Svecana frizura

Svecana frizura

Cena: 1500 din.
-13% Svadbene frizure

Svadbene frizure

Cena: 1500 din. 1300 din.
-13% Svadbene frizure

Svadbene frizure

Cena: 1500 din. 1300 din.
Svadbene frizure Novi Sad

Svadbene frizure Novi Sad

Cena: 1500 din.
Svadbena frizura

Svadbena frizura

Frizura za mlade

Frizura za mlade

Cena: 3000 din.
Svadbena frizura

Svadbena frizura

Cena: Od 800 din din.
Svadbena frizura

Svadbena frizura

Pogledajte sve proizvode

Svadbene frizure Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Svadbene frizure
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Svečana frizura

Akcija -53% 1400 Din.
Svečana frizura - 1.400 din! Veolmis frizersko kozmetički salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Riblja kost po SUPER ceni!

Akcija -50% 150 Din.
Riblja kost po SUPER ceni! - 150 din! Veolmis frizersko kozmetički salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Svečana frizura za sve prilike

Akcija -50% 1499 Din.
Svečana frizura za sve prilike po ceni od 1.499 din samo u Kozmetičkom salonu Dve mace! ...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Svadbene frizure

Dan venčanja je savršen dan. On je to upravo iz razloga što se vodi računa o svakoj sitnici i što se takav događaj planira mesecima unapred. Kada mlada odabere venčanicu i cipele, sledeća stavka je svakako frizura. 

 

 

Mladina frizura prati venčanicu, pa se na primer za venčanice sa otvorenim leđima, savetuju elegantne punđe. Ipak, postoji mnogo načina kako vešti frizeri mogu udesiti vašu kosu, bez obzira na to da li je ona duga, srednje dužine ili kratka. 

Svadbena frizura

Jedno osnovno pravilo koje poštuju svi frizeri, jeste odabir frizure na osnovu oblika lica. Jer, ako imate duguljasto lice, potreban vam je oblik kose koji će ga vizuelno proširiti, i obratno, ako je vaše lice okruglo, dobri su oblici frizura koji će vam lice izdužiti.

Ako imate dugu kosu, znate da je ona veoma zahvalna za oblikovanje. U trendu su i dalje frizure sa pletenicama, detaljima i ukrasima za kosu, ali su sve više prisutne i retro frizure. 

Nežne i romantične frizure za mladu, trebalo bi da imaju dašak glamura, romantičnosti, otmenosti, elegancije i stila. Ukrasi za kosu su dobar detalj za svaku svečanu frizuru. 

Nije loša ideja ni da ponesete sliku iz časopisa koja vam se dopala, pa da se posavetujete sa frizerom da li je baš to najbolji izbor za vas. 

Mnogi će se složiti da je najklasičnija i najelegantnija frizura za svečane prilike – podignuta kosa. Bilo da se radi o glatkoj ili pomalo raščupanoj punđi, o naizgled kompleksnoj frizuri od pletenica ili uvojaka, sa podignutom kosom teško da možete napraviti pogrešan izbor. 

Frizura za svadbu

Možda želite dugu raspuštenu ili polupodignutu kosu? Ako je vaša kosa duga i lepa, kroz ovakve frizure možete pokazati svu njenu raskoš. Blage kovrdže na ravnoj kosi ili izravnana kovrdžava kosa već je dovoljna za zanimljiv novi look. 

 

 

Možete ostaviti potpuno raspuštenu kosu ili podignuti prednji deo, da vam ne bi upadao u lice. Takve frizure su najprirodnije i najležernije, a pošto znamo da i frizura prati vaš osobeni stil, ako ste cool po prirodi, odaberite tu varijantu. 

Nemaju sve dame dugu kosu, imamo mlade sa kratkom ili poludugom kosom. To opet ne znači da imate ograničen izbor frizura, ako ste se toga uplašile. Isto kao i kod duge kose, možete je nakovrdžati ili izravnati, a zanimljivi će biti cvetić ili ukosnica. Nije važno koje je boje ili teksture vaša kosa, izbor interesantnih frizura je bogat.

Frizura za venčanje

Pošto je venčanje najsvečaniji dan, razmislite i o raznim drugim ukrasima za vašu frizuru. Naravno, ovo je pravi predlog za dame koje vole romantičan look, pa frizer može upotrebiti i rajf ili traku, što će sve pomoći da se na venčanju osećate ženstveno i sexy. 

Ove dodatke za kosu, možete kombinovati bez obzira na to da li imate dugu, poludugu ili kratku kosu.

Frizura za venčanje za muškarce

Možda mislite da je izbor modernih i svečanih frizura za muškarce mali, ali mi ćemo vas ubediti da to nije tako. Ako je vaša nevesta lepa, morate biti i vi. Dakle, izbor može biti „brushed up“, što bi značilo da morate imati nešto dužu kosu, kako bi se dobio izduženi izgled, na gore. Ako ste mladoženja koji ima bradu, „brushed up“ će vam odlično pristajati.

