O nama - DR RISTIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA I ZUBOTEHNIČKA LABORATORIJA


Dr Ristić stomatološka ordinacija je nova i moderno opremljena ordinacija koja se nalazi na staroj i dobro poznatoj lokaciji u Šapcu. Novina je da se u istim prostorijama nalazi zubotehnička laboratorija što našim pacijentima pruža mogućnost da na jednom mestu dobiju kompletne usluge za savršeno zdrav i blistav osmeh.

Obezbeđen parking, prijatan ambijent, stručno i ljubazno osoblje, individualni pristup pacijentima, kvalitetna i profesionalna usluga, zaštitni su znak stomatološke ordinacije Dr Ristić. Poštujući vreme naših pacijenata, svi pregledi i intervencije u ordinaciji obavljaju se u tačno zakazano vreme, bez čekanja.

Dr Ristić stomatološka ordinacija nudi sledeće usluge:

 • -Konzervativna stomatologija – popravke zuba- najkvalitetnijim kompozitnim ispunima, endodoncija- lečenje zuba, ekstrakcije zuba
 • -Stomatološka protetika – mobilne akrilatne proteze, vizil proteze, zubne krunice i mostovi od metal keramike, cirkonijum keramike i staklo-keramike, fasete, kombinovani radovi sa atečmenima
 • -Implantologija – fiksni i mobilni protetski radovi nošeni implantima
 • -Dečija stomatologija – zalivanje fisura, fluorizacija zuba, popravka mlečnih zuba
 • -Oralna hirurgija – hirurške ekstrakcije zuba, hirurške ekstrakcije impaktiranih umnjaka, apikotomija
 • -Ortodoncija – fiksne i mobilne ortodonske proteze
 • -Paradontologija – skidanje kamenca, poliranje zuba, paradontalna hirurgija, konzervativno saniranje paradontalnih džepova
 • -Izbeljivanje zuba i fiksiranje zubnog nakita

Zahvaljujući sopstvenoj zubotehničkoj laboratoriji, u mogućnosti smo da pacijentima ponudimo izradu različitih tipova zubnih nadoknada: mobilne akrilatne proteze, vizil proteze, zubne krunice i mostovi od metal keramike, cirkonijum keramike i staklo-keramike, fasete, kombinovani radovi sa atečmenima. Jedna smo od retkih ordinacija u Šapcu koja pruža kompjutersku izradu fiksnih protetskih nadoknada što omogućava minimalnu invazivnost prilikom brušenja zuba, maksimalnu preciznost i ubrzava proces izrade.

Nakon izvršenog stomatološkog pregleda i uvida u stanje Vaših zuba, stručni tim ordinacije Dr Ristić predložiće Vam najbolje rešenje u datom trenutku. Primenom savremene opreme i najkvalitetnijih materijala u izradi zubnih nadoknada, uspešno ispunjavamo najviše standarde u pogledu kvaliteta radova, kao i vrhunske estetike.

Stomatološka ordinacija Dr Ristić nudi mogućnost gotovinskog plaćanja, plaćanje putem administrativne zabrane, čekovima građana i plaćanje preko računa.

Radno vreme:
ponedeljak, sreda, petak od 09-16h
utorak i četvrtak od 11-19h
subota od 09-12h
nedelja neradna

Dr Ristić stomatološka ordinacija i zubotehnička laboratorija, Knez Mihailova 35, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

03.02.2020 04:35
Neregistrovan korisnik

Dr Ivana je odlican stomatolog i sjajan pedagog. Deca se obicno plase stomatoloske ordinacije i odlazaka kod zubara, medjutim nasa deca kad treba idu kod dr Ivane uvek se obraduju i nemaju nikakav strah.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dr Ristic stomatoloska ordinacija i zubotehnicka laboratorija
 • Dr Ristić stomatološka ordinacija Šabac,
 • Dr Ivana Ristić Šabac,
 • stomatološke ordinacije u Šapcu,
 • Dr Ristić stomatološka ordinacija radno vreme