Nazad na predhodnu stranu

Studijsko fotografisanje je oduvek jako popularno. Možda gledate sva ta lica sa naslovnica modnih magazina, čežnjivo uzdišući i želeći da izgledate upravo tako. Da li ste nekada pomislile, da su sve te devojke zapravo veoma obične, a da su tako posebne slike nastale jer su se one nalazile savršeno našminkane, isfrizirane, perfektno obučene i prepuštene profesionalnom fotografu?

Pročitaj više

Proverite ponude i popuste za STUDIJSKO FOTOGRAFISANJE

Izaberite neku od foto radnji gde mozete raditi STUDIJSKO FOTOGRAFISANjE

Beograd

Foto studio Pixel
Foto studio Pixel
Požeška 67a
Čukarica
Beograd Pozovi

Foto Studio Pixel osnovan je i krenuo sa radom 2011 godine. Nalazi se u Beogradu na Banovom brdu u ulici Pozeska 67a. Bavimo se profesionalnim fotogafisanjem i video snimanjem najsavremenijom opremom. Profesionalnost, kvalitet i povoljne c...
Pročitaj više

5.0 | 5 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma
IMS Infinity Marketing Foto Studio
IMS Infinity Marketing Foto Studio
Borčanskih žrtava 1914, br.15
Borča
Beograd Pozovi

Sačuvajte uspomene na najlepše trenutke u Vašem životu, posetite IMS Infinity Marketing Studio. Zahvljujući prenosnoj mašini EPSON SureLab SL-D700 nudimo izradu fotografija u nekoliko formata i na visokokvalitetnom papiru, bilo kad i bilo gde...
Pročitaj više

4.2 | 14 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Video studio V
Video studio V
/
Čukarica
Beograd Pozovi

Video studio V pruža profesionalnu, stručnu i kvalitetnu uslugu snimanja svih Vaših bitnih i važnih događaja, kako na terenu, tako i u studijskim uslovima. U mogućnosti smo da snimamo i iz vazduha!...
Pročitaj više

5.0 | 4 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Go Print Štamparija
Go Print Štamparija
Ugrinovačka 15
Zemun
Beograd Pozovi

Ukoliko želite da Vaša kompanija ili brend budu predstavljeni na najbolji mogući način, izaberite štampariju Go Print iz Zemuna. Domen našeg rada obuhvata digitalnu štampu na različitim materijalima, štampu velikog formata, kao i grafičke u...
Pročitaj više

5.0 | 3 ocena

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na STUDIJSKO FOTOGRAFISANjE

Fotografisanje za CV (poslovne fotografije)
Akcija -25% 3000 Din.

Fotografisanje za CV (poslovne fotografije) - 3.000 din! Foto studio Pixel!

Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija)
Akcija -42% 3500 Din.

Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija) - 3.500 din! Foto studio Pixel!

Porodično fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)
Akcija -25% 3000 Din.

Porodično fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)  - 3.000 din!

City Foto
City Foto
Jurija Gagarina br.14l, lok.13, ( Belville, zgrada Suncokret )
Novi Beograd
Beograd Pozovi

City Foto trudi se da sačuva od zaborava Vaše uspomene na omiljeno putovanje, venčanje ili krštenje deteta. Domen rada naše fotografske radnje obuhvata izradu fotografija svih formata, foto šolja, majica i puzzli, kao i fotografisanje prosl...
Pročitaj više

5.0 | 5 ocena
Pre 1 d poslednji put pozvana firma
Foto studio Bata
Foto studio Bata
Prvomajska 2 c, Zemun, Maksima Brankovića 3, Batajnica
Zemun
Beograd Pozovi

Foto studio Bata postoji i uspešno radi od 1989. godine u Zemunu i Batajnici. Osnovna delatnost našeg multimedijalnog foto i video studija je visoko kvalitetna digitalna fotografija, digitalno snimanje svih vrsta proslava, kao i druge fotog...
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena
Pre 15 h poslednji put pozvana firma
Foto studio Zika Slika
Foto studio Zika Slika
Makenzijeva bb
Vračar
Beograd Pozovi

