Iskra Dent Stomatološka ordinacija

4.4 | 11 ocena
Ulica: Temerinska 30-32
Grad: Novi Sad
Iskra Dent Stomatološka ordinacija
Telefon: 021/
Mobilni: 065/
www.zubarka.rs

O nama

STOMATOLOŠKA ORDINACIJA ISKRA DENT

Stomatološku ordinaciju Iskra Dent čini tim stručnih i posvećenih ljudi, među kojima su pored opšteg zubara i specijalisti oralne hirurgije, parodontologije i ortopedije vilica. Kod nas na jednom mestu možete dobiti kompletnu brigu o svom oralnom zdravlju, uz besplatno savetovanje i konsultativne preglede.

Lista usluga obuhvata sledeće oblasti:

  • popravka i lečenje (prevencija, plombiranje..)
  • oralna hirurgija (vađenje zuba, vađenje umnjaka, apiktomija, cistektomija, zatvaranje maksilarnog sinusa..)
  • protetika (fiksne i mobilne proteze, implanti, mostovi..)
  • ispravljanje zuba (ortodoncija)
  • beljenje zuba (kućno ili ordinacijsko)
  • parodontologija (bolesti desni)

Karijes je najčešći problem sa kojim se pre ili kasnije susreće većina ljudi, zato je uvek važno posvetiti mu posebnu pažnju. Popravka, plombiranje i lečenje zuba deo su naše svakodnevne prakse i siguran način da ćemo i Vaš osmeh sačuvati. Lečenje i popravku zuba Iskra Dent izvodi bezbedno i bezbolno, uz pomoć lokalne anestezije, zato što je važno da se i kod zubara osećate komforno i opušteno.

Gubitak zuba, bez obzira na uzrok, nije samo estetski problem. Usled nepravilno raspoređenog pritiska, to može ozbiljno da poremeti funkcije žvakanja i govora. Takvi problemi veoma uspešno se rešavaju protetskim rešenjima koja, u zavisnosti od stanja Vaše vilice, nude nekoliko mogućnosti. Kod nas možete ugraditi totalne ili parcijalne proteze, mostove, ali i implante vrhunskog kvaliteta švedskog proizvođača Astra Tech.

Dodatnu pažnju uvek treba obratiti i na zdravlje desni. Ukoliko primetite natečene ili osetljive desni, promenu boje, krvarenje ili neprijatan zadah iz usta, zaista je vreme za posetu zubaru. Svratite u Iskra Dent da pogledamo o čemu se radi i preporučimo najbolje rešenje.

Sve probleme sa kojima se suočavate kao odrasli, možda ste mogli da sprečite pravovremenim reagovanjem. Zato, vodite decu na redovne preglede i omogućite im zdrav i blistav osmeh za ceo život. Naše ljubazno i strpljivo osoblje Vašim mališanima rado će pokazati tehnike pravilnog održavanja zuba, reći im šta je to što je važno i koji je najbolji način da sačuvaju svoje zube.

Naš je cilj da svaka porodica postane jedan mali svet prepun zdravih zuba i lepih osmeha koji dugo traju! Budite deo tog sveta uz našu pomoć.

Radno vreme:
Ponedeljak, utorak, četvrtak 12 - 20h;
sreda i petak 8 - 16h


Stomatološka ordinacija Iskra Dent, Temerinska 30-32, Novi Sad

Ostavite komentar
Ocenite firmu

    Firme u blizini