DentAS M stomatološka ordinacija

 • 2
5.00 | 2 ocena

O nama - DENTAS M STOMATOLOŠKA ORDINACIJA


Stomatološka ordinacija DentAS M poseduje dugogodišnje iskustvo u dijagnozi i terapiji svih stomatoloških oboljenja za savršeno lepe i zdrave zube svih članova porodice. Zahvaljujući zubotehničkoj laboratoriji koja se nalazi u sklopu ordinacije, našim pacijentima možemo da ponudimo kompletnu uslugu na jednom mestu, brzo, kvalitetno i po pristupačnim cenama.

NOVINA u ponudi stomatološke ordinacije DentAS M jeste najsavremeniji CAD CAM sistem kompanije CEREC koji omogućava da našim pacijentima pružimo savršen osmeh u samo jednoj poseti ordinaciji. Ova najsavremenija kompjuterizovana tehnologija značajno skraćuje vreme izrade keramičkih krunica, faseta, inleja i onleja. Ono za šta je nekada bilo potrebno nekoliko dana, uz pomoć ove moderne tehnologije, vrši se na licu mesta i u samo jednoj poseti ordinaciji.

Pored brzine i preciznosti, glavna prednost CAD CAM tehnologije jeste mogućnost restauracije i nekoliko zuba istovremeno. Bezmetalne restauracije karakteriše velika čvrstoća i izdržljivost, superiorna estetika i potpuno prirodan izgled.

Tim ordinacije DentAS M čine vrhunski stručnjaci iz oblasti oralne hirurgije, implantologije, ortodoncije i protetike koji pružaju sledeće usluge:

 • -Mobilni radovi (totalne i parcijalne proteze)
 • -Fiksni radovi (metalo-keramičke krunice i mostovi, bezmetalne krunice i mostovi)
 • -Kombinovani radovi (fiksna i mobilna protetika)
 • -Endodoncija
 • -Ortopedija vilice

Posebnu pažnju u našem radu posvećujemo higijeni prostorija i sterilnosti instrumenata koje održavamo savremenim aparatima za sterilizaciju (autoklav MELAG B klase). Nastojeći da idemo u korak sa najnovijim dostignućima u stomatologiji, naš tim se redovno usavršava i edukuje sa željom da stečeno znanje primeni u praksi.

Upotrebom najsavremenije opreme i materijala, kao i indvidualnim pristupom svakom pacijentu, garantujemo vrhunski kvalitet usluge koja zadovoljava najviše standarde savremene stomatologije. Akcenat stavljamo na komunikaciju sa pacijentima koja po našem mišljenju predstavlja osnov za međusobno razumevanje i postizanje vrhunskih rezultata.

Pored stomatoloških usluga, ordinacija DentAS M nudi i jedan od najpopularnijih tretmana hijaluronskim filerima za popunjavanje bora na licu. U pitanju je potpuno prirodan proces, jer se hijaluron kao supstanca već nalazi u koži, ali se nažalost sa godinama gubi, što dovodi do nastanka bora.

Hijaluronski fileri se mogu koristiti za tretiranje svih zona lica: popunjavanje obraza, naglašavanje jagodica, podizanje uglova usana..., a glavna prednost ovog tretmana su brzina, sigurnost i jasno vidljivi rezultati. Svi tretmani u našoj ordinaciji izvode se od strane stručnog tima lekara i uz korišćenje hijaluronskih filera najpoznatijeg brenda Revanesse.

DentAS M stomatološka ordinacija, Mirijevski bulevar 24, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

22.01.2010 14:07
MARIJA

SUPER SMO ZADOVOLJNI NJIHOVOM USLUGOM

31.08.2009 21:40
dr Vanja Miletic

Zadovoljstvo je imati pravu konkurenciju.

28.08.2009 15:21
Milosavljevic Dragan

Ordinacija izgleda vrlo čisto i moderno! Stomatolog dr.Maja je vrlo ljubazna i nežna sa pacijentima kako sa starijim tako i sa decom! redovno vodimo decu kod nje i nema straha i tremre! Volelo bih da sam i ja imala takvog stomatologa kada sam bio mali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Stomatoloske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu DentAS M stomatološka ordinacija
 • DentAS M,
 • DentAS M stomatološka ordinacija,
 • DentAS M stomatološka ordinacija Karaburma,
 • DentAS M Beograd,
 • stomatoloska ordinacija na Kraburmi,
 • stomatolog na Karaburmi