Dr Veselinovic stomatoloska ordinacija

5.0 | 13 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 160
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Dr Veselinovic stomatoloska ordinacija
Telefon: 011/
Mobilni: 064/
www.drveselinovic.com

O nama

DR VESELINOVIĆ STOMATOLOŠKA ORDINACIJA

Stomatološka ordinacija Dr Veselinović je moderna stomatološka ordinacija koja se nalazi u Herceg Novom i Beogradu. Naša porodična ordinacija koja je počela sa radom 1984. godine u Herceg Novom, pruža sve stomatološke usluge na jednom mestu, uz najveće iskustvo u implantologiji. Od 2011. godine ordinacija Dr Veselinović postoji i u Beogradu, kao nastavak dugogodišnje porodične tradicije.

Osnivač i vlasnik stomatološke ordinacije je doktor Ilija Veselinović, specijalista oralne hirurgije i implantologije, koji je zvanje stekao na Univerzitetu u Beogradu. U tandemu sa dr Ilijom već dugi niz godina radi i njegova supruga, dr Jasna Veselinović, koja je specijalista ortopedije vilica. Dr Ilija Veselinović je član Srpskog Lekarskog Društva sekcije za oralnu hirurgiju i oralnu implantologiju i aktivno učestvuje u mnogim edukativnim programima iz oblasti implantologije, oralne hirurgije, parodontologije i estetske stomatologije.

Uspešnu porodičnu tradiciju u oblasti stomatologije nasledila je i druga generacija porodice Veselinović, tako da su sin dr Milan Veselinović i ćerka dr Ljubica Veselinović završili studije stomatologije u Beogradu 2011. godine. Osim toga, dr Milan je završio i školu Homeopatije, tako da sa uspehom leči i pacijente koji se tretiraju homeopatskim lekovima.

Poliklinika Veselinović poseduje najveće iskustvo u regionu u oblasti implantologije, što potvrđuju i mnogobrojni sertifikati. Možemo se pohvaliti sa preko 2.500 uspešno ugrađenih implanata i više od 5.000 registrovanih stalnih pacijenata. Tradicija duga 30 godina, stručnost i profesionalnost našeg tima, visok kvalitet pruženih usluga i pristupačne cene, učinili su da postanemo prvi izbor svih onih koji vode računa o svom oralnom zdravlju.

Stomatološka ordinacija dr Veselinović nudi Vam sledeće usluge:

 • Parodontologija
 • Oralna hirurgija
 • Ortodoncija
 • Dentalna protetika
 • Implantologija
 • Dentalna estetika
 • Pedodoncija – dečija stomatologija
 • Konzervativna stomatologija

Opremljena po najvišim svetskim standardima, stomatološka ordinacija Dr Veselinović već dugi niz godina uspešno brine o oralnom zdravlju svojih pacijenata. Zahvaljujući upotrebi najsavremenije opreme i materijala, u prijatnom ambijentu naše ordinacije uspešno rešavamo sve stomatološke probleme potpuno bezbolno. U našem radu pridržavamo se visokih higijenskih standarda, tako da posebno ističemo apsolutnu čistoću prostora, instrumenata, uređaja i opreme.

U sklopu ordinacije Dr Veselinović nalazi se rendgen kabinet opremljen po najvišim svetskim standardima i propisanom opremom koja je kontrolisana od strane Ministarstva zdravlja Crne Gore. Takođe, posedujemo sopstvenu zubotehničku laboratoriju tako da možemo da ponudimo sve usluge iz oblasti protetike, kao i hitne popravke.

Ipak, kvalitetna oprema je samo jedna od karakteristika rada naše ordinacije. Ono po čemu se stomatološka ordinacija Dr Veselinović izdvaja je srdačan, topao i gotovo prijateljski odnos prema pacijentima, uz konsultacije i pojašnjenje preporučenih zahvata pacijentu. Takođe, naša ordinacija sprovodi i poseban metod rada u skladu sa homeopatskom praksom, za sve pacijente koji su se odlučili za homeopatsku terapiju.

Stomatološka ordinacija Veselinović – prijatelj Vašeg osmeha!
2 poliklinike na top lokacijama, 6 doktora, 6 vrhunskih ordinacija i ljubazno pomoćno osoblje
Konkurentne cene, uz brojne pogodnosti prilikom plaćanja

Radno vreme:
ponedeljak i petak od 10-17h
utorak, sreda i četvrtak od 12-19h
subota na zakazivanje

Dr Veselinović stomatološka ordinacija, Vojvode Stepe 160, novoizgrađeni stambeni blok, Voždovac, Beograd

Ostavite komentar

Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Stomatološka ordinacija Demident, Kostolačka 58, Voždovac, Beograd
  Stomatološka ordinacija Dental Family, Kruševačka 37, Knez Miletina 15, Voždovac, Beograd
  Stomatološka ordinacija Vuković, Triše Kaclerovića 10, Voždovac, Beograd
  Specijalistička stomatološka ordinacija dr Pap, Bilećka 20, Voždovac, Beograd
  Stomatološka ordinacija Dental Vortex, Kralja Bodina 10 (Dušanovac), Voždovac, Beograd
  Dream dent stomatološka ordinacija, Braće Kovač 38, Voždovac, Beograd
  Zubne proteze Živić, Ignjata Joba 65, Voždovac, Beograd
  Černy Stomatološka ordinacija, Miloja Đaka 32b, (stan 9), Dedinje, Savski venac, Beograd
  Dentix Smile Studio, Vojvode Stepe 351, lokal 8, Voždovac, Beograd
  Art Dental House stomatološka ordinacija, Vojvode Stepe 30, stan 1, Voždovac, Beograd
  Idi na vrh strane