O nama - SUDSKI PREVODILAC ZA ENGLESKI JEZIK JASNA FILIPOVIĆ-BOJIĆ

Sudski prevodilac za engleski jezik Jasna Filipović-Bojić poseduje tradiciju dugu 25 godina i bavi se prevodom svih vrsta ugovora, dokumenata, tekstova i druge dokumentacije sa engleskog jezika na srpski i obrnuto. Naš rad karakterišu brzina, kvalitet, pouzdanost i povoljna cena prevodilačkih usluga.

Tim naše kancelarije čine tri stalno zaposlena prevodioca za engleski jezik, koji su diplomirani filolozi, što znači da Vaši prevodi mogu da budu gotovi i overeni istog dana. Reference i oblasti prevođenja su: pravo, ekonomija, finansije, osiguranje, medicina, farmacija, turizam, itd. Prednost naše kancelarije je što dajemo savete u oblasti međunarodnog privatnog prava, kao što je legalizacija dokumenata u Sudu, Ministarstvu pravosuđa i Ministarstvu inostranih poslova.

Kancelarija sudskog tumača za engleski jezik Jasne Filipović-Bojić nudi Vam sledeće usluge:

 • -Pismeno prevođenje dokumenata za vize: viza za Kanadu, viza za Veliku Britaniju, viza za Ameriku, viza za Australiju
 • -Pismeno prevođenje ličnih dokumenta sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
 • -Pismeno prevođenje pravne i sudske dokumentacije sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
 • -Pismeno prevođenje tehničkih, stručnih i naučnih tekstova sa overom sudskog tumača ili bez overe sudskog tumača – sudskog prevodioca
 • -Pismeno prevođenje tehničke dokumentacije sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
 • -Pismeno prevođenje dokumentacije pravnih lica sa overom sudskog tumača – sudskog prevodioca
 • -Pismeno prevođenje medicinske i farmaceutske dokumentacije sa overom ovlašćenog sudskog tumača – sudskog prevodioca
 • -Hitni prevodi dokumenata
 • -Prevodi za fizička lica: Prevodi diploma, svedočanstva, prepisi ocena, pisma preporuke, planovi i programi studija, potvrde o nekažnjavanju, prebivalištu, izvodi iz matične knjige rođenih, umrlih i venčanih, rešenja o nasleđivanju i razvodu, testamenti...
 • -Prevodi za pravna lica: Rešenja o registraciji društava, rešenje Agencije za privredne registre, tenderska dokumentacija, bilansi, finansijski izveštaji, OP obrasci, statuti, ugovori, web stranice, zakoni EU

Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo terminologiji i kvalitetu prevoda, a sudski tumač – sudski prevodilac overava svojim pečatom prevod dokumenta i garantuje da je taj prevod istovetan sa originalom. Još jedna prednost koju garantujemo našim klijentima je mogućnost konsultacija sa prevodiocem, tako da svaka stranka može da iznese svoje ideje u vezi se prevodom. Takođe, dajemo besplatne savete u vezi sa međunarodnim overavama dokumenata (Apostille pečat i puna legalizacija), kao i pravne savete u vezi sa međunarodnom legalizacijom dokumenata.

Sa željom da izađemo u susret velikom broju klijenata, naša kancelarija sudskog tumača za engleski jezik svim stranakama nudi Vam popust za veću količinu dokumenata, u iznosu od 800 dinara po strani, kao i brojne pogodnosti studentima. Uz dodatak diplomi prevodimo besplatno i diplomu. Takođe, kao advokatska kancelarija dajemo korisne savete u vezi sa iseljenjem u Kanadu, Norvešku, Katar, Ujedinjene Arapske Emirate.

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu, brzini i kvalitetu prevođenja stekli smo poverenje velikog broja klijenata sa kojima smo ostvarili uspešnu saradnju.

Naše kancelarije se nalaze na tri lokacije u gradu:

 • -Centar grada: Svetogorska 4/2
 • -Novi Beograd: Bulevar Arsenija Čarnojevića 149 i Aleksinačkih rudara 51 – kod YU biznis centra

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-17h (centar grada)
00-24h (Novi Beograd)

Iskustva i preporuke posetilaca

14.06.2016 11:50
Sanja Kekic

Ova kancelarija koju cine tri diplomirana filologa nudi vam sledece usluge pismeno prevodjenje dokumenata za vize,pismeno prevodjenje licnih dokumenta sa overom sudskog tumaca,hitni prevodi dokumenata.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Usluge Sudski tumači
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Sudski prevodilac za engleski jezik Jasna Filipovic Bojic
 • Sudski prevodilac za engleski jezik Jasna Filipovic Bojic,
 • Sudski prevodilac za engleski jezik Jasna Filipovic Bojic radno vreme,
 • Sudski prevodilac za engleski jezik Jasna Filipovic Bojic kontakt telefon,
 • prevodilac za engleski