Dodaj firmu

Implant centar Stojanović

0.0 | 0 ocena
Član 7 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Komentari posetilaca
Miroslava Anastasijevic
07.06.2019 03:18

Ja sam imala situaciju da sam izgubila prednju dvojku, i to je bilo jako ružno, videlo se kada se smejem, pa čak i kada govorim... Naročito zato što je bila u gornjoj vilici. Birala sam razne stomatološke ordinacije, i odlučila se za Implant centar Stojanović. Ugrađen mi je implant i ja sam veoma zadovoljna jer ponovo imam lep osmeh.

Implant centar Stojanović
Ivan Vujic
15.06.2015 05:47

U proslosti se moze reci da nisam imao srece sa zubarima i na sam pomen zubara nije mi bilo svejedno. Jos kada sam cuo da je ugradnja implanta jedino dugorocno resenje za problem sa zubima koji sam imao razmisljao sam samo o bolu. Nisam mogao verovati da procedura ugradnje implanta nije previse komplikovana, ali kada sam odlucio da definitivno zelim da resim svoj problem, kompletna procedura (vadjenje zuba + ugradnja implantata) je trajala tek nesto manje od jednog sata i za to vreme nisma uopste primetio ikakav bol. I ranije sam primao "injekcije" protiv bolova, ali su u ovom slucaju bile vise nego delotvorne.
Sve u svemu, naucio sam da ugradnja implanta nije bauk uz dobrog stomatologa sa iskustvom, tako da samo mogu preporuciti Implant Centar Stojanovic.

Implant centar Stojanović
Marija
16.04.2014 12:22

Moja iskrena preporuka za sve one koji žele da ugrade implantate, a plaše se stomatologa, Dr Stojanović je divan čovek i stručnjak u onome što radi. Sve pohvale.

Implant centar Stojanović
Miki
12.04.2014 01:13

Covek ima neverovatno laku ruku, odlican je!

Implant centar Stojanović
Ostavite komentar
    Mapa
    Implant centar Stojanović
    Idi na vrh strane