogome zavisi od tepiha koji se u njemu nalaze. Kupovina tepiha nije mala investicija, i zbog toga dizajneri enterijera savetuju da se kod ovog ulaganja ne štedi novac, jer kvalitet, komfor i udobnost koju dobijate pravim izborom tepiha, zaista nema cenu.

Svileni tepisi za dnevnu sobu

Kada nam neko dolazi u goste, obično će sesti u našu dnevnu sobu. Osim toga, i porodica najviše voli da se okuplja upravo u toj prostoriji, jer se tu uvek vodi živ razgovor, gleda se TV program i slično.

Zbog toga je jako važno na koji način će dnevna soba biti dekorisana. Potrebno je voditi računa da njome vladaju relaksirajući tonovi, ali koji ne uspavljuju, već pozivaju na aktivno druženje i veselu atmosferu.

Pri tome, bitno je da se slaže boja zidova sa bojom nameštaja, a potom i zavese sa tepisima... Zaključujemo da je potrebno dosta ukusa i veštine da bi se dnevna soba opremila tako da deluje kao lepa i harmonična celina.

Ukoliko se odlučite za svilene tepihe, vaš dnevni boravak će biti vrlo otmen i sa stilom.

Svileni tepisi za spavaću sobu

Spavaću sobu krase mirni tonovi, jer nam taj prostor služi da se opustimo i utonemo u dubok san, nakon napornog radnog dana, prepunog obaveza. Svileni tepih daće notu elegancije ovom prostoru, a potrebno je da vodite računa da se takva vrsta tepiha uklapa sa ostatkom nameštaja koji već postoji.

Svileni tepisi prodaja

U doba elektronske komunikacije nije neophodno da obiđete čitav grad da biste našli svileni tepih po svom ukusu, koji će zadovoljiti sve vaše želje, potrebe i zahteve. Saloni tepiha imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, na kojima su prikazani modeli svilenih tepiha.

Pored fotografije, tu je i kratak tekstualni opis, gde su navedene osnovne karakteristike svilenog tepiha: veličina, boje u kojima je dostupan i slično. Ako se odlučite na poručivanje, potrebno je samo da artikal dodate u korpu, i da nakon toga izvršite plaćanje putem e-bankinga, ili u najbližoj banci ili pošti. Tepih možete da platite i pouzećem kada pristigne na vašu adresu.

Svileni tepisi cena

Cena svilenih persijskih tepiha zavisi od njihove veličine, kao i od toga da li su ručno čvorovani ili su rađeni fabrički. U tom smislu, raspon cena je od 190 000 din. sve do 2 300 000 dinara.

Svileni tepisi iskustva

Zanimljivo je da tepisi imaju i svoju sentimentalnu vrednost, pored one praktične, a to je da služe dekoraciji prostora, zvučnoj i toplotnoj izolaciji, očuvanju podnih obloga... Naime, pošto kupovina svilenog tepiha nije mala investicija, obično se takav tepih prenosi kroz generacije, pa na taj način stiče tu svoju emotivnu vrednost za porodicu.

Prilikom izbora, uvek imajte na umu da je tepih gospodar prostora i da će na određen način povezati sve ostale elemente u domu, tako da se dobija skladno uređena celina.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone tepiha koji su oglašeni ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sinisa Peric
  06.08.2018 10:43

  Svileni tepisi daće notu elegancije svakom prostoru, a potrebno je da vodite računa da se takva vrsta tepiha uklapa sa ostatkom nameštaja koji već postoji.

  Janko Zivanovic
  15.05.2017 11:40

  Sto se ovih tepiha tice, samo treba da znate da je sve to nesto sto posebno treba da se plati.

  Ljubinka Sreckovic
  26.04.2017 04:51

  ukoliko se bas za jnih odlucite, sigurno se necete pokajati.

  Petar Jankovic
  13.04.2017 01:48

  Kako god da okrenete, svileni tepisi su zaista nesto sto je posebno.

  Nikolina Pantelic
  30.03.2017 08:23

  Koliko mi se samo cini, ovo su tepisi koji nikako nisu jefitni.

  Ivan Stojanovic
  15.03.2017 09:20

  Ja bas o ovim tepisima ima i vise nego lepo misljenje.

  Jana Stankovic
  23.02.2017 11:00

  Po meni su ovi tepisi zaista i vise nego dobro resenje.

  Marko Petrovic
  07.02.2017 12:01

  Ovo je u svakom slucaju za mene jedna posebna umetnost. To jednostavno tako funkcionise.

  Biljana Brankovic
  27.01.2017 07:07

  Sto se ovih tepiha tice, linco mislim da je samo potrebno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.

  Dusan Markovic
  10.01.2017 09:44

  Samo je vazno da sto se tice ove vrste tepiha, treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili, sigurno se necete pokajati.