Studio lepote Seper Cozmetics

 • 1
 • %
0.00 | 0 ocena
 • Ulica: Bukovačka 12
 • Opština: Surčin
 • Grad: Beograd
 • Mobilni: 060/Prikaži broj

O nama - STUDIO LEPOTE SEPER COZMETICS


Studio lepote Seper Cozmetics svoj rad bazira na proverenim preparatima i odgovarajućoj proceduri za negu kože lica i tela. Primenom znanja stečenog na studijama Više Medicinske škole u Zemunu, naše visokostručno osoblje se trudi da svaki klijent iz salona izađe lep, zadovoljan i nasmejan.

Koža je najveći organ ljudskog tela koji ima sposobnost da preko pora resorbuje, tj. upije 2kg toksina u toku jedne godine. Gledajući taj podatak jako je bitno da klijent vodi računa o vosku za depilaciju za koji se opredeljuje.

Studio lepote Seper Cozmetics izdvaja se po dugogodišnjem radu toplih depilacija primenom isključivo ORGANSKOG VOSKA. Njegov kvalitet ističu sastojci prirodnog porekla, kao što su KALAFONIJUM/BOROVA SMOLA I PČELINJI VOSAK.

Zadovoljstvo naših klijenata garantuju tri stvari: prva je vidno proređivanje malja na telu, drugo da naš vosak ne ostavlja nikakvu iritaciju niti izaziva alergijske reakcije, i treće da sa njim postižemo piling kože. Neželjenih efekata gotovo da nema.

Kozmetički tretmani lica su još jedna usluga koja Vam je dostupna u prijatnom ambijentu studija lepote Seper Cozmetics. U zavisnosti od tipa kože lica naša preporuka su HIGIJENSKI I BIOLOŠKI tretmani. Bogatim izborom preparata i kozmetičkih aparata postiže se temeljno, dubinsko čišćenje kože bez narušavanja kiselo bazne ravnoteže prirodnog zaštitnog sloja.

Za podmlađivanje i održavanje dobrog tonusa kože, njene hidratacije i elastičnosti, studio lepote Seper Cozmetics preporučuje ULTRAZVUČNU ŠPATULU koja predstavlja kozmetičku metodu skidanja površnog sloja epidermisa, poznatiju kao “ljušćenje-peeling”. Uklanjanjem izumrlih površnih ćelija pospešuje se stimulacija regenerativnog sloja epiderma i time se povećava propustljivost kože za penetraciju hranljivih, tj. bioaktivnih sastojaka u kožu.

Ultrazvučnom špatulom uspešno se uklanjaju površni mitiseri, a duboki se povlače na površinu. Zatim se obavlja i blaga mikromasaža koja je rezultat ultrazvučnih vibracija. Povećava razmenu materija, stimuliše limfnu cirkulaciju i tako omogućava bolji prodor aktivnih supstanci u dublje slojeve. Unos aktivnih supstanci nam omogućava ULTRAZVUČNA SONDA.

Studio lepote Seper Cozmetics nudi i različite vrste masaža: RELAKS, ANTICELULIT, MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA koja se posebno izdvaja iz naše ponude. Veštom tehnikom masažnih pokreta prilagođenih prirodi i povezanosti mišića lica postižemo sledeće efekte: ČIŠĆENJE, STIMULACIJA, RELAKSACIJA, TONIRANJE I OBNAVLJANJE KOŽE. Krajnji rezultat masaže treba da bude OPUŠTENOST I RELAKSACIJA KLIJENTA. Da bi se to postiglo jako je bitna stručnost kozmetičara i dobra procena tipa i stanja kože klijenta.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 08-12h i od 16-20h
subota od 08-16h
nedelja neradan dan

Studio lepote Seper Cozmetics, Bukovačka 12, Surčin, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Studio lepote
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Studio lepote Seper Cozmetics
 • Seper Cozmetics Studio lepote,
 • Seper Cozmetics Studio lepote Surčin,
 • Studio lepote u Surčinu,
 • Studio lepote Seper Cozmetics Beograd,
 • Studio lepote Seper Cozmetics radno vreme