O nama - US DENTAL STOMATOLOŠKA ORDINACIJA


Savremeno opremljena stomatološka ordinacija US Dental nalazi se u srcu Kragujevca, u ulici Ilije Kolovića 10. Na raspolaganju su Vam stručnjaci, specijalisti u različitim oblastima stomatologije, spremni da Vam uz razumevanje i savete, pruže najbolju negu zuba i vilice. Svesni značaja prevencije, omogućili smo Vam besplatno savetovanje i edukovanje dece o značaju redovnog održavanja higijene, kao i pravilnom pranju zubića, kako bi u najranijem uzrastu stekli zdrave navike. Nažalost, i mlečni zubi mogu da se pokvare, pa je veoma važno na vreme reagovati i sprečiti da se kvarovi šire i izazovu nepotrebne komplikacije.

U našoj ordinaciji uspešno saniramo sve vrste poteškoća sa zubima, bilo da je reč o estetskoj
ili funkcionalnoj ulozi. Na raspolaganju su Vam:

 • - oralna hirurgija (vađenje umnjaka, zaostalih korena, hiruruško vađenje zuba..)
 • - implantologija (ugradnja implanta najnovije generacije)
 • - dečija stomatologija (prevencija i edukacija, zalivanje fisura, popravka mlečnih zuba,
 • fluorizacija)
 • - ortodoncija - ortopedija vilica (ispravljanje zuba i vilica kod dece i odraslih)
 • - estetska stomatologija (nadoknada zuba, ispunjavanje prostora između zuba, krunice,
 • preoblikovanje zuba, izbeljivanje zuba, poliranje, uklanjanje kamenca..)
 • - konzervativa (popravka zuba, plombiranje)
 • - parodontologija (zdravlje desni, parodontoza)
 • - estetska medicina (hijaluronski fileri, mezoterapija, botox, PRP, biorevitalizacija kože)

Mnogi ljudi, nažalost, bez obzira na sav trud koji ulažu u zdravlje svojih zuba, ipak se susreću sa različitim problemima. S obzirom da je prevencija negde oko 60%, uvek ostaje onih 40% gde ne možemo ništa drugo da uradimo osim da redovno posećujemo stomatologa, koji će uspešno sanirati nastale probleme, jer zbirno, svakako ćemo imati 100% dobre rezultate.

Prateći svetske trendove i tehnološke inovacije, tim lekara US Dental ordinacije osposobljen je da Vam pruži sve što Vam je potrebno za dobro zdravlje i savršen osmeh! Uz pomoć neke od brojnih savremenih procedura, naći ćemo rešenje čak i za potpuni gubitak zuba. Možete da se odlučite za implant ili nadogradnju uz pomoć mosta.

Zubni implant predstavlja vrhunac stomatoloških dostignuća, jer uz njihovu pomoć uspešno možete da vratite zub koji ste izgubili, bez ozbira na uzrok gubitka. Implanti su prilagodljivi usnoj duplji i najbolji izbor da nadoknadite jedan ili više zuba, a da pri tom ne rizikujete oštećenje okolnih koje je neminovno kod brušenja radi ugradnje mostova. Implant je takođe odlično rešenje i onda kada u vilici nedostaje dovoljno zdrav i čvrst zub na koji bi mogao most da se osloni, jer implant može da bude upravo taj oslonac ekonomski manje zahtevnoj nadoknadi zuba. Ukoliko se suočavate sa gubitkom zuba, posetite US Dental što pre. Naš tim rado će Vam dati besplatan savet o svim mogućnostima koje su pred Vama.

Stomatološka ordinacija US Dental raspolaže i opremom i znanjem za rešavanje problema nepravilnosti zuba i vilica. Nepravilan raspored zuba je veoma čest problem koji nije samo estetski. Loše oslanjanje vilica oštećuje površinu zuba, te je poželjno svaku nepravilnost sanirati što pre.

Ispravljanje zuba moguće je uspešno uraditi u svim životnim dobima. Dok se kod dece, kod koje zubi još uvek rastu i traže svoje mesto, najčešće za tu namenu koriste mobilne proteze, kod odraslih je češći fiksni ortodontski aparat. Bez obzira o kojoj protezi je reč, redovnom i pravilnom upotrebom, one Vam omogućuju da u periodu od godinu do tri godine imate savršeno pozicionirane zube koji će Vam obezbediti i lepotu i zdravlje.

U skladu sa svetskim trendovima, svim korisnicima naših usluga omogućili smo i tretmane podmlađivanja i uklanjanja bora. Na listi usluga u ovoj oblasti su: mezoterapija, hijaluronski fileri, botox, PRP tretmani, kao i revitalizacija kože. Sve pobrojano, već se pokazalo daje odlične rezultate u pogledu nege lica i tela, ali samo pod jednim uslovom - da tretmane obavlja stručno lice, odnosno lekar.

Upravo zato, obratite se i dovoljno mladom i dovoljno iskusnom timu stomatologa ordinacije US Dental i blistajte u svakoj prilici, široko osmeha i bez bora.

Konsultativni pregledi i saveti se ne naplaćuju, a tokom godine na nas možete da računate i za popuste i akcije. US Dental siguran je put ka Vašem osmehu.

Radno vreme: ponedeljak - petak 10 - 18 časova; vikendom po pozivu

Kontakt telefoni:
069/ 215 28 19 (Dr Uroš)
060/ 41 46 600 (Dr Stojan)

Možete nas pratiti i putem društvenih mreža.
Fb: stomatoloska.ordinacija.us.dental
Instagram: @usdental


Stomatološka ordinacija US Dental, Ilije Kolovića 10, Kragujevac

Iskustva i preporuke posetilaca

26.08.2019 09:52
Bogdan Brkić

Svaka preporuka za ceo tim ordinacije US Dental na čelu sa doktorom Stojanom. Stručan pristup, veoma ljubazno osoblje i pristupačne cene su ono zbog čega sam se ja odlučio da negu i zdravlje svojih zuba njima prepustim. Ne menjam ih!

26.08.2019 09:40
Marina Raković

Sve preporuke za doktora Stojana, kada je zdravlje zuba u pitanju stomatološka ordinacija US dental je moj izbor. Uvek nasmejan ceo tim ordinacije i kada dođem kod njih prestaje svaki strah od zubara, jer znam da sam u pravim rukama!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stomatološka ordinacija US Dental
 • US Dental,
 • US Dental Stomatološka ordinacija Kragujevac,
 • Stomatološke ordinacije u Kragujevcu,
 • US Dental Kragujevac,
 • Stomatološka ordinacija US Dental radno vreme