O nama - DENTAL CENTAR AMIDŽIĆ


Stomatološka ordinacija Dental Centar Amidžić je savremeno opremljena ordinacija, gde se u prijatnom ambijentu i uz ljubazno i strpljivo osoblje - brzo, efikasno i kvalitetno pružaju sve vrste stomatoloških usluga.

Nudimo širok spektar stomatoloških tretmana za sve starosne grupe, sa posebnim naglaskom na prevenciju problema.

Na raspolaganju su Vam:

Posle pregleda i dijagnostike, zajedno sa Vama pravimo detaljan plan lečenja, s namerom da Vam pružimo najkvalitetniju uslugu, koja će odgovarati Vašim potrebama i mogućnostima, a naš stručni tim je u svakom trenutku raspoložen da odgovori na sva Vaša pitanja i nedoumice u vezi sa stomatološkim intervencijama. Pregled i konsultacije se ne naplaćuju.

Svi naši pacijenti dobijaju uputstvo o pravilnom održavanju oralne higijene, kao i nadograđenih protetskih nadoknada, što je ključ uspeha u postizanju i očuvanju zdravog i lepog osmeha.

Naš cilj je da dobijemo zdrav i lep osmeh kod svakog od Vas. Zahvaljujući kontinuiranom stručnom usavršavanju, savremenim tehnikama i metodama, najkvalitetnijim materijalima kao i uspešnoj saradnji sa najboljim stručnjacima rešićemo svaki Vaš problem.

Dental Centar Amidžić je ordinacija koja poštuje Vaše vreme, želje i zahteve. Stomatološke intervencije se vrše potpuno bezbolno u lokalnoj anesteziji, sa najkvalitetnijim materijalima na tržištu, savremenom opremom i u kratkom vremenskom periodu. Mi verujemo da svi zaslužuju najviši standard zubne nege, jer naš uspeh je Vaš osmeh.

Radno vreme: pon - pet 09 - 12h i 15 - 20h

E-mail: info@dentalcentaramidzic.com
FB: DentalCentarAmidzic


Dental Centar Amidžić, Miše Dimitrijevića 39, Novi Sad

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dental Centar Amidžić
  • Dental Centar Amidžić,
  • Dental Centar Amidžić Novi Sad,
  • Stomatolog dr Vanja Amidžić,
  • Stomatolog u Novom Sadu,
  • Stomatološka ordinacija u Novom Sadu,
  • Dental Centar Amidžić radno vreme