...
Pročitaj više

5.0 | 10 ocena

Novi Sad

Zoran Stanišin Profesionalni fotograf
Zoran Stanišin Profesionalni fotograf
Ćirila i Metodija 56
Novi Sad Pozovi

Istinski originalne fotografije sa venčanja koje dostojno predstavljaju i Vas i Vašu ljubav....
Pročitaj više

5.0 | 2 ocena
Fotograf Dejan Rakić
Fotograf Dejan Rakić
Bilevar Cara Lazara 11
Novi Sad Pozovi

Fotograf Dejan Rakić je više od dve decenije čuvar najlepših uspomena sa privatnih i poslovnih događaja u Novom Sadu. Upotrebom najsavremenije Nikon opreme, trudi se da zabeleži najsrećnije trenutke u Vašem životu i na taj način ih otrgne o...
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena

Studijsko fotografisanje je oduvek jako popularno. Možda gledate sva ta lica sa naslovnica modnih magazina, čežnjivo uzdišući i želeći da izgledate upravo tako. Da li ste nekada pomislile, da su sve te devojke zapravo veoma obične, a da su tako posebne slike nastale jer su se one nalazile savršeno našminkane, isfrizirane, perfektno obučene i prepuštene profesionalnom fotografu?

Istina je da sve to možete i vi, zahvaljujući studijskom fotografisanju koje je u poslednje vreme postalo veoma popularno. Mnogi ljudi vole upravo zatvorene prostore, u kojima se lakše opuštaju, za razliku od slika koje nastaju u prirodi.

Studijsko slikanje

Dakle, čarobni štapić za lepotu ne postoji, a formula je: šminka + frizura + fotograf. Pogledajte sebe iz drugog ugla, možda ćete se iznenaditi onim što ćete videti. Mi sebe vidimo na jedan način, a profesionalci koji se bave slikama, na neki sasvim drugi.

Dozvolite sebi da pronađete to svoje drugačije ja, i postanite foto model, makar samo na jedan dan. To mogu svi, verujte nam, samo je bitno da budete pod dirigentskom palicom iskusnog majstora, koji će od vas načiniti novu Sindi Kraford, Klaudiju Šifer ili Adrijanu Limu...

Često je cela draž u igri svetlosti i senki, te ugla iz koga će fotografija nastati. Profesionalci znaju da uoče ono najlepše na vama, te da to istaknu, ali i da eventualne mane prikriju... 

Kada dođete u foto studio, dočekaće vas ljubazna i nasmejana ekipa, koja će sa vama porazgovarati o vašim željama. Zajedno ćete osmisliti način da se istakne vaša lepota. Pred objektivom fotoaparata uopšte nije lako stajati, i menjati različite zahtevne poze. Ali, sve je u službi lepote za koju ništa nije teško učiniti, zar ne?

Studijsko fotografisanje – iskustva

Pre slikanja, potrebno je da budete profesionalno našminkani. Kosa bi trebalo da vam bude stilizovana. Sa druge strane, možda ne želite da se slikate sami, već sa svojom jačom polovinom, prijateljicom ili bratom, roditeljima..? Sve su to različite fotografije koje predstavljaju dodatni motiv i izazov za profesionalce, jer je svaki čovek unikatna individua, čiju unutrašnju i spoljašnju lepotu treba znati istaći na pravi način.

Možda želite da se obavi studijsko slikanje vašeg deteta? Nije redak slučaj da deca učestvuju kao kandidati za snimanje raznih spotova i reklama. Ako se odlučite da mališana sami uslikate, to zasigurno ne može ni izbliza da bude kao profesionalna fotografija. Studijski fotograf zna kako da predstavi vaše dete na najbolji način, i možda upravo to bude od presudnog značaja na nekom kastingu?

U foto studiju, mogućnosti za savršenim slikama su praktično neograničene. Fotografi koriste najsavremenije aparate, dok igra svetlosti i senke načiniće idealne prikaze. Kada dođete u studio, ne morate da razmišljate da li napolju pada kiša, duva vetar ili sija sunce – tamo su uslovi uvek idealni za savršene fotografije. 