Takozvana „the side part“, frizura kod koje je popularan razdeljak, veoma lep i stilizovan. Ovo je vrlo česta frizura i uglavnom je možete susresti kod muškaraca prilikom nekih svečanih prigoda. 

Ako ste mladi, i želite da delujete eleganto, izaberite „pompadur“. Kosa će biti duža na vrhu, a kraća sa strane. Razdeljak je jasan i čist, što „pompadur“ čini unikatnom frizurom.

I na kraju, predlažemo vam „dapper“ frizuru. Znamo svi da je brada u trendu, i veoma poželjan ukras na muškom licu, a karakteristika „dapper“ frizure jeste da se sužava sa strane, a stilizovana je tako da je gornji deo kose duži i začešljan u nazad.

Svadbene frizure – cena:

U zavisnosti od modela svadbene frizure, potrebno je izdvojiti od 1000 do 2500 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate frizerske salone ispod našeg teksta.

Svečana punđa

Akcija -50% 2000 Din.
Svečana punđa - 2.000 din! Studio Bombastic!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Svečana frizura za sve prilike po super ceni

Akcija -66% 850 Din.
Svečana frizura za sve prilike po super ceni od 850 din samo u salonu Rajka Style hair academy!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

27.09.2018
Andriajana Simic

Nekako mislim da danasnje frizerke sve vise zive od svadbenih frizura. Bukvalno kad dodje subota ili nedelja, one se raspadnu od posla. Zbog toga, ukoliko zakazano veselje, bolje je da odmah zakazete i svoj termin kod omiljenog frizera/frizerke.

26.04.2017
Mihajlo Nastasovic

meni je najvaznije da svecana frizura bude u skladu sa prilikom za koju se izdaje.

18.04.2017
Todor Markovic

Po pravilu, ove frizure mogu i moraju da se debelo plate kako pre tako i kasnije. Nista tu po meni nije neobicno.

30.03.2017
Ivana Petrovic

Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da se svaka svadbena frizura shvati kao individualna stvar.

15.03.2017
Janko Zivanovic

Sto se ovih frizura tice, pre ili kasnije ce kvalitet sigurno doci do izrazaja.

24.02.2017
Simona Vucinic

Koliko mi je samo poznato, veoma je bitno da svadbene frizure mogu da budu bas onako ozbiljnog kvalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje.

08.02.2017
Petar Jankovic

Pre svega je dobra ideja ako mene pitate zlata vredna.

27.01.2017
Marta Dencevic

osnovna je stvar u tome da svadbene frizure uvek moraju bas onako dobro i debelo da se plate.

11.01.2017
Ivan Stojanovic

Svadbena frizura uvek mor aposebno da se plati kako vam kojim slucajem ne bi ispala posebno ruzno.

21.12.2016
Ljubinka Sreckovic

Ako se vec odlucite da pravite svadbenu frizuru, samo od pocetka odmah treba da znate da je veoma bitno da to platite koliko je potrebno.

02.12.2016
Marko Petrovic

Licno mislim da po pitanju svadbenih frizura, zaista treba da se odlucite da budete aktraktivni i privlacni. Tu pre svega mislim na zene.

17.11.2016
Nikolina Pantelic

Ipak su svadbene frizure nesto posebno i nesot sto treba da bude originalno. Pri tome, najbolje je da se onda oko toga posavetujete sa nekim strucnim frizerom kao sto je primera radi Igor 64.

27.10.2016
Jana Stankovic

Nisam bas neko ko previse cesto kritikuje cene koje imaju ove modern frizerke ali smatram da je I vise nego sramota po kojim oni cenama prave odredjene frizure. Pa za te para, pre bih sama napravili naku prosecnu I normalnu frizuru.

02.09.2016
Dusan Markovic

Kada pricamo o kvalitetnim svadbenim frizurama, smatram da su to frizur kojima je u svakom slcuaju potrebno da se na kvalitetan nacin posvetite i da odete na neko provereno mesto na kojem mozete da ih uradite.

28.07.2016
Biljana Brankovic

Veoma je bitno da svaka mlada na svojoj svadbi izgleda prelepo. Zbog toga, adekvatna paznja treba da se pokloni svadbenoj frizuri pa cak i da se plati na adekvatan nacin ukoliko za tim ima potrebe.

29.06.2016
Marina Zivkovic

Nekako mislim da danasnje frizerke sve vise zive od svadbarskih frizura. Bukvalno kad dodje subota ili nedelja, one se raspadnu od posla. Zbog toga, ukoliko zakazano veselje, bolje je da odmah zakazete i svoj termin kod omiljenog frizera/frizerke.