Medentina Digital stomatološka ordinacija

5.0 | 3 ocena
Ulica: Železnička 21
Grad: Sremska Mitrovica
Medentina Digital stomatološka ordinacija
Telefon: 022/
Mobilni: 064/
medentinadigital.rs

O nama

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA, , MEDENTINA DIGITAL“

Stomatološka ordinacija, , Medentina Digital” nalazi se u Sremskoj Mitrovici u ulici Železnička broj 21. Idući postepeno i izlazeći u susret na mnogim poljima rada i korekciji najsitnijih detalja, naša ordinacija već 15 godina stiče poverenje velikog broja pacijenata, koji su nastavili da nam poveravaju brigu o svom kao i o osmehu svojih najbližih.

Ordinacija “Medentina Digital” svoju praksu i zadovoljstvo pacijenata zasniva na radu sa visokokvalitetnim materijalom renomiranih proizvođača, digitalnoj tenologiji i savremenom pristupu sa ciljem da iz naše ordinacije izađete zadovoljni.

Počevši od čekaonice koja svojim enterijerom opušta pacijente, tu je i kutak za najmlađe kao i ordinacije u kojima ćete se uvek osećati prijatno i komforno, ma koliko težak zadatak pred nama bio.

NAŠA VIZIJA predstavlja multidisciplinarni pristup u lečenju i efikasan timski rad. Očuvanje vodeće pozicije među stomatološkim ordinacijama, uspostavljanjem najviših standarda u obezbeđivanju kvalitetne i bezbedne stomatološke zaštite, uz primenu savremenih preventivnih, dijagnostičkih i terapijskih metoda, kao i radom u oblasti naučnog istraživanja, nastave i edukacije

Zubna ordinacija jeste jedan tim koji mora da funkcioniše savršeno kako bi pacijent u potpunosti bio zadovoljan. Zaposleni u ordinaciji imaju dvodecenijsko iskustvo u radu, školovani su u zemlji i inostranstvu sa završenim vrhunskim kursevima ali su i članovi domaćih i Evropskih udruženja stomatologa.

U “Medentini Digital” se pružaju sve usluge iz domena savremene opšte stomatologije i oralne hirurgije sa implantologijom:

 • Stomatološki konsultativni pregledi
 • Endodoncija
 • Dečija i preventivna stomatologija
 • Paradontologija
 • Implantologija
 • Stomatološka protetika
 • Oralna hirurgija
 • Ortopedija vilice
 • Digital Smile Design
 • Estetska stomatologija

U našoj ordinaciji uz pomoć savremene metode koncepta DSD-a (Digital Smile Design) možete da budete kreator svog osmeha. Digital Smile Design je najnoviji instrument u estetskoj stomatologiji koji omogućava svakom pacijentu da zajedno sa stomatologom kreira idealno rešenje za svoj osmeh. Korak po korak, spajaju se funkcionalnost, potrebe i želje pacijenta sa najboljim estetskim rešenjem.

Detaljni cenovnik i više informacija o nama možete pogledati na našem sajtu!

Dođite da vam vratimo osmeh na lice!

Radno vreme:

Ponedeljak i sreda 12h-20h
Utorak, četvrtak, petak 10h-17h

Vidimo se!

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Stomatološka ordinacija Božić, Parobrodska 23, Sremska Mitrovica
  Stomatološka ordinacija Ivdent, Vladike Nikolaja 12, Sremska Mitrovica
  Glumac Dent, Kneza Lazara 8, Sremska Mitrovica
  Stomatologija Mihajlović stomatološka ordinacija, Školska 41, Laćarak, Sremska Mitrovica
  Idi na vrh strane