Pet Vet Shop

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - PET VET SHOP


Pet Vet Shop je mesto gde možete nabaviti sve što Vam je neophodno od hrane, kozmetike i opreme renomiranih svetskih proizvođača. Pored toga, u našoj ponudi nalaze se preparati za negu kože i zuba, vitamini, suplementi i veliki broj poslastica za ljubimce.

Kada poželite hranu ili kozmetiku vrhunskog kvaliteta za Vašeg psa, macu, ptičicu, zeku, hrčka ili nekog drugog ljubimca, Pet Vet Shop je prava adresa u užem centru grada. Po porudžbini postoji mogućnost nabavke proizvoda iz oblasti akvaristike i teraristike, u najkraćem mogućem roku.

S obzirom da smo i sami vlasnici i veliki ljubitelji životinja, želimo da Vašim ljubimcima obezbedimo samo najbolje i najkvalitetnije obroke. U našoj ponudi očekuje Vas raznovrsna ponuda hrane koja je prilagođena psima svih uzrasta i rasa: Schesir, Essential, Optilife, N&D, Platinum...

Vrlo smo ponosni što možemo da ponudimo proizvode brenda Greenfields koji se ubrajaju među najbolje na tržištu. Naša topla preporuka su Greenfields šamponi koji su prilagođeni svakom tipu dlake ljubimca. Još jedan revolucionaran proizvod koji izdvajamo jeste sredstvo za čišćenje Pet Stain Remover koje efikasno uklanja fleke i upija mirise od mokraće, izmeta ili izbačenog želudačnog sadržaja kućnih ljubimaca.

Za savršenu čistoću Vašeg doma, predlažemo Stop Spray Indoor koji pomaže da Vašeg psa ili mačku držite podalje od mesta na kojima ne želite da borave. Dovoljno je da, na primer, krevet ili fotelju poprskate sprejom i njegov miris koji se zadržava, držaće podalje ljubimca od tog mesta. Sprej nema štetno dejstvo po životinje i ljude.

Pet Vet Shop, takođe, nudi veliki izbor opreme i igračaka vodećih brendova: Rogz, Karlie, Flexi, Duvo... Iz naše ponude posebno se izdvajaju Rogz radne loptice za dresuru pasa. Izrađene od vrlo kvalitetne gume, loptice su jako izdržljive, odlično odskaču na tvrdoj podlozi i ne mogu da potonu. Kod nas možete pronaći loptice različitih boja i veličina sa prepoznatljivom šarom, kao i otvorom za poslastice sa zadnje strane.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 09-20h
subota od 09-17h
nedelja od 09-14h

Pet Vet Shop, Dimitrija Tucovića 96a, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
TRGOVINA Sve za kucne ljubimce
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Pet Vet Shop
  • Pet Vet Shop,
  • Pet Vet Shop Zvezdara,
  • Pet Vet Shop Sve za kucne ljubimce,
  • Sve za kucne ljubimce Zvezdara,
  • Pet Vet Shop Beograd,
  • Pet Vet Shop radno vreme