Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Studijsko fotografisanje
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija)

Akcija -42% 3500 Din.
Fotografisanje modela u studiju (do 90 minuta - 10 obrađenih fotografija) - 3.500 din! Foto studio Pixel!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Porodično fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)

Akcija -25% 3000 Din.
Porodično fotografisanje u studiju (do 45 minuta - 10 obrađenih fotografija)  - 3.000 din!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Studijsko fotografisanje

Možda gledate sva ta lica sa naslovnica modnih magazina, čežnjivo uzdišući i želeći da izgledate upravo tako. Da li ste nekada pomislile, da su sve te devojke zapravo veoma obične, a da su tako posebne slike nastale jer su se one nalazile savršeno našminkane, isfrizirane, perfektno obučene i prepuštene profesionalnom fotografu?

 

 

Istina je da sve to možete i vi, zahvaljujući studijskom fotografisanju koje je u poslednje vreme postalo veoma popularno. Mnogi ljudi vole upravo zatvorene prostore, u kojima se lakše opuštaju, za razliku od slika koje nastaju u prirodi.

Studijsko slikanje

Dakle, čarobni štapić za lepotu ne postoji, a formula je: šminka + frizura + fotograf. Pogledajte sebe iz drugog ugla, možda ćete se iznenaditi onim što ćete videti. Mi sebe vidimo na jedan način, a profesionalci koji se bave slikama, na neki sasvim drugi.

Dozvolite sebi da pronađete to svoje drugačije ja, i postanite foto model, makar samo na jedan dan. To mogu svi, verujte nam, samo je bitno da budete pod dirigentskom palicom iskusnog majstora, koji će od vas načiniti novu Sindi Kraford, Klaudiju Šifer ili Adrijanu Limu...

Često je cela draž u igri svetlosti i senki, te ugla iz koga će fotografija nastati. Profesionalci znaju da uoče ono najlepše na vama, te da to istaknu, ali i da eventualne mane prikriju... 

Kada dođete u foto studio, dočekaće vas ljubazna i nasmejana ekipa, koja će sa vama porazgovarati o vašim željama. Zajedno ćete osmisliti način da se istakne vaša lepota. Pred objektivom fotoaparata uopšte nije lako stajati, i menjati različite zahtevne poze. Ali, sve je u službi lepote za koju ništa nije teško učiniti, zar ne?

Studijsko fotografisanje – iskustva

Pre slikanja, potrebno je da budete profesionalno našminkani. Kosa bi trebalo da vam bude stilizovana. Sa druge strane, možda ne želite da se slikate sami, već sa svojom jačom polovinom, prijateljicom ili bratom, roditeljima..? Sve su to različite fotografije koje predstavljaju dodatni motiv i izazov za profesionalce, jer je svaki čovek unikatna individua, čiju unutrašnju i spoljašnju lepotu treba znati istaći na pravi način.

 

 

Možda želite da se obavi studijsko slikanje vašeg deteta? Nije redak slučaj da deca učestvuju kao kandidati za snimanje raznih spotova i reklama. Ako se odlučite da mališana sami uslikate, to zasigurno ne može ni izbliza da bude kao profesionalna fotografija. Studijski fotograf zna kako da predstavi vaše dete na najbolji način, i možda upravo to bude od presudnog značaja na nekom kastingu?

U foto studiju, mogućnosti za savršenim slikama su praktično neograničene. Fotografi koriste najsavremenije aparate, dok igra svetlosti i senke načiniće idealne prikaze. Kada dođete u studio, ne morate da razmišljate da li napolju pada kiša, duva vetar ili sija sunce – tamo su uslovi uvek idealni za savršene fotografije. 

Garderoba i šminka se mogu menjati, dok se osvetljenje prilagođava vašem stajlingu. Rasveta je vrhunskog kvaliteta, i često je jednako bitna kao i sam aparat. Kada se svemu tome doda oštro oko profesionalca koji zna da uhvati momenat, vama ostaje samo da napravite mesto na zidu za jednu prelepu uramljenu fotografiju. 

Studijsko fotografisanje – cena:

Cene profesionalnog studijskog fotografisanja kreću se u rasponu od 5500 din. do 7200 dinara i naviše, a sve u zavisnosti od toga šta je uključeno u uslugu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje se nalaze ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Miodrag Kostic
Studijsko fotografisanje zahteva jednu posebnu vestinu i umesnost. Pored toga, studijsko fotografisanje je veoma zahtevno i zbog toga sto zahteva upotrebno kvalittene optike i uredjaja. Zbog toga su i cene nesto vise.
Filip Milutinovic
Studijsko fotografisanje je vec pocelo da se polako granici sa svakim drugim fotografisanjem po pitanju umetickog pristupa. Za ovaj vid fotografisanja je definitivno potrebno da imate ostro oko i da znate sta radite.
Jovana Milinkovic
Nikada ono nije bilo popularno kao sto je to sada. Nista vise po tom pitanju ne treba da brinete.
Mihajlo Nastasovic
Po mnogo cemu je ovo zaista umetnost i ne moze svako da je kvalitetno uradi.
Lea Stankovic
U svakom slucaju ono mora da se lepo plati. Sve drugo je gubljnje vremena.
Todor Markovic
Po meni, nije svako studijsko fotografisanj isto. Neko je bolje a neko losije.
Simona Vucinic
Sto se ovog fotografisanja tice, sigurno je kvalitet veoma vazan. Naravno, tu ne treba da stedite novac.
Janko Zivanovic
Sto se mene licno tice, studijsko fotografisanje je nesot sto treba da se dosta plati. Sve ostalo je cisto gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, svako studijsko fotografisanje je nesto sto predstavlja jednu vrstu umetnosti. Bas iz tog razloga mene i ne cudi sto vec toliko kosta.
Petar Jankovic
Kod ove vrste fotografisanja, samo je vazno da se odlucite za kvalitet. Sve ostalo i nije toliko vazno.
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je da studijsko fotografije bas bude kvalitetno. Ukoliko se bas za njega opredelite, sigurno se necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Ipak je na kraju krajeva studijsko fotografisanje nesto sto ne moze svako da radi i za sta je ipak potrebno bas onako veliko iskustvo i profesionalizam.
Nikolina Pantelic
Bez dileme, jedno veoma kvalitetno studijsko fotografisanje mozete da uradite u foto radnji Mauricius.
Jana Stankovic
Mozda jedno od najkvalitentijih fotografisanje u smislu studijskog fotografisanja, mozete da pronadjete u studiju Foto Image.
Biljana Brankovic
Po pitanju studijskog fotografisanja, smatram da je u ovom trenutku ubedljivo najbolje resenje za vas da posetite studio Zika slika. Zaista je mozda naziv malo glup ali zasluje puno paznju.
Marko Petrovic
Studijsko fotografisanje je svesno i plansko fotografisanje u koje mozete da imate puno poverenje. Ukoliko se odlucite za ovaj vid fotografisanja sigurno se necete pokajati.
Dusan Markovic
Studijsko fotografisanje zahteva jednu posebnu vestinu i umesnost. Pored toga, studijsko fotografisanje je veoma zahtevno i zbog toga sto zahteva upotrebno kvalittene optike i uredjaja. Zbog toga su i cene nesto vise.