Svetleće reklame Taff Line

5.0 | 5 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 347c
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Svetleće reklame Taff Line
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.taffline.com

O nama

Jedan deo svog poslovanja preduzeće TAFF Line bazira na izradi svetlećih reklama vrhunskog kvaliteta i jedinstvenog dizajna, uz garanciju kvaliteta. U zavisnosti od Vaših želja i zahteva možemo da Vam ponudimo veliki izbor svetlećih i drugih vrsta reklama, među kojima se posebno ističu: svetleći displeji, 3D slova, svetleći totemi.

TAFF Line svetleće reklame izrađuju se po sistemu “ključ u ruke”, što podrazumeva: izradu kreativnih rešenja, proizvodnju i montažu proizvoda na terenu. Upotrebom najsavremenije opreme, naš tim dizajnera će sve Vaše ideje realizovati u najkraćem mogućem roku i uz vrhunski kvalitet usluge.

Iz našeg bogatog proizvodnog programa izdvajamo reklame vrhunskog kvaliteta:

 • svetleći displeji
 • 3D slova
 • svetleći totemi
 • neonske reklame
 • bilbordi
 • panoi

Velika prednost svetlećih reklama je što su upadljivije od ostalih vrsta reklama, pogotovo u ulicama koje su slabije osvetljene, kao i na regionalnim putevima. Preduzeće TAFF Line na jednom mestu nudi sve što je potrebno za dobru reklamu. Sve vrste reklama izrađujemo uz pomoć najsavremenije tehnologije, a izrada svetlećih reklama vrši se u različitim oblicima, od klasičnih do atraktivnih. Takođe, u našem timu nalaze se i alpinisti specijalizovani za montažu reklama na velikim visinama.

Ako želite da ostavite dobar utisak na Vaše klijente i predstavite proizvode i usluge na pravi način, digitalna štampa velikih formata je idealno rešenje za to. Nudimo Vam kompletnu grafičku pripremu i rešenje za štampu, digitalnu štampu na visoke rezolucije na kvalitetnim materijalima: PVC folije, reklamne cerade, bilbordi, sajamski štandovi, foto tapete, kliritne police, kao i montažu na terenu.

Takođe, nudimo Vam i izradu kompletnog reklamnog materijala: rokovnici, olovke, majice, upaljači, kese, privesci, USB memorije, vizit karte i još mnogo toga. Naš tim će izraditi probni uzorak, u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Ukoliko ste zadovoljni ponuđenim rešenjem, Vaš reklamni materijal će biti gotov u najkraćem mogućem roku.

TAFF Line svetleće reklame – najbolja reklama za Vašu firmu!

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 08-16h
Subota i nedelja po potrebi

Svetleće reklame TAFF Line, Vojvode Stepe 347c, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Lidija Ostojic
  17.05.2018 02:56

  Svetlece reklame TAFF LINE izradjuju se po sistemu "kljuc u ruke".To je jedn vid sigurnosti koji se pruza korisnicima da na jedan kvalitetan i miran nacin postignu ono stom su zeleli. Svakom bi preporucila!

  Borislav Milic
  04.07.2016 04:36

  Ako zelite da ostavite dobar utisak na vasu klijentelu ali i na one koji to jos nisu,na prolaznike,savetujem vam da posetite ovu firmu jer imaju ubedljivo najpovoljnije ponude kada su u pitanju svetlece ali i sve ostale reklame.

  Kosta Savic
  19.05.2016 01:02

  Izrada kreativnih resenja,proizvodnja i montaza za kratko vreme izdigli su Taf line iznad drugih u ovom poslu.Najmodernija tehnologija pretvorice vaze zelje u najsjajniju prezentaciju vaseg proizvoda.Sve proporuke za saradnju.

  Firme u blizini

  Reclamare, Gospodar Jovanova 44, Stari grad, Beograd
  Izrada svetlećih reklama Beograd, Vojvođanska 383b, Surčin, Beograd
  Sky Light - izrada i popravka svetlećih reklama, Petra Bajalovića 5, Zvezdara, Beograd