O nama - SUDSKI TUMAČI I PREVODIOCI BEOGRAD AKADEMIJA OXFORD

Prevodilački centar Akademija Oxford nalazi se u ulici Mekenzijeva 53/ IV sprat, na teritoriji opštine Vračar. Naša Akademija osnovana je 2008. godine i danas smo jedan od najvećih centara u Srbiji i regionu, koji pruža usluge pismenog i usmenog prevoda sa preko 50 svetskih jezika.

Brzina, tačnost, kvalitet i najpovoljnije cene su ono što naš prevodilački centar izdvaja od drugih. Svi naši prevodioci i stručni tumači su odgovorni, iskusni i specijalizovani za prevođenje najzahtevnijih stručnih tekstova.

Akademija Oxford Vam nudi najkvalietenije usluge:

Naše usluge sudakog tumača i prevodioca za engleski, nemački i ruski jezik do sada je koristio veliki broj domaćih i stranih kompanija, državnih i nevladinih institucija i pojedinaca. U timu Akademija Oxford u svakom trenutku je preko 220 profesionalnih prevodilaca i sudskih tumača.

Ukoliko organizujute neki seminar ili konferenciju sa velikim broj inostranih gostiju naš prevodilački centar je tu da Vam pruži usluge simultanog i konsekutivnog prevođenja na više od 50 svetskih jezika.

Sve dodatne informacije o radu naših sudskih tumača i prevodilaca možete dobiti na telefone:

Telefon: 011/ 405-80-05
Mobilni: 069/ 30-80-584
069/ 30-80-627

Radno vreme:

Ponedeljak-petak: od 08-17h
Subota: od 09-14h

Ukoliko dobijete dokumenta iz inostranstva u vezi sa penzijom, odštetom ili porezom, naši prevodioci i sudski tumači za nemački i francuski jezik su Vam na usluzi prilikom tumačenja pojedinih stavki u dokumentima za koje niste sigurni šta znače.

Sudski tumači i prevodioci Beograd Akademija Oxford, Mekenzijeva 53/ IV sprat, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

01.06.2017 01:57
Maja Matic

Brzina,tacnost,kvalitet i najpovoljnije cene su ono sto ovaj prevodilacki centar izdvaja od drugih.Svi njihovi prevodioci i strucni tumaci su odgovorni,iskusni i specijalizovani za prevodjenje najzahtevnijih strucnih tekstova.

20.10.2015 11:24
Milan Mikic

Super su, brzi precizni i veoma povoljni!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Sudski tumači
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sudski tumaci i prevodioci Beograd Akademija Oxford
  • sudski tumac i prevodioc za francuski jezik u beogradu,
  • sudski tumac i prevodioc za italijanski jezik u beogradu,
  • sudski tumac i prevodioc za ruski jezik u beogradu,
  • sudski tumaci i prevodioci beograd akademija oxford radno vreme