O nama - DR STEFAN STOMATOLOŠKA ORDINACIJA


Dr Stefan stomatološka ordinacija nudi profesionalnu brigu o zdravlju zuba svih članova porodice. Dugogodišnje iskustvo u radu, vrhunski tim stručnjaka specijalista i konstantno ulaganje u najsavremeniju opremu i materijale, garantuju prvoklasnu uslugu koja će učiniti Vaše zube savršeno zdravim i lepim.

Na čelu ordinacije nalazi se Dr Stefan Nalbantjan koji poseduje značajno iskustvo u oblasti korektivne i estetske stomatologije, protetike i implantologije. Znanje stečeno na Stomatološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, nastoji da dopuni konstantnim usavršavanjem na seminarima, predavanjima i unapređenim kursevima.

Stomatološka ordinacija Dr Stefan nudi sve vrste stomatoloških usluga za odrasle i decu:


Dr Stefan stomatološka ordinacija poseduje višegodišnje iskustvo u izvođenju svih vrsta protetskih radova koji će Vaš osmeh učiniti ponovo lepim. Naša prvoklasna usluga podrazumeva izradu svih vrsta protetskih radova: mobilne proteze, fiksni protetski radovi (metalokeramički sistemi - krunice i mostovi, bezmetalna keramika) i kombinovani protetski radovi. Novina u ponudi ordinacije Dr Stefan su estetske proteze: proteze sa estetskim kukicama, bre.flex fleksibilne proteze i biodentaplast proteze.

Još jedna od oblasti stomatologije u kojoj Dr Stefan Nalbantjan ima dugogodišnje iskustvo i znanje jeste implantologija. Ugradnja implantata preporučuje se u slučajevima nedostatka jednog zuba, jednostrano bezube vilice, terminalno bezube vilice, kao i izražene krezavosti. U našem radu koriste se zubni implantati vrhunskog kvaliteta o čemu svedoči veliki broj zadovoljnih klijenata.

Ukoliko želite da Vaše zube dovedete u savršen sklad, naša preporuka su najmoderniji fiksni i mobilni ortodonski aparati koji su namenjeni kako deci, tako i odraslima. Stomatološka ordinacija Dr Stefan nudi i uslugu izbeljivanja zuba upotrebom vrhunskih “White Smile” uređaja proizvedenih u Nemačkoj. Takođe, nudimo mogućnost izrade štitnika za zube koji su namenjeni osobama koje pate od bruksizma, kao i profesionalnim sportistima.

Bilo da Vam je potrebna popravka zuba, protetski radovi, zubni implanti ili izbeljivanje zuba, stomatološka ordinacija Dr Stefan Beograd je prava adresa za Vas. U prijatnom ambijentu dočekaće Vas ljubazno osoblje koje se trudi da svim pacijentima pruži potpuni ugođaj kako bi se osetili relaksirano, bez straha i nelagodnosti.

Radno vreme:
Ponedeljak – petak od 11-19h
Vikendom ne radimo

Dr Stefan stomatološka ordinacija, Borivoja Stevanovića 5, Voždovac, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Dr Stefan stomatološka ordinacija
  • Dr Stefan,
  • Dr Stefan stomatološka ordinacija,
  • stomatološka ordinacija na Voždovcu,
  • Dr Stefan Beograd,
  • Dr Stefan Nalbantjan,
  • Dr Stefan stomatološka ordinacija radno vreme