Night Club Romansa

5.0 | 2 ocena
Ulica: Balkanska 18, Trg Republike 5
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Night Club Romansa
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.romansa-nightclub.com

O nama


Ekskluzivni klubovi za noćni provod u Beogradu pod nazivom „Night Club Romasa“ nalaze se na dve lokacije u gradu. Prvi je smešten u Balkanskoj ulici broj 18, a drugi na Trgu Republike broj 5. Vrata naših striptiz klubova otvorena su Vam svakog dana od 22 – 05h, iza kojih Vas očekuje nezaboravan provod uz mnoštvo egzotičnih plesačica.

Graciozne, šarmantne i zaista jedinstvene igračice striptiza potrudiće se da zaista uživate tokom njihovog performansa. Uz prijatnu muziku i erotski ples zaboravićete na svakodnevne probleme i obaveze koje Vas očekuju, prepuštajući se dobrom provodu.

Naš „Night Club Romansa“ nosi reputaciju ekskluzivnog i veoma prijatnog kluba i kom se trudimo da Vas navedemo da se opsutite i jednostavno uživate. Savršeno mesto za sve one koji žele da se opuste i bez uznemiravanja dožive trenutke za pamćenje.

Ukoliko tražite mesto najboljeg provoda za Vaš ili rođendan dobrog prijatelja, momačko ili devojačko veče, nećete pogrešiti ako odabarete „Night Club Romansa“. Elitni striptiz bar učiniće da Vaš izlazak postane nezaboravan događaj. Na Vama je samo da se prepustite čarima naših plesačica i uživate u njihovom umeću.

Dobro piće, društvo, prijatna atmosfera i atraktivne striptizete, koje samo za Vaše zadovoljstvo, senzualno i erotski, moderno i umetnički igraju, predstavljaju sve što Vam je potrebno za najbolji noćni provod. U našem klubu uvek vlada fenomenalna i pre svega intimna atmosfera, zbog koje smo i poostali jedan od najboljih klubova u gradu.

Naše striptiz igračice su pre svega lepe, prijatne, poželjne, druželjubive, a iznad svega profesionalne. Naš cilj nije kvantitet, već kvalitet plesačica, koje se profesionalno posvećuju ovom poslu. Svaka od njih je istinska čarobnica koja ima pravu magiju za Vaše dobro raspoloženje.

Ono što posebno privlači pažnju naših posetilaca je ples oko šipke na centralnom podijumu, koji naše plesačice izvode uz mnogo stila i elegancije. Vaše pohvale i ponovni dolasci, dokaz su kvaliteta našeg rada i najbolja motivacija za daljim postojanjem.

Detaljnije informacije možete potražiti na našem sajtu:
www.romansa-nightclub.com

Pripremite se za putovanje u zemlju Vaših snova, spektakla, užitka i zabave.
„Night Club Romansa“ zaista predstavlja ispunjenje svih Vaših skrivenih fantazija.
Očekujemo Vas.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sandra Marinkovic
  24.05.2017 04:51

  Ono sto posebno privlaci paznju posetilaca je ples oko sipke na centralnom podijumu, koji plesacice izvode uz mnogo stila i elegancije.Vase pohvale i ponovni dolasci, dokaz su kvaliteta njihovog rada i najbolja motivacija za daljim postojanjem.

  Goran Sarenac
  17.03.2017 12:14

  Super igracice,nemam reci.Bas sam se lepo proveo sa drugarima,nesto nesvakidasnje u gradu.Suoer sexi atmosfera,ambijent kakav se samo pozeleti moze u zanimljivom enterijer uz super ponudu pica.

  Borislav Milic
  17.11.2016 07:24

  Najelegantnije i najprofesionalnije igracice koje sam video u nasem gradu.Veoma ekskluzivno mesto za prave ljubitelje plesa i zavodjenja.Pripremite se za putovanje u zemlju vasih snova,spektakla,uzitka i zabave.

  Iva Markovic
  11.06.2016 02:30

  Ukoliko trazite mesto najboljeg provoda za vas ili rodjendan dobrog prijatelja, momacko ili devojacko vece,necete pogresiti ako odabarete Night Club Romansa.Elitni striptiz bar ucinice da vas izlazak postane nezaboravan dogadjaj.

  Firme u blizini

  Black Rose VIP - Striptiz Klub, Kneza Miloša 7-9, Savski venac, Beograd