Dr Veljkov Stomatološka ordinacija

  • 4
5.00 | 5 ocena

DR VELJKOV STOMATOLOŠKA ORDINACIJAStomatološka ordinacija Dr Veljkov nalazi se u neposrednoj blizini hrama Svetog Save i svoju praksu zasniva na radu sa najkvalitetnim materijalima vodećih svetskih proizvođača, savremenoj tehnologiji, individualnom pristupu svakom pacijentu i višegodišnjem iskustvu tima, što garantuje brz i bezbolan put do Vašeg savršenog osmeha.

Osnivač ordinacije je dr Dejan Veljkov, specijalista oralni hirurg i implantolog koji poseduje više od 10 godina iskustva u radu sa pacijentima svih uzrasta. Stalni članovi našeg tim su i dr Maja Nikolić, specijalista ortopedije vilica i dr Nina Pavlović, opšti stomatolog.

Dr Veljkov stomatološka ordinacija nudi Vam sledeće usluge:


Zdravlje zuba je od velike važnosti za zdravlje čitavog organizma i zato je potrebno posvetiti im punu pažnju. Sa željom da Vam osmeh uvek bude blistav i beo, u prijatnom ambijentu naše ordinacije nudimo sve vrste stomatoloških usluga, kvalitetno i sa garancijom.

Stručni tim stomatologa ordinacije Dr Veljkov u svom radu koristi najsavremenije materijale vodećih proizvođača i minimalno invanzivne metode, što našim pacijentima omogućava da sa lakoćom prevaziđu nelagodnosti i ranije strahove od sličnih intervencija. Prvi pregled i konsultacije u našoj ordinaciji su BESPLATNI.

Pored stomatoloških usluga, u okviru naše ordinacije nudimo i anti-age tretmane sa hijaluronskom kiselinom koje sprovodi doktor sa dugogodišnjim iskustvom. Tretman hijaluronom je potpuno sigurna procedura, jer je hijaluron inače prirodan sastojak kože. Ova procedura najčešće se koristi za popunjavanje bora na licu i vratu, za lifting lica, podizanje i popunjavanje jagodica, kao i za hidrataciju i ispravljanje neravnina na koži celog lica.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 12-20h
subota i nedelja po pozivu

Kontakt telefon:
064/118-45-11

Dr Veljkov Stomatološka ordinacija, Hadži-Melentijeva 26, Vračar, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

29.12.2016 10:36
Ana Milosavljevic
Protetika na najvisem nivou.Osnivac ordinacije je dr Dejan Veljkov,specijalista oralni hirurg i implantolog koji poseduje vise od deset godina iskustva u radu sa pacijentima svih uzrasta.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dr Veljkov Stomatološka ordinacija
  • dr veljkov stomatološka ordinacija,
  • stomatološka ordinacija dr veljkov,
  • dr veljkov stomatolog,
  • dr veljkov,
  • stomatološka ordinacija vračar,
  • stomatološki pregled vračar