O nama - SVETLEĆE LED REKLAME – LED REKLAMNI DISPLEJI - LED STUDIO


Osnovna delatnost firme LED STUDIO je prodaja i servis led reklamnih panela svih vrsta i dimenzija. Kao jedna od prvih firmi ove vrste u Novom Sadu prodajmo fabrički sklopljene panele kompanije CTLED koja je jedan od vodećih u svetu kada je reč o led bilbordima i reklamnim panelima.

LED reklamni paneli predstavljaju najbolje rešenje za isticanje reklame na Vašem objektu, jer se njima postiže vizuelna uočljivost i transparentnost, na maloj reklamnoj površini. Razlozi za ovakve oblike samoreklamiranja dolaze iz činjenice da su cene ugradnje i korišćenja LED tehnologije u funkciji reklamiranja postale dostupne ne samo velikim kompanijama, nego i malim firmama, prodavnicama i zanatskim radnjama.

Ukoliko želite da Vaša firma postane uočljiva i na taj način se izdvoji od konkurencije, firma LED STUDIO je prava adresa za Vas. Iz naše ponude izdvajamo najkvalitetnije reklamne panele, po najpovoljnijim cenama:

  • -LED Reklamni paneli (LED Displeji)
  • -Tematske LED reklame (OPEN, Pizza, Caffe...)


Ono što nas izdvaja od konkurencije jeste pružanje najbolje i kompletne usluge koja podrazumeva: ugradnju led reklamnih bilborda, izradu projekta reklame za Vašu firmu, servis i kompletnu asistenciju u radu kako u garantnom, tako i van garantnog roka. Naš stručan i profesionalan tim obezbeđuje i softversku podršku od 00-24, jer svaki reklamni panel poseduje softver koji je zaštićen i prilagođen korisnicima.

Rok trajanja LED reklamnih panela je preko 10 godina, uz minimalno održavanje i redovnu kontrolu, a o kvalitetu naših proizvoda svedoče sertifikati domaćih regulatornih tela. Na sve reklamne panele koji se koriste za spoljnu upotrebu dajemo garanciju od dve godine, dok reklamni paneli koji se koriste u unutrašnjim uslovima imaju garantni period od tri godina od momenta ugradnje.

Svi LED reklamni paneli sastavljeni od najkvalitetnijih LED ploča. Neka i Vaša firma zasija punim sjajem!

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 10-17h
subota od 08-13h

Svetleće Led reklame – Led reklamni displeji LED STUDIO, Temerinska 48, Novi Sad

Iskustva i preporuke posetilaca

30.04.2018 09:18
Dalibor Savic

Reklama je jako vazna ,za nas privatnike.Nisam imao ideju ,kako bi trebala da izgleda.Za to su se pobrinula firma Svetleće Led reklame Led Studio iz Novog Sada.Kupovinom led reklame ,dobio sam ugradnju ,servisiranje i sto je najvaznije garanciju od 10 godina.Sve pohvale za profesionalnost i strucnost.

27.07.2017 07:59
Jana Stankovic

Nije poenta samo u tome da jedna reklama svetli. Najvaznije od svega je da angazujete dobar studio da vam sve to isplanira. Primer takvog studija je i Led Studio koji aktivno vec nekoliko godina radi u Novom Sadu i koji prema tome predstavlja mesto u koje definitivno mozete da imate puno poverenje.

06.07.2017 11:00
Biljana Brankovic

Sto se mene licno tice, ovo je ubedljivo najvaznije stovariste koje postoji kod nas.

24.05.2017 12:22
Dusan Markovic

Sto se ovog studia tice, samo je veoma bitno da na vreme rezervisete svoje mesto u Novom Sadu i da nista van toga ne brinete.

22.05.2017 07:17
Marta Dencevic

U danasnje vreme u Novom Sadu svetlece reklame mozete da pronadjete bukvalno na svakom koraku. Medjutim, problem je u tome sto tu generalno govoreci ima veoma malo kvaliteta. Zbog toga iz licnog iskustva mogu slobodno da vam preporucim Led Studio kao mozda jedno od najboljih resenja za vas.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Svetlece reklame
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Svetleće - Led reklame Led Studio
  • Svetleće reklame,
  • Led Reklame,
  • Led Studio,
  • Prodaja svetlećih reklama,
  • Prodaja led reklama,
  • Svetleće Led reklame Led Studio,
  • Svetleće Led reklame Led Studio