Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Sušač za ruke
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Sušač za ruke

Sušači za ruke su postali potreba tržnih centara, šoping molova, kao i raznih drugih objekata gde cirkuliše veliki broj ljudi.

sušač za ruke

 

Upotrebom sušača za ruke ostvaruje se niz prednosti, a više o toj temi saznajte u ostatku našeg teksta.

Profesionalni sušač za ruke

Profesionalni sušači za ruke se mogu nazvati i brzim sušačima, a njihovom upotrebom imate, pre svega, prednost kada je higijena u pitanju. Jasno je da je daleko praktičnije ruke osušiti ispod ovog aparata, nego koristiti ubruse.

Osim toga, korišćenje ubrusa zahteva i pražnjenje korpe u koju se odlažu oni koji su upotrebljeni, i to više puta u toku dana, a neretko se dešava da su i po podu razbacani iskorišćeni ubrusi, što stvara dodatni posao kod održavanja reda i higijene u toaletima javnih objekata.

Sušač za ruke za tržne centre, hotele i restorane

U tržnim centrima svakoga dana okupi se mnogo ljudi i veliki broj njih upotrebi toalete. Upotrebom sušača za ruke smanjuje se vreme čekanja, ali se isto tako štedi i u novcu.

Nivo higijene je daleko viši kada se koriste sušači nego kada se upotrebljavaju ubrusi, a osim toga nemate ni potrebu da mnogo puta u toku dana dodajete ubruse jer su se istrošili.

Sušač za ruke pokreće motor, koji može biti velike jačine, tako da štedi energiju, u odnosu na spore sušače, kod kojih sušenje ruku traje duže.

Brzi sušači za ruke

Ukoliko izaberete brze sušače za ruke, kao što i vidimo iz prethodnog dela teksta, ostvarujete prednosti na više načina. Poboljšava se higijena toaleta kao i celog objekta, a takođe se uštedi vreme, novac, kao i energija.

sušač za ruke prodaja

 

Sušač za ruke prodaja

Celokupnu ponudu sušača za ruke možete da pogledate putem lepo osmišljenih web šopova firmi koje ih imaju u svojoj ponudi. Sušači su predstavljeni kroz fotografije i kratke tekstualne opise. Slika nam pruža vizuelni utisak, dok opis predstavlja najznačajnije karakteristike ovog proizvoda.

Jasno je istaknuta i cena koja može da se uporedi sa drugim srodnim artiklima. Celokupan proces poručivanja je moguće završiti online putem, a za sva dodatna pitanja, uvek se možete obratiti ljubaznom i stručnom osoblju, kako biste izabrali aparate koji najviše odgovaraju vašim potrebama i zahtevima.

Nakon što ste potvrdili porudžbinu, i obavili plaćanje, isporuka se obavlja za oko tri radna dana, ukoliko je u momentu naručivanja željeni sušač za ruke bio dostupan na lageru.

Sušač za ruke cena

Cene se kreću od 16000 dinara, pa sve do 90000 dinara za pojedine naprednije modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne i tačne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.