Stomatoloska ordinacija Pesoni Dent

5.0 | 2 ocena
Ulica: Lomina 5, TC Zeleni Venac II sprat
Grad: Beograd
Opština: Savski venac
Stomatoloska ordinacija Pesoni Dent
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

pesoni.dent@gmail.com

Stomatološku ordinaciju "Pesoni Dent" pronaći ćete na Savskom vencu, u Lominoj ulici broj 5, u TC Zeleni Venac, na drugom spratu, u Beogradu. Vlasnica ordinacije i stomatolog dr Marijana Janković u saradnji sa svojim stručnim timom, nastoji da Vam omogući da se osmehnete sa samopouzdanjem u svakoj prilici. Osnovna delatnost naše ordinacije ogleda se u pružanju kompletne stomatološke usluge svojim pacijentima.

Stručni saveti koje Vam mogu dati stomatolozi naše ordinacije, pomoći će Vam da Vaše zube sačuvate i održite zdravim na zadovoljavajućem nivou. Ukazaćemo Vam na najčešće greške koje se javljaju prilikom pranja i održavanja zuba, što dovodi do kvarenja istih.

Usluge stomatološke ordinacije "Pesoni Dent" su:

Tim stručnih stomatologa oslanjenjem na stečeno znanje tokom godina rada i iskustvo u praksi, omogućiće Vam da imate zdrave i estetski lepe zube. Popravke zuba u našoj stomatološkoj ordinaciji, nastojimo da sprovodimo koliko je moguće bezbolno, kako bi se naši pacijenti osećali prijatnije.

Različita hrana i piće koju konzumiramo svakodnevno dovode to tamnjenja zuba. Budući da ne postoji osoba koja ne želi da ima bele i lepe zube, izbeljivanje zuba je postala sve učestalija metoda koja ima za zadatak da Vam omogući da budete ponosni na svoj osmeh.

Pristupačne cene naših usluga izbeljivanja zuba, protetike, parodontopatije, implantacije zuba i estetske stomatologije, učinili su da postanemo Vaš pravi izbor.

Svratite na pregled do stomatološke ordinacije "Pesoni Dent" i povedite računa o zdravlju Vaših usta i zuba. Vaš zdrav i blistav osmeh je dokaz kvaliteta naših usluga.

Izbeljivanje zuba, protetika, parodontologija, implantacija zuba i estetska stomatologija u cilju savršenog izgleda Vašem osmeha.


Dermalni fileri na bazi hijaluronske kiseline

Starenje lica počinje vec u 20-tim godinama i napreduje tokom života zbog fizioloških promena kože i potkožnog tkiva.Starenje je najuočljivije na licu i vratu i vidimo ga kao nastanak bora i atrofiju kože.Razlog tome je smanjeno stvaranje hijalurona u organizmu koji je pored kolagena zadužen za vezivanje vode i održavanje mladolikog izgleda.

Primenom dermalinih filera na bazi hijaluronske kiseline dobijamo podmlađeno voluminizirano i osveženo lice

Ovo je nehirurška tehnika koja daje postojane rezultate uz istovremeno zadržavanje osobenosti lica i prirodnog izgleda.Namenjena je korekciji statičkih i dinamičkih bora, kao i revitalizaciji kože tako da se dobija mladalački izgled i svežina.Koristi se i za povećanje volumena usana.

Ovom metodom se nadoknađuje hijaluronska kiselina, koju organizam tokom života smanjeno produkuje, a ona doprinosi elastičnosti naše kože.

Sa prirodnim Dermavisk filerima rezultat je takođe prirodan.Dremavisk se proizvodi u Švedskoj i to je visoko kvalitetna hijaluronska kiselina (HA) iz bioloških izvora, za razliku od HA koje se dobijaju bakterijskom fermentacijom.Proizvodnja je strogo kontrolisana i kroz 30 godina rada došlo se do veoma kvalitetnog biološkog dermalnog filera.

Korišćenjem Dermavisk filera u pounjavanju bora, rezultat je brzo vidljiv i efekat traje mesecima.
Filer se ubrizgava u anesteziranu kožu kroz tanku iglu i sledi kratkotrajna masaža.HA vezuje za sebe vodu i integriše se sa kolagenom vraćajuci licu mladolik i svež izgled.


Stomatolog dr Marijana Janković, "Pesoni Dent" Savski venac, Beograd stomatološka ordinacija.

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  nevena
  15.08.2013 03:48

  Stomatoloska ordinacija Pesoni Dent, interesuje me izbeljivanje zuba, koja je cena?

  Firme u blizini

  Stomatoloska ordinacija M Dent, Majke Jevrosime 40, Stari grad, Beograd
  Stomatoloska ordinacija Dr Aleksandar Radovanovic, Strahinjica Bana 74, Stari grad, Beograd
  Stomatologija i estetika Cabunac, Čumićeva 1, Stari grad, Beograd
  Cvetic Dent stomatoloska ordinacija, Krunska 6a, Beograd, Vračar, Beograd
  Stomatološka ordinacija Grin dental care, Terazije 14/14, Stari grad, Beograd
  Delević Stomatološka ordinacija, Prizrenska 9/7, Stari grad, Beograd
  Stomatološka ordinacija Vunjak Tim, Brankova 11, Savski venac, Beograd
  Stomatološka ordinacija Mrse Dent, Makedonska 17, Stari grad, Beograd
  Idental Stomatološka Ordinacija, Gavrila Principa 21, 2. sprat, stan 10, Savski venac, Beograd
  Dental perfekt stomatološka ordinacija, Lička 3/3, Savski venac, Beograd
  Idi na vrh strane