Dodaj firmu

Implant centar Stojanović

0.0 | 0 ocena
Član 7 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Firme u blizini
Ostavite komentar
  Komentari posetilaca
  Miroslava Anastasijevic
  07.06.2019 03:18

  Ja sam imala situaciju da sam izgubila prednju dvojku, i to je bilo jako ružno, videlo se kada se smejem, pa čak i kada govorim... Naročito zato što je bila u gornjoj vilici. Birala sam razne stomatološke ordinacije, i odlučila se za Implant centar Stojanović. Ugrađen mi je implant i ja sam veoma zadovoljna jer ponovo imam lep osmeh.

  Implant centar Stojanović
  Ivan Vujic
  15.06.2015 05:47

  U proslosti se moze reci da nisam imao srece sa zubarima i na sam pomen zubara nije mi bilo svejedno. Jos kada sam cuo da je ugradnja implanta jedino dugorocno resenje za problem sa zubima koji sam imao razmisljao sam samo o bolu. Nisam mogao verovati da procedura ugradnje implanta nije previse komplikovana, ali kada sam odlucio da definitivno zelim da resim svoj problem, kompletna procedura (vadjenje zuba + ugradnja implantata) je trajala tek nesto manje od jednog sata i za to vreme nisma uopste primetio ikakav bol. I ranije sam primao "injekcije" protiv bolova, ali su u ovom slucaju bile vise nego delotvorne.
  Sve u svemu, naucio sam da ugradnja implanta nije bauk uz dobrog stomatologa sa iskustvom, tako da samo mogu preporuciti Implant Centar Stojanovic.

  Implant centar Stojanović
  Marija
  16.04.2014 12:22

  Moja iskrena preporuka za sve one koji žele da ugrade implantate, a plaše se stomatologa, Dr Stojanović je divan čovek i stručnjak u onome što radi. Sve pohvale.

  Implant centar Stojanović
  Miki
  12.04.2014 01:13

  Covek ima neverovatno laku ruku, odlican je!

  Implant centar Stojanović
  Mapa
  Implant centar Stojanović
  Idi na vrh strane