Garderoba i šminka se mogu menjati, dok se osvetljenje prilagođava vašem stajlingu. Rasveta je vrhunskog kvaliteta, i često je jednako bitna kao i sam aparat. Kada se svemu tome doda oštro oko profesionalca koji zna da uhvati momenat, vama ostaje samo da napravite mesto na zidu za jednu prelepu uramljenu fotografiju. 

Studijsko fotografisanje – cena:

Cene profesionalnog studijskog fotografisanja kreću se u rasponu od 5500 din. do 7200 dinara i naviše, a sve u zavisnosti od toga šta je uključeno u uslugu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje se nalaze ispod našeg teksta. 

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miodrag Kostic
  03.09.2018 11:34

  Studijsko fotografisanje zahteva jednu posebnu vestinu i umesnost. Pored toga, studijsko fotografisanje je veoma zahtevno i zbog toga sto zahteva upotrebno kvalittene optike i uredjaja. Zbog toga su i cene nesto vise.

  Filip Milutinovic
  05.09.2017 12:37

  Studijsko fotografisanje je vec pocelo da se polako granici sa svakim drugim fotografisanjem po pitanju umetickog pristupa. Za ovaj vid fotografisanja je definitivno potrebno da imate ostro oko i da znate sta radite.

  Jovana Milinkovic
  18.05.2017 11:36

  Nikada ono nije bilo popularno kao sto je to sada. Nista vise po tom pitanju ne treba da brinete.

  Mihajlo Nastasovic
  04.05.2017 11:24

  Po mnogo cemu je ovo zaista umetnost i ne moze svako da je kvalitetno uradi.

  Lea Stankovic
  20.04.2017 02:36

  U svakom slucaju ono mora da se lepo plati. Sve drugo je gubljnje vremena.

  Todor Markovic
  06.04.2017 02:00

  Po meni, nije svako studijsko fotografisanj isto. Neko je bolje a neko losije.

  Simona Vucinic
  21.03.2017 12:15

  Sto se ovog fotografisanja tice, sigurno je kvalitet veoma vazan. Naravno, tu ne treba da stedite novac.

  Janko Zivanovic
  02.03.2017 07:39

  Sto se mene licno tice, studijsko fotografisanje je nesot sto treba da se dosta plati. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.

  Marta Dencevic
  13.02.2017 10:04

  Sto se mene licno tice, svako studijsko fotografisanje je nesto sto predstavlja jednu vrstu umetnosti. Bas iz tog razloga mene i ne cudi sto vec toliko kosta.

  Petar Jankovic
  17.01.2017 07:36

  Kod ove vrste fotografisanja, samo je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko vazno.

  Ljubinka Sreckovic
  27.12.2016 09:47

  Moje licno misljenje je da studijsko fotografije bas bude kvalitetno. Ukoliko se bas za njega opredelite, sigurno se necete pokajati.

  Ivan Stojanovic
  09.12.2016 09:41

  Ipak je na kraju krajeva studijsko fotografisanje nesto sto ne moze svako da radi i za sta je ipak potrebno bas onako veliko iskustvo i profesionalizam.

  Nikolina Pantelic
  23.11.2016 12:55

  Bez dileme, jedno veoma kvalitetno studijsko fotografisanje mozete da uradite u foto radnji Mauricius.

  Jana Stankovic
  04.11.2016 10:17

  Mozda jedno od najkvalitentijih fotografisanje u smislu studijskog fotografisanja, mozete da pronadjete u studiju Foto Image.

  Biljana Brankovic
  04.11.2016 10:03

  Po pitanju studijskog fotografisanja, smatram da je u ovom trenutku ubedljivo najbolje resenje za vas da posetite studio Zika slika. Zaista je mozda naziv malo glup ali zasluje puno paznju.

  Marko Petrovic
  13.09.2016 10:53

  Studijsko fotografisanje je svesno i plansko fotografisanje u koje mozete da imate puno poverenje. Ukoliko se odlucite za ovaj vid fotografisanja sigurno se necete pokajati.

  Dusan Markovic
  10.08.2016 09:31

  Studijsko fotografisanje zahteva jednu posebnu vestinu i umesnost. Pored toga, studijsko fotografisanje je veoma zahtevno i zbog toga sto zahteva upotrebno kvalittene optike i uredjaja. Zbog toga su i cene nesto vise.