O nama - 3D ART REKLAME


Firma 3D Art Reklame bavi se izradom i montažom svih vrsta 3D reklama, natpisa i logotipa za Vaš poslovni prostor, lokal, venčanje, cvećaru… Iz naše ponude posebno se izdvajaju unikatne 3D LED lampe različitih oblika i veličina, sa motivom po želji klijenta.

Reklame i natpisi od stirodura i stiropora postali su vrlo popularni elementi za ukrašavanje enterijera i eksterijera, zato što su jako lagani, povoljni i pogodni za montažu. Zahvaljujući neutralnoj beloj boji, stiropor se lako može ofarbati u nijansu po želji, a u kombinaciji sa glitterom nastaju jedinstvene dekoracije za privatne i poslovne događaje.

3D Art Reklame bave se izradom:

 • - 3D reklama od stiropora i stirodura
 • - 3D reklama od klirita, pleksiglasa i foreksa
 • - Dekorativnih slova i natpisa za venčanja i rođendane
 • - 3D natpisa od klirita (toperi)
 • - 3D LED lampi različitih oblika i veličina
 • - 3D dečijih imena
 • - 3D Led stočića sa reklamom ili bez
 • - 3D grbova sportskih klubova
 • - Natpisa za cvećare
 • - Slova od klirita i foreksa

Pored izrade reklama, bavimo se laserskim graviranjem i markiranjem, sečenjem svih vrsta nemetala laserom, graviranjem na čašama i flašama, kao i izradom različitih vrsta privezaka od eva pene, klirita i pleksiglasa.

Ukoliko želite da kvalitetno brendirate Vaš lokal i stvorite prepoznatljiv prostor u kome će se klijenti osećati prijatno, 3D Art Reklame su pravi izbor za Vas. Profesionalni tim nudi brzu i kvalitetnu izradu reklamnih natpisa kojima možete da ukrasite izlog, podove, plafone, zidove i druge površine unutar ili ispred Vašeg lokala.

Za kreiranje prepoznatljivog identiteta Vaše firme možete izabrati jedinstvene svetleće reklame, 3D svetleće reklame, reklame sa pozadinskim osvetljenjem, natpise od klirita, stiropora, stirodura… 3D slova mogu biti različitih dimenzija, boja, fonta i finalne obrade, u zavisnosti od želje klijenta.

Naša preporuka su 3D LED lampe sa gravurom logotipa ili naziva Vaše firme koje se izrađuju od livenog klirita debljine 4mm. Najnovija laserska tehnologija sečenja pruža neslućene mogućnosti kada su u pitanju oblik, gravura i tekst koji se radi po želji klijenta. U zavisnosti od izabranog oblika dimenzije lampe iznose 20-25cm širine i 20-35cm visine. Lampa dolazi na postolju izrađenom od drveta koje je dva puta farbano i dva puta lakirano. Obezbeđena je dostava na celoj teritoriji Srbije.

Još jedna usluga koju nudimo jeste izrada 3D natpisa za dekoraciju prostora i različitih vrsta proslava, kao što su venčanja, rođendani, krštenja… Porodično prezime, dečija imena, naziv firme, originalna poruka ili tekst mogu se napraviti na ploči ili kao samostojeća slova, što predstavlja izvrstan dekorativni detalj u Vašem životnom ili radnom prostoru. Slova se mogu izraditi na ćiriličnom ili latiničnom pismu.

Oduševite sve goste na venčanju originalnom dekoracijom mladenačkog stola našim 3D slovima koja će se savršeno uklopiti sa cvetnim aranžmanima i svećnjacima. U ponudi imamo i XXL svetleća slova LOVE za Vaše venčanje. Visina jednog slova je 97 cm, a širina 17 cm. Primenom najsavremenijih tehnika i materijala izrađujemo sve vrste natpisa za torte od klirita koji su pravi hit kako u svetu, tako i kod nas. Toperi su dostupni u više različitih boja i dimenzija.

Ako želite da iznenadite voljenu osobu originalnim poklonom za godišnjicu možete izabrati jedinstvene priveske od klirita sa Vašim imenom i datumom godišnjice. Primenom savremene laserske mašine vršimo uslužno sečenje i graviranje na kliritu, pleksiglasu, staklu, drvetu, eva peni...

Pratite nas putem Facebook-a: 3D Art Reklame
I preko instagram profila: @3d_dizajn

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 09-20h
Subota od 09-18h
Nedelja neradni dani

3D Art Reklame, Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

17.05.2018 03:19
Bojan Okruglic
Osmislite adekvatan nacin na koji zelite da se reklamirate. 3D ART ce vam u tome najbolje pomoci. Odlican nacin da izadjete iz senke,neka vas svi prepoznaju na specifican nacin!
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Građevinarstvo Svetlece reklame
Osnovni proizvodi/usluge za firmu 3D Art Reklame
 • 3D Art Reklame,
 • 3D Art Reklame Beograd,
 • 3D Art Design,
 • 3d reklame,
 • 3D Art Reklame radno vreme